The Suffering

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! tudna valaki segíteni? a 11. pályán járok ilyen padláson nemtom h. h. kell kijutni onnan ott van egy mozgatható vetítõ de nemtom h. mit kell csinálni
Lehet hogy keverem, mert igen régen volt, de mintha az lett volna itt a lényeg, hogy a különbözö réseket el kell zárni, hogy csak a nagy kemence ajtajából tudjon kijönni a füst, és utána valahogy lehet sebezni. asszem valahol ládákat kell a rések elé tolni, valahol meg ajtókat lecsukni......

De lehet hogy az egy másik játék volt?<#miaz>

angol nyelvû leírás: www.gamefaqs.com

szasztok skacok! hol van végigjátszás a sufihoz?
világito toronyba vagyok, két lukbol jön a füst és tovább mit kell csinálni? aki tud segitsen!!!
üdv:dupcsik

Sziasztok.
Most szeretnék elkezdeni játszani a Sufferinggel, de miután feltelepítettem, elindítom a Launchert, és elindul a játék, de csak a hangja, kép nincs hozzá. a Windows háttér látszik, és közben a játék hangjai, és a taskmanagerben sem látszik a játék, csak a folyamatoknál az exe file.
Miért van ez, tudtok segíteni megoldani a problémámat?
Köszi
Anubys
Akkor valszeg nem arra a barlangra gondoltak... Amúgymeg ehhez minek leírás? Tök símán végig lehet játszani (nem fikázás), csak a fõellenfélnél olvass bele a leírásba, ha nem akarsz sokszor megpusztulni -bár az sem olyan nehéz, és vannak rá utalások-... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ALCATELGOD
Nem mennék én kóddal, ha nem szaggatna annyira (bár ez nem jelentõs), hanem van egy pálya valamilyen barlang (inkább bánya) és a PC Games-es végigjátszás szerint menjek fel az emelvényen, de milyen emelvényen????? Mert csak TNT-és dobozok vannak meg egy nagy tócsa a barlang közepén

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Sephi
Vaj hat nem tudom na reg jaccotam 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Hát éppen ez az....nem is a pc-s verzióra kiváncsi..
Az érdekli, hogy PS2-n az említett gombokra mi a frászkarika van beállítva(ugrás,lövés,kispista),így tudni fogja hogy pc-n mit is kell lenyomnia----ami egyébként garantáltan nem fog mûködni.
Amúgy nálam passz,én is pc-n nyomtam

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Ja bocsi aszitem poenkodol 😄

Sajnos nem ismerem a Pc-es verziot 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ALCATELGOD
Nem, félreértetted! Nekem a PC-és verzióm van meg és szeretném ezt a kódot használni, de nem tudom hogy pl az R1-nek mi a játékbeli funkciója (pl ütés, ugrás stb...)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Sephi
Ha egy nyitott teruleten megnyomod akkor a foszereplo felhivja a nagymamajat aki elmeseli a kispiroska tortenetet neki es ezzel az eleterod novekszik.

ALCATELGOD
Sziasztok!

Abban kérek segítséget,hogy a The Suffering játék PS-es verzójában ezek a gombok mit takarnak R1+ L1 + X és R2, azaz milyen funkciót töltenek be

haho
Elakadtam azon a pályán ahol kiugrok a ház ablakán majd kimegyek egy nagy kapun. Sokfelé lehet menni, mint például az égõ házhoz ahol a kút van (itt felszedtem a gázolaj kannát), a sziget széléhez ahol a 2 kissrác bemegy a tengerbe, egy kis fabódéhoz, barlangba, stb... szóval nem tudom merre tovább, a lángszórót már megszereztem. A kastély mellett lévõ "sövénylabirintusba" is bementem, de semmi...
Az egyik barlang nyílásából, ahol a fa gyökerei elzárják a kijáratot láttam egy rabtársat a roncsautó mellett, éppen menekülöre vette a dolgot😊 Nem tudom merre tovább!
A segítséget elõre is köszi!

sziasztok

nincs valakinek leirasa rola/végigjatszasa/
üdv
én kiprobáltam mind a 3-rom szekrényt de mindenyik csak ugy lefolyik ráadásul a 3-bol kettöt ráselehet tolni rendesen
Nézd, kétszer végigjátszottam, úgyhogy tudom, mit beszélek 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

probáltam de lefolyik mellette
Az egyik szekrényt told rá a nyílásra, amíg fel nem duzzasztja a vizet (ami eloltja a tüzet)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

sziasztok

tudnátok segiteni benn vagyok egy helységben az ajto elött tüz ég van egy másik helység ott van egy vizcsap tekerö azt elforgatom de csak az eggyik oldalt folyik a viz a csöböl a másik oldalt nem hogy jutok ki a helységbol,amugy a földön vann egy csatorna nyilás
üdv
Mondjuk körbenézésen kívül én se nagyon használtam másra.

Sephi
Havar mar a vege fele jart amikor rajott hogy lehet FPS modnba is tolni 😊)

Fel az emeletre, a reflektort rá kell irányítani pontosan a lyukra. Az kigyullad.
Ezután lemászni, egy ideig jönnek sokan, lelõni mindekit, majd kinyílik egy kapu.

Forrest Gump
Help! Iskola tornaudvarán vagyok, egy kürtõbõl ugrálnak ki a szörnyek. Hogy kell tovább jutni, mert hiába lövöm õket nem történik semmi. Kösz a segítséget elõre is!
Sephi
Nagyon jo szerintem. En egybol vegig toltam amikor megvolt 😊

jó gém? 2004-06-11 PC Game ISOs The Suffering (c) Midway *PROPER* 103x15 MB RELOADED 4.6 érdemes kipróbálni?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Lammer
Akkor lenne értelme, ha ténylegesen kihasználnák a mostani HW-t...
Namostmár illene DX9re gyúrni így 2004 felénél lassan...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Hat nekem ez a gama egy elmeny volt 😊

Knox
Nemsokára jön pcre! Lehet majd frocsogni! Birom az ilyeneket!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Sephi
Ja ja tokre elvezem azt en is 😊

Az a legkomolyabb, amikor átalakulsz, iszonyatos nagy hentet rendezel és utána visszalakulsz. Az egész tested csupa vér, nagyon jól néz ki!

Sephi
Ez a jatek azert teccik nekem meg stilusos! Eszmeletlen jo a FPS iranyitas!! Ha megolok egy szornyet bizonyos idejig a piszlolyok veresek 😊)))

Iranyitassal es meg vagyok elegedve! Egyszeruen szuper gama!

A Rsei 2 katasztrofális port lett, egy-az-egyben ps1 grafika gc-n.

Anubys
Nem, ez abszolute így van. Én is a horror stuffok (meg a Mortal 5) miatt vettem a 2. konzolomat (az elsõ egy GBA volt, amit egy utazás elõtt vettem, hogy legyen mivel szarakodni, ha unatkozom... 😊, a többi meg már jött magátol. Most rendeltem egy Game.com-ot Resident Evil 2-vel meg Mortal Trilogy-val, remélem jó portok lettek...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Mind a kettõt érdemes, abszolút más irányból közelíti meg mindkettõ a horror témát.
BTW észrevettétek, hogy a horrorjátékok napjainkban a legszínvonalasabb stílust képviselik konzolokon? Szinte nem is jön ki szar. Vagy csak a határtalan horror-szeretetem mondatja ezt? 😊

ÁÁá, már én is nagyon nyomnám a gamet, de sajna nem vagyok otthon. 😞(((
Na de majd ma este! 😄 Bár lehet elõbb egy kis Siren-t nyomok!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Végigvittem.
Nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve, egyetlen dolog zavart csak, de nem árulom el, mert spoileres.

Sephi
Ja mar megvolt😊 Azota mar a gepfegyveres rendort is megotlem tok fasza ez a gem!

Lödd ki a tócsa mellett a falon az elektronyos dobozkát.

Sephi
Na! Nem tudtam megoldani!

Most csak annyit latok hogy elottemegy tocsa van de aram kabelek lognak bele es meghalok ha bele lepek! A zuhanyzoknal meg nem leett tovabbmenni mert tuz van a kijaratnal!

Sephi
Kohi! Meek es megprobalom gyorsan.

Az biztos, hogy ne állj le a zuhanyzóban, mert végtelen mennyiségben jönnek!
Nem emlékszem tisztán, hogy ott merre kell menni, de használd a térképet és nézd meg, hogy van-e olyan szoba, ahol még nem jártál.
Azt ugye tudod, hogy dobozokat, ládákat szét lehet lõni? lehet, hogy épp ilyenek torlaszolják el a továbbvezetõ utat.
Ha jól emlékszem, akkor innen az udvarra kell kijutnod valahogy (bár lehet, hogy az csak késõbb jön).

Sephi
Ramza?

Most vagyott ott hogy megtamadtak eloszor azok az agyonszurt csuszomaszo rohadekok akikbol ilyen inyekciok lognak ki es dobalnak meg ramasznak. Na ott vagyok hogy a zuhanyzoba ramtmad egy tonna ilyen szorny es hiaba irtom oket egyre tobb lesz. Egy racs mogott a felesegem mondott valamit de gondolom csak kepzelodott T majd onnan nem tudok merre tovabbmenni mert ha a zuhanyzoba meek akkor megint ramtamad az a tonnan allat.

Micsinajak ott?

Sephi
Most fogok neki ulni ha le tudom magam vakarni a Winning Eleven 7-rol mert ennel jobb focis jatek nem letezik es nembirom abbahagyni 😊

Sajnos a végére picit elfárad a játék, de így is nagyon tetszik (19-ik chapterben vagyok a 20-ból)

Sephi
Holnap nekilatok rendesen.. a Siren sajna nem fogott meg annyira...

Ez elsõsorban akció, nem pedig kalandjáték, tehát ilyen (és csakis ilyen) szempontból a Ghost hunterre jobban hasonlít, mint pl. a Silent Hill-ekre.
Alapból külsõ nézetben irányíthatod a karaktert, de van fps mód is, ami meglepõ módon egész használható lett, akár a teljes játékot végig tudod így vinni.
Az irányítás szvsz nagyon jó, nálam toronymagasan elveri a Ghost hunterét. Egy pici gond van vele, hogy a hátra irány hatására nem fordulunk, hanem hátrálunk, és hogy a kamera nem automatikusan követ, hanem jobb karral manuálisan kell állítani.
Ezek azonban csak elsõre zavaróak, késõbb rájön az ember, hogy tökéletesen mûködik mindkettõ.
Akció sok van benne, szerencsére igényesen van megcsinálva és izgalmas is.

NAGYON jó játék, bár nyilván nem fog mindenkinek tetszeni.

Sephi
De van benne uj dolog? ugyertem az akcio menet valtozo?

Ha kérdezel, válaszolok szívesen.
Stílusában nem olyan mint a Manhunt, bár néha majdnem olyan durva és beteges.

Kb. a felénél vagyok, nagyon kellemes csalódás.
Kicsit sok benne az akció (a kaland-elemek el vannak hanyagolva), de a hangulat mindenért kárpótol.
Az egyértelmû, hogy legalább annyi beteg ember dolgozott ezen is, mint a Silent Hilleken 😊

torrente
Én is!

Oldal 1 / 2Következő →