3-d szemüveg

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
"POLÁRSZÛRÕ Speciális szûrõ, melynek elforgatásával csökkenthetõ vagy teljesen eltûntethetõ a zavaró tükrözõdõ fény, amitõl tisztább felvételt, telítettebb és mélyebb színeket, kékebb eget, kontrasztosabb felhõket kapunk. "

Létezik polárszûrõs 3d szemüveg, de az nem a piros-kék, hanem az általam említett egyszínû (sárga vagy fehér).

Riszpekk

FREAK
nem, ezért javítalak ki :)

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Elhiszed, hogy jobban tudom? ;P

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
"viszonylag összetett szerkezet"

Erõsen "viszonylag", a lényeg, hogy nem sima fényáteresztõ felület, hanem speciálisan legyártott szûrõ.

Riszpekk

FREAK
hogy lenne már polarizált, sima kék és sima piros, az egyik szögbõl a pirosat szûrik ki, a másikból a kéket, a szemüveg meg csak összerakja neked

a polárszûrõ egy viszonylag összetett szerkezet, ezt meg sima színes fóliával megcsinálod, sima színszûrés

Riszpekk

ricsi1
mi a pöcsömet csinál

qwert
yes :)))

Akinek van 3d szemüvege :

Kell még ? :P

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

qwert
Ha az elõzõben nem sikerül, szétnézek e boltokban is...köszi

qwert
Köszi, megpróbálom. Az én szemüvegem zöld-piros volt. Remélem kapok ;)

ricsi1
írószerben kapsz

[Walaki]D`Lair
???

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PLackó
THX.

PLackó
A számítógépen is jó a szemüveg?Ott is élvezhetõ??(csak gépen van DVD lejátszóm)

Mike at home
ma akinek az agya erre kepes

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
probald meg a hologram boltban a parizsi udvarban (Ferenciek tere - atjarohaz)

[Walaki]D`Lair
Persze, mert a két eltérõ szín a két eltérõ polarizált fény sugár...és a szemüveg színei a megfelelõ fényt engedik át, amit az agyad rak össze 3D-be...

PLackó
Nem tudjátok mennyiért lehet így megvenni a kémkölykök 3d DVD-t így szemüveggel???

FREAK
de amúgy hogy csinálnál polarizált fényt egy mozivásznon? :)

Riszpekk

FREAK
hülye....

attól függ, milyen eljárással dolgoznak

a piros-kék képnél piros-kék szemcsi kell

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Mert nem a színe a lényeg...:D

Sima polárszûrõ és kész...

FREAK
a régi 3d moziban meg sárga volt :) de azt vissza kellett adni

most nekem is a spy kids elõadásról van 2 db piros-kék

Riszpekk

mikike
valamelyik újság mellékleteként most ez van
a SpyKids3Dbõl maradt vissza

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Bandew
Én egyszer voltam 3D moziban, és ott a szemüveg nem piros-kék volt, hanem sima átlátszó. Fogalmam sincs hogyan mûködhetett.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

qwert
Na mindegy. Szóval a Kémkölykök 3d-t nem veszem meg azárt, hogy legyen szemüvegem. Valahol külön esetleg nem lehet kapni? Megragasztottam a sajátot, de hát nem az igazi. A "lencséje" is meg van gyûrve rendesen :((

qwert
hová tûntek a hozzászólások???

fm
mi másra? sztem ahhoz is olyan papír piros-kék 3d szemcsit adnak..vagy nem? persze ezért még gondolom nem fogod megvenni a dvd-t :)

qwert
Kösz, másra gondoltam...

qwert
Hello! Meg tudná mondani valaki, hogy hol lehet venni-szerezni ilyen 3-d papír szemüveget? Videokazettához kaptam, de a gyerek kissé "megkezelte". Ha pesten tudtok címet plz. írjatok.

Mike
vedd meg a Kémkölykök 3D DVD-t
kapsz hozzá 4-et

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

← ElőzőOldal 2 / 2