Mercenaries
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem latod hogy csak en jaccom. Senki mas nem akar velemenyt irni rola. Szerintem nem lesz ember aki ilyen stilust szeret es ne teccedjen neki.
Jaccotal GTA-at? Ez a jatek olyan mintha a GTA-at osszekevered a Ghost Racoon-al vagy a Hidden And Dangerous 2-vel 😄
Csunyan beszeltel! Ban szag van! 😄
/me mely levegot vesz es kimondja :
OLVASAL MAR VISSZA EGYET TE SZERENCSETLEN!
/me kifujja a maradando levegot majd elkezd egyenletesen lelegezni es elmegy sirni.
De nagyot dob rajta hogy full GTA fiilingje van mert nekem a GTA az egyik kedvenc jatekaim koze tartozik.
Es ez a tuszejtes dolog is rulez 😄
Leirok egy tiopikus tuszejtest ket verzioban :
Latom a celpontot aki ugy korul van veve orokkel. Kinyirom mindet de a celpontra nem lovok. Aztan megkozelitem lassan haturol es leutom. Aztan foldre kenyszeritem es megbilincselem. Majd elokapok egy fust grantatot es kimegyek olyan terre ahol leszalhat a helikopter. Volt ra pelda hogy nem volt ilyen hely es akkor fogtam a celpontot , beraktam a kocsiba es kivezetem a hegyek kozul valami tisztasra. Aztan eldobtam a fustbombat es kozeledett a helikopter de megtamatak. gyorsan elinteztem az ellent 😄 Aztan fogtam beraktam a celpontot a helibe es elmentek vele.
Latom a celpontot aki ugy korul van veve orokkel. Kinyirom mindet es maga a celpontot is megsebesitem. Azutan eltorom a nyakat es eloveszem a kamerat lefenykepezem es elrohanok.
Persze az utobbi nem jo mert felarat kapunk 😄
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
-Amikor az egyik roszfiut elkaptam megjelent egy Tv-es kocsi majd kiugrott egy riporter kameraval es interjut keszitett velem.
-Akarmilyen kocsit lehet vezetni vagy ha fegyveres akkor fel lehet ra ulni.
-Kocsikazas kozben tarsainkat is felvehetjuk es elvihetjuk opket segiteni.
-A kuldetesek detto GTA stilusban mennek. Terkep helyszin minden.
-Harc nagyon elvezestes.
-Lehet AIRSTRIKE-okat hivni minden menyisegben.
-Amikor megyunk el egy falubol/varosbol a masikba utkozben lalitanak stopolni vagy eppensegel megtamadhatnak.
-Reputacio aszerint no amenyire joba vagy a megadott fellel.
-52 darab terorrista van akiket el kell kapni jatek soran. Az elsonel leutottem majd elvetem a fegyveret es megkotoztem majd ledobtam fustjelzot a foldre , jott a helikopter , felvetem es odacipeltem majd beraktam oszt jolvan 😄
-Fegyverek arzenalja van.
-Sajat PDA-val lehet email-eket kapni , jaccani meg ilyenek 😄
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
100% GTA fealing! Siman lehetett volna GTA5. Kesobb irok par oldalas leirast rola de most megyek vissza jaccani!
<2004-04-15 @ 09:11 - ZeroCool>2004-04-15 @ 09:11 - ZeroCool>
Befutott az elsõ ingém videó a Mercenaries nevezetû akciójátékról. A Pandemic és a LucasArts közös gyermeke PS2, Xbox, valamint PC platformokon egyaránt valamikor a távoli jövõben debütál. Addigis lessétek meg a videnyót! Thanks Sirkhan
Trailer (4.65M😎
Info: Gamestar!
Next PC upgrade: 2022
Hopp, ezek szerint PC-re is jön.

miko' is jelenik meg?
Alapvetõen nézdahátam akcióról van szó, amelyben akár 20 különbözõ jármû volánja mögé is bepattanhatunk és ezek közt számos légi jármû is van, ahogy a képek mutatják. Egyes missziókért pénzt kapunk ebbõl vásárolhatunk komolyabb fegyvereket. A játék két hatalmas pályán játszódik, amelyeken gyakorlatilag bármerre elmehetunk, csak egy ilyen gyalogtúra akár negyedóráig is eltarthat.
A káosz uralta Koreaban több frakció is igyekszik sütögetni a saját pecsenyéjét, így a Délkoreaiak, a Kínai Hadsereg és az elmaradhatatlan orosz maffia 😊. Úgy kell taktikáznunk, hogy lehetõleg egyikkel se legyünk rosszban, mert az hosszútávon egészségtelen lehet.
Két platform készül a játék Xbox-ra és PS2-re, amelyek közül az Xbox verzió fog némileg jobban kinézni, de igyekeznek a PS2-bõl is kihozni a maximumot. Ezenkívül a Xbox-n lesz HD szupport és letölthetõ frissitési lehetõség. A játék nagyon hivatalos bemutatója jõvõ héten lesz Angliában
forrás: Hardwired.hu