Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es kis problemat talaltam, iPhone, Chrome bongeszo. Cikkhez kommentelesnel ‘Too small, expected number is larger than 0’ hibauzenetet kaptam.
Pl pelleri topikjában volt 14 új hozzászólás, amit nem láttam. Írtam bele, most van 15 még nem látott hozzászólás :D Közben látom, hogy idő közben más is hozzászólt, így lett 15.
Illetve ha már itt tartunk, elküldöm a hozzászólást, és nem jelenik meg a topikban. Váltanom kell másik topikra, majd vissza, hogy lássam, be van küldve.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Invalid `prisma.forumUser.update()` invocation: Value out of range for the type: The column `szulinap` contained an invalid datetime value with either day or month set to zero."
A kép a hibáról: https://ibb.co/V0QsnjY2
Szerintem az lehet, hogy a szülinapot egyszer kértem, hogy töröljék a fiókomból és ott van valami nem oda való érték most az adatbázisban (NULL??) így a fórum nem engedi posztolást. Ez potenciálisan sok embert érinthet aki most nem tud írni az új fórumba, kérlek javítsátok. A szülinap beállítás meg teljesen megszűnt az új fórumon így ez a hiba user oldalról javíthatatlannak tűnik..
Ami rendkívül hasznos lenne még, ha a felhasználó üzeneteinek száma egy sima szám helyett kattintható link lenne, s akkor vissza tudja nézni az ember a saját üzeneteit/posztjait a kezdetekig akár. Persze defaultba ez privát beállításon legyen, így csak az adott felhasználó nézhesse vissza a saját üzeneteit egy listába. Köszi szépen ha megvalósítjátok!!
"The trees move. Do you not see it?"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Hozzáférés megtagadva
Túl sok büntetőpontod van a fórum megtekintéséhez."
"The trees move. Do you not see it?"
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
kevencek gomb is előkerült, de úgy tűnik újra kell kedvencelgetni, végülis nem tragikus, úgyis rengeteg fölösleges halott topik volt eddig a listámban :D
megy a kép beszúrás is

a régi szép idők újra amikor a visszejelzésekre volt aki reagált, bárki is vagy, köszönjük :-)
"Nulla tenaci invia est via"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Adminoknak hova lehet írni?
Ajándék lónak a fogát értem a design tekintetében, de nincs válasz funkció se és a poszt küldésének időpontja is hiányzik az xy perce/napja helyett, ami már az indexnél is hülye döntés volt :(
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
pár érdekeség ami számomra javítandó még:
- fekete mód kapcsoló mehetne a hírlevél és név közé
- beszúrt linkek, képek nem látszódnak
- fejlécek teljesen eltűntek, ez mint dizájn még okés is lehet, letisztultabb stb, de legalább a linkeket jó lenne, ha lehetne rakni a cím alá, mellé
- hozzászólás szerkesztés jobbra kis mezőben nyilik meg
- kedvencek, új hsz-ek nincsenek
- legújabb témák alatt az utolsó kommentes topikok jelennek meg
- népszerű témák passz, hónapok/évek óta nem volt komment azokban :DD
Egy ilyet fel kéne tenni, beállítani az SG színeket.
Átmigrálni az adatbázisból a témákat, hozzászólásokat, felhasználókat.
És kész.
Prohardver fórum is elég jól pörög, pedig tök elavult, egy linket nem lehet egyerűen beszúrni, azt írja ki :)
Utoljára szerkesztette: TomBond, 2026.02.19. 18:01:20
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A modik jellemzése jó, amúgy én leginkább Shadoweyes-ra emlékszem, ő volt a trollok célpontja de nem tudom, hogy mennyire volt rendes vagy sem.
Nagyon nagy kár ez, egy korszak zárul le a szemünk előtt.
j0nHyKa kapcsán azt mondanám, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Én is miatta tartottam az első komolyabb szünetemet az sg-n és utána a rossz érzés már megmaradt, amikor láttam. Volt vele egy konfliktusom, amivel kapcsolatban igazságtalannak és képmutatónak tartottam őt. Mondhatjuk, hogy meg is utáltam, már amennyire egy nicknevet utálni lehet, ami mögött az embert nem ismerem személyesen. Másokról is tudom, hogy nem szerették, de azért nem ezrekről beszélünk. Azért én nem lennék biztos benne, hogy a stílusa, a sokszor lenézőnek tűnő hozzáállása nem volt egy szög az sg koporsójában. Aztán persze az is lehet, hogy ő rosszkor volt rossz helyen és már csak adoptálódott a trollháborúhoz, ami megtépázta a fórumot egy időben, nem tudom.
Lehet persze, hogy én látom rosszul, de szerintem a lassan 23 éves regemmel elmondhatom, hogy rajta kívül itt soha nem volt hasonló stílusú modi és kevés fórumozót láttam, akinek ez bejött volna.
Dikkma-t viszont nagyon szerettem, ő mindig humorba fordította a konfliktusokat. MerlinW meg empatikusan közelítette meg. És a konzolos modi topik első bejegyzése... még Martin írta az 576 kByte-tól. Azért akkor és utána nagyon sokáig ez a fórum még felső polcos volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Szerintem rohadtul kellenének a fórumok a mai világban is, átláthatóbb, ellenőrizhetőbb, személyesebb, és ez talán most a dead internet világában értékelődhetne fel.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A legnagyobb baj az, hogy a mai 30 alatti generáció már nem fórumozik. Telefonon kínszenvedés, és teljesen elszeparált formátum a közösségi médiától meg üzenetküldő appoktól, amik bőven kielégítik a szociális igényt.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Viszont eszembe jutott egy megoldás, mindenkinek írni kellene napi 5 kommentet, lehetőleg valami releváns témával kapcsolatosan és akkor Google találatokban is feljebb jönne az oldal és forgalmat is generálunk. Többen kapnak kedvet a visszatérésre ergo több felhasználó, még nagyobb forgalom.
Utoljára szerkesztette: manson222, 2025.09.30. 09:24:21
[merlinw.org]
és ez mit jelent a gyakorlatban?
Csak ugye sose jön semmi válasz.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)