Ulead Video Studio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De k*rvajó géped van istenem....
Lenne egy kérdésem
Van 4 db avi filmem amit kiszeretnék írni dvd re de ugy legyen egy menüje,de ugy hogy ne konvertálja át dvd re
TMPGEnc-el probáltam -sikerült is megcsinálni a menüt amilyenre akartam de a végén a 4.3 Gb ból valami 6 ot csinált ----tud ebbe valaki segíteni vagy valami programot ajánlani amivel csak menüt lehet készíteni dvd
ntsc (4:3)
ntsc vcd
ntsc svcd
ntsc mpeg2 (720*480), ha én lemezre akarom kiírni, akkor melyik az legjobb, vagy ezek között mennyi a különbség?
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
ismét a segítségedet kérném. a mailedre írtam, hogy mi a problémám. sajnos tényleg nagyon amatõr vagyok, de nem boldogulok a 30 napos próbaverzió utáni feltöréssel.
köszi. Phil
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
A videón a hangproblémát megoldottam trimmeltem meg a helyére húztam, és a kis videómon a hang most jó. A hangsáv rövidebb mint a képsáv de ahonnan hiányzik (a vége) az nem zavaró.
Rákattintasz az AUDIO sávban levõ hangra, (mondjuk elõtte különítsd el a videót az audiotól úgy hogy betöltöd fentre a könyvtárba méggyeszer a videót, aztán meg lehúzod az audio sávba) na és utána megfogod az audio sávban levõ fájlt és elkezded húzni jobbra, úgy hogy passzoljon a videoval, hogy összhangban legyen.
.MKV formátumot meg legjobb ha avi vagy Mpeg formátumba konvertálod át.
Itt leíram, hogy mi hol van:
Kép
abszolút kezdõ vagyok!!!! volt ulead video studio 11-em, de 30 napos próbaverzio. lejárt az idõm, és aktiváló kódót kér tõlem. na az nekem nincs. tudna valaki küldeni? címem: [email protected]
köszi phil
Buék
És ha nem lassítani akarom hanem eltolni mint amit a Subtitle workshop ról írtam? Mint két vonat egymás mellett egyforma sebességgel robog, egyik a kép másik a hang, és a hangot akarom, hogy kicsit elõrébb vagy hátrébb kerüljön, de egyforma sebességgel robogjanak egymás mellett.
Nincs olyan lehetõség, amivel a hangot késleltetni vagy siettetni tudom? Ahogy a Subtitle workshopban lehet a feliratot egységesen elõrébb vagy hátrébb tenni?
Már elég régen használtam ezt a progit.Most felraktam a nejem gépére a 9-est(régebb is ezt használtam).A lényeg az hogy próbáltam volna csinálni egy DVD-t és berakni neki egy Avi fájlt és nem engedi.Szerintetek miért?
Volt valakinél olyan problémája hogy amikor jeleneteket csinál kilép a progi mert hibát észlelt? 😞
REAL MADRID
REAL MADRID
Na elõször is betöltöd a második videó sávba a videódat, Aztán a panelin átkattintasz ATRIBUTE-ra, ott rákattintasz megint a panelon a MASK & CHROMA KEY-re, széthúzod a videódat a képernyûn akkorára amekkorára akarod. Ezután két megoldást választhatsz, az egyik:
Ott van a Panelon az edit felirat alatt a Border, a bal oldali, amiben egy nullás van. Na azt ha elkezded pötyögtetni: 1,2,3,4..stb, akkor annyival vágja le a videó széleit, alját, tetejét. És így letudod vágni azt a részt ami nem kell neked.
Másik megoldás:
Ugyanott van a MASK & CHROMA KEY-ben, és ott bepipálod az APPLY OVERLAY OPTIONS-t, ilyenkor valószínûleg kiszedett egy színt a képbõl, de nembaj, mert ott van a panelon a SIMILARITY fül, ott rákattintasz a színre és kiválasztasz egy olyan színt ami nincs a videódban. Na ha ezzel megvagy akkor ott van a panelon olyan fül hogy WIDTH és HEIGHT, na ezekkel a videó tetejébõl, aljából, és a két szélérõl, tudsz külön-külön levágni. Üdv!
Nekem állandóan lefagy, mindig hibajelentés küldés jön be:S. Sikerült megcsinálnom a videot, menteném el és a végén kifagy az egész. Rgyébként pl windows moviemaker is ezt csinálja, nagyon örülök neki... Valaki plz help!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Kellene egy kis segítség, Ulead Video Studio 11-hez.
Kész a videó össze van vágva minden ok. Viszont az a problémám, hogy szeretnék egy-egy fekete csíkot tenni alulra-felülre, mert rondán ugrálnak a videók szélei, mivel eredetileg nem ugyan olyan méretûek. (Effektív szélesvásznúvá akarom csinálni.) Nem tudom, hogy a program maga képes-e ilyenre, én photoshopban készítettem egy képet, aminek kivágtam a közepét és ezt tettem be a második csatornára. Ez így teljesen jó lenne, csak az a baj, hogy az alsó fekete csíkon egy fehér kb. 3 pixeles csík látszódik, ami nagyon randa. Kérem, ha valakinek van valami ötlete segítsen. Én már az idegösszeomlás határán állok...
Köszönöm!
Hasonló problémával küzdök mint ValVers, annyi különbséggel, hogy nekem a 11-es Ulead próbaverziója volt fenn 30 napig, kifogástalanul mûködött, aztán feltettem a teljes verziót és lássatok csodát... nem sok, de egy "mukkot" sem tudok kicsikarni belõle. Videókat importál, mp3-akat is, de hang az nincs. Ace mega Codecs pack-ot tegnap feltettem, de elképzelésem sincs melyik codec-et vagy filtert kellene aktivizálnom ahhoz, hogy mûködjön is ez a nyamvadt program. Valaki segítsen mert nem sok választ el attól, hogy a "falnakszexszuáljam" így megacodec-estõl laptopostól... : ) Elõre is kösz!
Lenne egy kis problémám nekem is.
Eddig a Ulead Video Studio 8-at használtam, ment is minden tök jó volt.
Aztán letöltöttem a 11-et és vmiért nem akarja lejátszani egyetlen hangfileomat és videofájlomat sem, kivéve, ha Audio Viewbe nézem/hallgatom.
A gyári fileokat minden gondd nélkül viszi.
Ez codec, program, vagy egyéb hiba lehet vajon?
JNCAP Crash Tests