Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bachstein
Köszi szépen, jópofa ez a jegesmedve! 😊
?? __
IMYke2.0.0.0
Yer velkám.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Thx for yer help!

Gary
IMYke2.0.0.0
Fórum kezdõlap - Beállítások - "Nick kép".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok,

Új vagyok itt még. Tudja valaki hogyan tudok logót beilleszteni?

Kösz elõre is

Gary

Bachstein
Sziasztok!

Kérhetnék egy normál méretû logót, valami téli, havas koncepcióval, illetve a nickemmel (Bachstein)? Minden egyéb a kovács kreativitására van bízva.
Köszönet! 😊
..szívesen
pxxl
forintban ofkorz 😉

All hail the double x!

pxxl
ez úgy 50-100.000 lesz majd 😊

All hail the double x!

ozimak
Köszönöm! Tökéletesen jó! <#worship>
alternatíva ?? __
ozimak
Sziasztok! ebbõl a képbõl szeretnék egy logót kérni normál méretben. Az elképzelés mondjuk annyi, hogy a bal oldalon lehetne a logó forogva, aztán jobbra mellete a nevem. Esetleg a nevem hátterével lehet valamit kezdeni de ezt teljesen rátok bízom. Ez egy önkéntes tûzoltó egyesület, csak a színek meg az arculat miatt írom. 😊 Igazából bármilyen más ötletet is szívesen fogadok! Ti úgyis jobban értetek hozzá. Csak a logó a lényeg! Ha rövidíteni kell a nevet, akkor lehet simán "ozi" is, úgyis úgy becéznek. 😊
Nagyon szépen köszönöm elõre is. <#worship>
Zenszkij
Szivesen! 😄 😄 Remélem elnyerte a tetszésedet!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jim Morrison
vip méret?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ressy14
LOL

Dum spiro, spero.

Sziasztok!
Egy dél-balatoni dísznövénykertészet új arculatához keresünk új céges logót. Mivel a -dísznövény- a fõ üzenet, lehet organikus az egész: virág, levél, inda, stb... minden a Ti képzeletetekre van bízva! 😉 Fiatalos csapat, szakszerû tanácsadás, jó hangulat a fõ profilunk. Színekben égkékre, fûzöldre és magentára gondolunk, esetleg padlizsán. Ha láttok benne fantáziát, és kreativitást, örömmel vennénk!
Üdv mindenkinek! 😉
SG rock
kép
Sziasztok!
Ebbõl a képembõl szeretném ha összehoznátok valami kreatív, fasza logót 😊!
Minden rátok van bízva.
Elõre is köszönöm szépen!!!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Dizson
Köszi, nagyon király lett. Be is rakom, amint megvan a VIP.

PJack
elbasztam bocsi

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Dizson
Nem tudom mennyire lehetséges, de valamelyik képbõl kérhetnék egy animált VIP logót?

kép1
kép2

Vagy ha nem megy, akkor egy sima a nevemmel:
kép3
kép4

Elõre is köszi. 😊

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Tatyla
ez tök ötletes 😊,köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

IMYke2.0.0.0
Megpróbáltam:

Tatyla
ebbõl a képbõl szeretnék valami pofás logó hölgyek,urak

vagy ebbõl:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

#97386 __ <#shakehead><#bohoc>
#97387 __ <#wink>
#97388 __ <#szomoru1>
dragon11
<#worship><#worship>

IMYke2.0.0.0
Én csak isss ötletét ültettem át a Te kérésednek megfelelõen 😊
Nincs mit köszönnöd 😊

dragon11
KÖSZÖNÖMM <#worship>

IMYke2.0.0.0

Értetlenül áll a problémád elõtt, ahogy mindenki, hiszen megjelenik a logón a dragon11 felirat.
dragon11
isss <#sir>

ForzaInter
Tökéletes így is, még egyszer köszi!😊

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
Így már egésze nás a leányzó fekvése 😊
Szívesen - ha még több idõm lett volna rá, akkor akár pixel pontos is lehetne, de ezen idõ alatt ennyit tudtam 😊

ForzaInter
Köszi.

A tesóm autoja van a képen, szeretném a képet felhasználni és ezért kellett a feliratot eltüntetni, mert hülyén nézett volna ki azzal. Ez a legjobb kép, vannak saját képek is, de azok nem ilyen jók.

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
Nagyon nem támogatom a dolgot, de tessék:

KÉP:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne élj vissza az ilyen képekkel!

papi08
Az csúnya dolog..

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
Miért is akarod a copyright.ot eltüntetni?

ForzaInter

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
Linkeld a képet és meglátjuk...

ForzaInter
tudna nekem valaki segíteni? nem logo kéne, ha nem egy képrõl kéne egy feliratot eltávolítani. próbálgattam ilyen szar programokkal, de elég szar lett. a photoshop-hoz meg nem értek.

Yo, Bitch!

?? __
Synchronous
Köszi szépen mindkettõtöknek... jó lett mindegyik. <#smile> <#eljen><#eljen>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Coral Springs
két kép váltakozása közötti idõ*

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Ez tetszik. Egy kifogásom lenne, a két kép közötti idõ lehetne 1-2 másodperccel hosszabb ? Azt már itt sem vagyok.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

IMYke2.0.0.0
150x25, 13 kbyte

IMYke2.0.0.0
Durva, hogy mennyire egyformán gondolkodtunk 😊

KÉP:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maximus4
?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"