Nightshade

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én a játékokban azt nem szeretem hogy nõkkel kell menni 😞

kirázz a hideg ha csajjal kell mennem
Úgy istenigazából talán egyik se, maximum olyanokat lehetne írni, amik kicsit hasonlítanak.
A Chaos legion is inkább hasonlít a dmc-re mint erre.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

torrente
Melyik játék hasonlít stílusában a Nightshade-ra? Chaos Legion? (Shinobi-t ne írjátok! 😊)

torrente
A kamionos és a hajós résznél elszállt az agyam. Ha a pálya végefelé elrontasz egy ugrást, kezdheted a pálya elejérõl. 9. pályáig játszottam, aztán befejeztem végérvényesen. Ennyi elég volt ebbõl. Kegyetlen gyors egyes jeleneteknél a játék. Változatos, de mégis rendkívül monoton. A fõellenségek likvidálása is változatos.

Stílusában a legjobb, ez tény.
Szerencsétlen Drakengard még csak meg se tudta szorítani.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Neme.
Pontosabban Dynasty Warriors a legjobb. 😊 Persze csak szvsz.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Szerintem azért ennél még a DMC2 és a Chaos legion is jobb.
De ha kicsit tágabban értelmezzük a hent-játék fogalmát, akkor Dynasty warriors is okésabb.

A DMCre gondolsz? Mert hent kategóriában nem tudok jobbat.

Kicsit elmerültem benne hétvégén, annyira nem rossz a helyzet, mint elsõ pillantásra tûnt (az sokkoló volt).
Persze megvannak a maga hibái így is, de tényleg játszható - lenne, ha nem lenne jobb nála a piacon. De hát van.

torrente
Primitív, de valamiért mégis játszom. 7,5-et kapott a Konzolban, szerintem 5,5-6 lenne a reális.

Nekem sem tetszik.
Megaprimitív a grafikája (igaz, azt legalább stabilan, 60 fps-en tudja) és valahogy hiányzik belõle - számomra - a hangulat.

torrente
Ebbõl az is kimaradt.

Legalább a japán okosságokban van hangulat...

So cry me a fuckin river, bitch!

Sephi
Hat a BF Vietnam , UT2004 es a FarCry erosen lekotnek!

De mar a faszom kivan hogy mostanaba minden jatekot amit jacottam japan mufajban jaccodik! Mar hianyzik valami mas is!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Akkor játszál PC-s effpéessekkel!

www.youtube.com/aabyssx

torrente
Nem is csodálom. Fél óra alatt olyan monotonná válik. A japcsik meg ezt élvezik? Mert biztos nem véletlenül készülnek az ilyen típusú játékok.

Sephi
En ma' ugy unom a japan stilusu jatekokat bazz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Szerintem ez egy bûnrossz játék! Annak ajánlom, aki meló vagy suli után egy könnyed írtásra vágyik vagy meg akar ismerkedni a jelenkori japán zenékkel (ami nem is olyan rossz).