TV tuner telepítése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!
Van egy AVerTV USB 2.0 Plus tv-tuner kártyám usb interfészen csatlakozik.
Szoftver telepitve, driver is erre ezt irja ki:

Warning: No sound card in your computer

természetesen van hangkártya a gépemben, telepitve van, valószinüleg nem ismeri fel a avertv.

mit tudok tenni?? :/
Sziasztok,
Gyors segitseget kernek, van 1 tv tunerem Leadtek Winfast TV2000 XP expert, beraktam a megfelelo helyre es a gepem nem ismeri fel. Mi lehet az oka?
A gepem Assus P5, Intel Core 2 CPU 4400 Ghz.
Mas slotba is probaltam, de semmi.
A driver felinstallalasa utan ezt irja ki - canot find any video capture device-, vagy not suported vagy ilyensmit.

Koszonom elore a segitseget
A regeditet próbáltam már, a formázás pedig nem lenne szerencsés, sok idõ lenne, mire visszadobnék mindent.
Azért köszi!
FactorG
Hát ha leformatálod a vinyót és újra pakolod a rendszert akkor tuti hogy semmi sem marad belõle. Persze ez csak végsõ megoldás.

regeditben próbáltad már?

start/futtatás/ írd be hogy regedit, és ott eléred a regisztrációs faszságokat

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Szerintem nem segítene a reinstall, mert a drivereket meghagyja, inkább ki kellene irtani a tunerre vonatkozó dolgokat. Már próbáltam a driverfileokat törölni, kivenni a registrybõl, de semmi. Mindein bekapcsoláskor Új hardver varázsló.
O0D:
Nem tudjátok ki keresett rádió vevõ progit?
Valahol olvastam, amire megtaláltam a linkjét, már nem volt meg a hozzászólás.
De azért itt van, hogy ne legyen bûntudatom 😊

http://honositomuhely.hu/kateg2t.html

Hajrá Dózsa György!

FactorG
WinXP reinstall?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Igen, az elõzõ gépemen is ment szintén XP alatt.
FactorG
Sajnos nem tudom mi lehet a baja. Mûködött már valaha?

Esetleg próbáld meg áltállítani a kábelrõl antennára, vagy fordítva. Az én problémámra tudnál ajánlani valamit?
FactorG
Üdv! Pinnacle PCTV Pro-m van. Felraktam az 5.5-ös updatet egybõl. Az a baj hogy nem talál meg a kártya olyan alapvetõ csatornákat mint az RTL Klub vagy a TV2. Se finom hangolással se gyors, se lassú tuningal. Mi lehet a baj?

nem tudom telelpíteni a PixelView (bt848) tuneremet, az XP azt írja a hadver varázslóban: "hozzáférés megtagadva", már próbáltam mindenhonnan kiirtani a rá vonatkozó dolgokat, próbáltam csökkentett módban, de semmi
Tom3
Nem a címben kell a bajt elmondani!