Mercenaries

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
En majd ma kiprobalom. Este 😊

Sephi
Ha valaki jaccik ezzel a jatekkal segitsen ma. Amikor email-ben irjak hogy a Black Gate -hez kell menni... akkor nem mondjak meg a falu nevet szal fogalmam nincs az hol van. Tehat a kerdes az hogy merre van az a ugynevezett Black Gate?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat ezaz ! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hiba
huha akkor ez nekem valo 😊
bar a gfx nagyon gyernek hat 😞

torrente
Sephi! Hogy tetted fel azt a kurva tapétát?

Sephi
Embert? Ne tullozunk 😄

Nem latod hogy csak en jaccom. Senki mas nem akar velemenyt irni rola. Szerintem nem lesz ember aki ilyen stilust szeret es ne teccedjen neki.

Jaccotal GTA-at? Ez a jatek olyan mintha a GTA-at osszekevered a Ghost Racoon-al vagy a Hidden And Dangerous 2-vel 😄

Te kezdted!Nemkell egybõl leugatni az embert!Más véleményére is kiváncsi vok.Ennyi.
Sephi
Bizz bennem. Ennel job jatekot regen csinaltak. (GTA SA nem szamitom be mert annal jobb jelenleg nincs)

Csunyan beszeltel! Ban szag van! 😄

Sephi
/me mely levegot vesz es lenyugszik.
/me mely levegot vesz es kimondja :

OLVASAL MAR VISSZA EGYET TE SZERENCSETLEN!

/me kifujja a maradando levegot majd elkezd egyenletesen lelegezni es elmegy sirni.

Hi!Mennyire jó ez a játék?Mármint játékélményben?
Sephi
Ahh ezt a jatekot nagyon kitalaltak vaze! Csucs!! Reg nem jacottam egy jatekkal 7 orat egyhuzamban 😄

De nagyot dob rajta hogy full GTA fiilingje van mert nekem a GTA az egyik kedvenc jatekaim koze tartozik.

Es ez a tuszejtes dolog is rulez 😄

Sephi
Es meg nem irtam le mindent.

Leirok egy tiopikus tuszejtest ket verzioban :

Latom a celpontot aki ugy korul van veve orokkel. Kinyirom mindet de a celpontra nem lovok. Aztan megkozelitem lassan haturol es leutom. Aztan foldre kenyszeritem es megbilincselem. Majd elokapok egy fust grantatot es kimegyek olyan terre ahol leszalhat a helikopter. Volt ra pelda hogy nem volt ilyen hely es akkor fogtam a celpontot , beraktam a kocsiba es kivezetem a hegyek kozul valami tisztasra. Aztan eldobtam a fustbombat es kozeledett a helikopter de megtamatak. gyorsan elinteztem az ellent 😄 Aztan fogtam beraktam a celpontot a helibe es elmentek vele.

Latom a celpontot aki ugy korul van veve orokkel. Kinyirom mindet es maga a celpontot is megsebesitem. Azutan eltorom a nyakat es eloveszem a kamerat lefenykepezem es elrohanok.

Persze az utobbi nem jo mert felarat kapunk 😄

CHEAPBOY
En is ezt mondom..😊) Nagyon jol hangzik😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
ok, semmi baj.😊

UNREG
Ez eddig nagyon jól hangzik! <#eljen>

Sephi
Holnapra tuti nem hanem jovo heten de meg kell erositsek 😞

CHEAPBOY
Koll akkor egyebkent holnapra a box? En holnap kapok ebbol a nem vart jobol (eletemben nem hallottam meg ezt a nevet, cimeT😄).

Sephi
Boxon jaccom lelkem nem PS2-on 😄

CHEAPBOY
Most latom a logot, igen😄 elnezest😄

CHEAPBOY
Emmegmilyen game? Boxra is kijon?😊

Sephi
-Lehet rendelni gyogyszert es fegyvert netrol.
-Amikor az egyik roszfiut elkaptam megjelent egy Tv-es kocsi majd kiugrott egy riporter kameraval es interjut keszitett velem.

Sephi
-Lehet interneten kocsikat rendelni es elhozak helikopterrel 😄DD
-Akarmilyen kocsit lehet vezetni vagy ha fegyveres akkor fel lehet ra ulni.
-Kocsikazas kozben tarsainkat is felvehetjuk es elvihetjuk opket segiteni.
-A kuldetesek detto GTA stilusban mennek. Terkep helyszin minden.
-Harc nagyon elvezestes.
-Lehet AIRSTRIKE-okat hivni minden menyisegben.
-Amikor megyunk el egy falubol/varosbol a masikba utkozben lalitanak stopolni vagy eppensegel megtamadhatnak.
-Reputacio aszerint no amenyire joba vagy a megadott fellel.
-52 darab terorrista van akiket el kell kapni jatek soran. Az elsonel leutottem majd elvetem a fegyveret es megkotoztem majd ledobtam fustjelzot a foldre , jott a helikopter , felvetem es odacipeltem majd beraktam oszt jolvan 😄
-Fegyverek arzenalja van.
-Sajat PDA-val lehet email-eket kapni , jaccani meg ilyenek 😄

Janey
Hmm, az IGN-en is jókat írtak róla...

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Alacsonyan szaguldo helikopáterbõl érdemes kitépni a pilótát. Szép mozdulatsor....

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Sephi
Ez a jatek eszmetletlen! 9.5 pontot siman meger! Sot!

100% GTA fealing! Siman lehetett volna GTA5. Kesobb irok par oldalas leirast rola de most megyek vissza jaccani!

CrucifX
Gyatra minõségû és nem mutat semmi újat, ami nem volt benne a 10 perces Gamespotos videóban.

grebber
Mercenaries

<2004-04-15 @ 09:11 - ZeroCool>

Befutott az elsõ ingém videó a Mercenaries nevezetû akciójátékról. A Pandemic és a LucasArts közös gyermeke PS2, Xbox, valamint PC platformokon egyaránt valamikor a távoli jövõben debütál. Addigis lessétek meg a videnyót! Thanks Sirkhan

Trailer (4.65M😎

Info: Gamestar!

Next PC upgrade: 2022

CrucifX
Mercenaries is scheduled to land with a bang on PS2 and Xbox in the autumn. A PC version is on the cards after the console versions have been completed

Hopp, ezek szerint PC-re is jön.

CrucifX
Nincs ezzel semmi baj, mozgásban egyszerûen gyönyörû!

Sephi
Na na! Ha oszel jon ki remelem azert a grafikan meg javitanak!

CrucifX
Várhatóan õsszel, addigra nekem is meglesz a PS2m úgyhogy pont jókor érkezik 😊

Sephi
Roszul nem nez ki 😊

miko' is jelenik meg?

CrucifX
Modemesek RIADÓ 😊

CrucifX
Úgy néz ki a LucasArts a Pandemic Studios-ban találta meg új szerelmetes partnerét, mert a SW: Battlefront mellett egy másik, kissé más témájú játékot is készíttet velük. A Full Spectrum Warrior fejlesztõi ezúttal is a modern hadviselésbe vezetnek be bennünket, de ezúttal a helyszín egy elképzelt észak-koreai konfliktus. A Mercenaries fõszereplõi, mint azt sejteni lehet, zsoldosok, akiket az ENSZ küld Észak-Koreaba, hogy helyreállítsák a rendet a káosztól sújtott országban. Ez a káosz ráadásul az egész világra árnyékot vet, hiszen az egyik nukleáris fegyverekkódokat is ismerõ vezetõ titokzatos módon eltûnt. A játékban három zsoldost irányíthatunk, egész pontosan Chris Jacobs amerikai veterán katona, Jennifer Mui angol kém (ninjász képeségekkel 😊) és Matthias Nilsson svéd mesterlövész közül választhatunk. Alapvetõen 52 missziót kell végrehajtanunk és így 52 kártyát összegyûjtenünk, de ezeket a feladatokat tetszõleges sorrendben is elvégezhetjük

Alapvetõen nézdahátam akcióról van szó, amelyben akár 20 különbözõ jármû volánja mögé is bepattanhatunk és ezek közt számos légi jármû is van, ahogy a képek mutatják. Egyes missziókért pénzt kapunk ebbõl vásárolhatunk komolyabb fegyvereket. A játék két hatalmas pályán játszódik, amelyeken gyakorlatilag bármerre elmehetunk, csak egy ilyen gyalogtúra akár negyedóráig is eltarthat.

A káosz uralta Koreaban több frakció is igyekszik sütögetni a saját pecsenyéjét, így a Délkoreaiak, a Kínai Hadsereg és az elmaradhatatlan orosz maffia 😊. Úgy kell taktikáznunk, hogy lehetõleg egyikkel se legyünk rosszban, mert az hosszútávon egészségtelen lehet.

Két platform készül a játék Xbox-ra és PS2-re, amelyek közül az Xbox verzió fog némileg jobban kinézni, de igyekeznek a PS2-bõl is kihozni a maximumot. Ezenkívül a Xbox-n lesz HD szupport és letölthetõ frissitési lehetõség. A játék nagyon hivatalos bemutatója jõvõ héten lesz Angliában

forrás: Hardwired.hu

← ElőzőOldal 2 / 2