Ulead Video Studio

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár :S Namind1, leszedek egy régebbi verziót, amihez már van serial, biztos nem nagy a különbség 😊
Fülüke
Szerintem még nincsen serial kód az ulead studio 11 PLUS-os verziójához, találtam olyat ami azon a néven volt, philipsnek ajánlottam is, de õ azt mondta, hogy nem mûködik. Bár ettõl még lehet, hogy van.

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
Lehet menüt szerkeszteni az uleaddal is. Share--create dvd--menü bekapcs---stb. stb...

hello
Lenne egy kérdésem
Van 4 db avi filmem amit kiszeretnék írni dvd re de ugy legyen egy menüje,de ugy hogy ne konvertálja át dvd re
TMPGEnc-el probáltam -sikerült is megcsinálni a menüt amilyenre akartam de a végén a 4.3 Gb ból valami 6 ot csinált ----tud ebbe valaki segíteni vagy valami programot ajánlani amivel csak menüt lehet készíteni dvd
Fülüke nekemis ugyanaz a problémám, mint philips68-nak, kerestem már serial kódokat, ugyanehhez a verzióhoz, de nem fogadja el, nem tudsz egy tuti kódot, vagy valamit? :S e-mail: [email protected]
Fülüke
Olvasd vissza a 145-ös és a 147-es üzenetemet itt ebben a topikban, ott leírtam már egyszer. Amúgy ha kiváló minõségben akarod elmenteni akkor ajnlanám a dvd formátumon. (create DVD).

na, megcsináltam a videót, de baszki annyifélébe el lehet menteni. én ott a dvd,vcd,svcd nél akarom, ott is van ami érdekel
ntsc (4:3)
ntsc vcd
ntsc svcd
ntsc mpeg2 (720*480), ha én lemezre akarom kiírni, akkor melyik az legjobb, vagy ezek között mennyi a különbség?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Fülüke!

ismét a segítségedet kérném. a mailedre írtam, hogy mi a problémám. sajnos tényleg nagyon amatõr vagyok, de nem boldogulok a 30 napos próbaverzió utáni feltöréssel.

köszi. Phil
gondoltam movie makerrel csinálok egyet, azt elmentem videóként, és bevágom a film végére.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Fülüke
Nem lehet benne stáblistát készíteni, bár az ulead studio 11 ben a PLUS-osban nem tudom. (de lehet hogy lehet leszedni a progi oldaláról valami patch-ot).

hi all. lehet a progival stáblistát csinálni?mert én nem találtam meg benne, de olyan rendeset mint a filmeknél, hogy megy felfelé a szöveg. ha igen pls hol van

Fülüke
Akkor mentsd el dvd formátumba. Azt úgy kell hogy SHARE--és ott a panelon CREATE DVD innentõl tudod. 😊 ÜDV.

qtab986
Nem tudom jól beállítani milyen fájlba mentse el a videót. Windows media video file-al dolgoztam ami 6.5MB. Most a 130MB-os avi az amelyik hasonló minõségben adja vissza a videót. Az MPEG valahogy homályos pedig az is van 130MB.

Fülüke
Ahogy te csinálod, csak magát a projectet mented el, hogy máskor is megtudd nyitni. Ha videóba akarod elmenteni akkor: Odafennt jobb oldalt van olyan fül hogy SHARE és ott a panelon CREATE VIDEO FILE és ha arra rákattintasz akkor SAME AS PROJECT SETTING. Bár ezt átállíthatod aviba is ugyanott, vagy a FILE-- PROJECT PROPERTIES--panel közepén átállítod a formátumot, és ott a panelon jobb alsó sarokban van olyan hogy EDIT. Ott beállíthatod a kodeket,tömörítést.

qtab986
Hogyan mentem el a videót? File Menü > Save As és a projectet elmentettem .VSP dokumentumba. Clip Menü-ben semmit se tudok használni. Minden el van halványítva.
A videón a hangproblémát megoldottam trimmeltem meg a helyére húztam, és a kis videómon a hang most jó. A hangsáv rövidebb mint a képsáv de ahonnan hiányzik (a vége) az nem zavaró.

Fülüke
Ja a konverter neve: x-video-converter.

Fülüke
Ha eltolással akarod, mint a subtitle workben akkor:

Rákattintasz az AUDIO sávban levõ hangra, (mondjuk elõtte különítsd el a videót az audiotól úgy hogy betöltöd fentre a könyvtárba méggyeszer a videót, aztán meg lehúzod az audio sávba) na és utána megfogod az audio sávban levõ fájlt és elkezded húzni jobbra, úgy hogy passzoljon a videoval, hogy összhangban legyen.

.MKV formátumot meg legjobb ha avi vagy Mpeg formátumba konvertálod át.

Itt leíram, hogy mi hol van:
Kép

Fülüke
Küldtem.

szevasztok!

abszolút kezdõ vagyok!!!! volt ulead video studio 11-em, de 30 napos próbaverzio. lejárt az idõm, és aktiváló kódót kér tõlem. na az nekem nincs. tudna valaki küldeni? címem: [email protected]

köszi phil

Buék
qtab986
.mkv kiterjesztésû filmet milyen formátumra érdemes konvertálni és milyen programmal, hogy az ulead kezelni tudja?

qtab986
Részletesen ez hogy néz ki? Mire kell kattintani?

És ha nem lassítani akarom hanem eltolni mint amit a Subtitle workshop ról írtam? Mint két vonat egymás mellett egyforma sebességgel robog, egyik a kép másik a hang, és a hangot akarom, hogy kicsit elõrébb vagy hátrébb kerüljön, de egyforma sebességgel robogjanak egymás mellett.

Fülüke
De van. Belassítod úgy, hogy egy sebességgel fussson a videóval a hang.

qtab986
Ezt részletesebben is ki tudod fejteni?
Nincs olyan lehetõség, amivel a hangot késleltetni vagy siettetni tudom? Ahogy a Subtitle workshopban lehet a feliratot egységesen elõrébb vagy hátrébb tenni?

Hát nem hiszem hogy attol megjavulna ez a probléma.
Fülüke
Igen van! Felrakod az ulead video studio 11-et! 😄

Na letöröltem az Uleadot újból fölraktam de a probléma nem javult meg.Aztán leszedtem a mega codecs pack-ot de még mindig fent áll a probléma. A Windows Xp részre beírtam a #19872-hozzászólást nem tudom mi okozza ezt a galibát.Valami gyógymód csak van rá remélem.
Most már meg van,valahol a macska el van ásva,mert megpróbáltam azt amit leírtam,az asszony gépjén és ott minden rendben,bevette a ts mappákat,és belefért a két film ami egyenként 1,4 gb.-t.<#boxer>,csak nem tudom mi van akkor az enyémén.Na de most letörlöm aztán újból felpakolom.(jól emlékeztem én hogy így csináltam).
Okés megpróbálom a Xilisoft-al. Na leírom régebb hogy csináltam csak nem értem most miért nem megy.Átkonvertáltam a WinAvi Video Converter-rel Dvd-re (Ts mappa-ként be is tette az Ulead, mondjuk 2 fil egyenként 1,4 gb-t.Na ezt a két (Ts) mappát be is másolta az ulead még menüt is készítettem neki faszán,és ráfért a két film egy dvd-re.Most ha berakok egy 1,4gb-os Ts mappát már kiírja hogy majdnem 4 gb-nál tart.Szóval nem értem.Így gondoltam kipróbálom hogy hátha beveszi Avi-ként mert emlékszem hogy így is csináltam valamikor. Na erre váarjál gombot hogy most mi a rákja van hogy miért ír ki egy 1,4 gb-ts mappa berakásánál kb 4-Gb-ot és akkor még sehol nincs a másik.
Fülüke
Hmmm. Konvertáld át a videót mpeg formátumba. (Xilisoft video converter).

Érdekes a Pinnacle az beengedi,de én inkább az Ulead-dal szerettem volna megcsinálni,nem tudom mi az amit nem szeret.
Köszi.Leszedtem fölraktam de ugyan az a mese úgy hogy passz. Azért köszi.Esetleg ha valami más ötlet van akkor jöhet.
Fülüke
Kodek hiba! A stúdió hajlamos összekombinálni a kodeket, a fájl formátummal. Tegyél fel másik kodeket, pl: Ace Mega Codecs Pack. Netrõl ingyenesen leszedhetõ.

Itt a kép hogy mit ír ki.
hiba

Nem értem miért nem veszi be.
Sziasztok.
Már elég régen használtam ezt a progit.Most felraktam a nejem gépére a 9-est(régebb is ezt használtam).A lényeg az hogy próbáltam volna csinálni egy DVD-t és berakni neki egy Avi fájlt és nem engedi.Szerintetek miért?
Fülüke
Úgy hogy megduplázod a videót és az egyik videót behúzod a hangsávba, és úgy vágod össsze a videót, ahogyan a hangsávban levõ audio fut.

qtab986
Van egy videom aminek a hangsávja szerintem hoszabb mint a képsáv. Ahogy halad elõre egyre jobban nincsenek szinkronban. Uleadben hogyan lehet megoldani?

Fülüke
Igen volt! Az többnyire az miatt van, hogy olyan videót töltesz be, amit nem tud kezelni az a kodek, ami a gépeden van.

Máté94
Igen.😞
Ezért nem használom😞
Am 12 es verziot használom

Volt valakinél olyan problémája hogy amikor jeleneteket csinál kilép a progi mert hibát észlelt? 😞

REAL MADRID

Tudtok olyan oldalról ahonnan esetleg lehet leszedni kész menüket, háttérzenéket stb?

REAL MADRID

Fülüke
Heló. Régen énis úgy csináltam ahogy te mondod, hogy a második videósávba betettem egy fekete csíkot alulra felülre, és nekem is oda tett egy fehér csíkot. Na mondom a megoldást:

Na elõször is betöltöd a második videó sávba a videódat, Aztán a panelin átkattintasz ATRIBUTE-ra, ott rákattintasz megint a panelon a MASK & CHROMA KEY-re, széthúzod a videódat a képernyûn akkorára amekkorára akarod. Ezután két megoldást választhatsz, az egyik:

Ott van a Panelon az edit felirat alatt a Border, a bal oldali, amiben egy nullás van. Na azt ha elkezded pötyögtetni: 1,2,3,4..stb, akkor annyival vágja le a videó széleit, alját, tetejét. És így letudod vágni azt a részt ami nem kell neked.

Másik megoldás:
Ugyanott van a MASK & CHROMA KEY-ben, és ott bepipálod az APPLY OVERLAY OPTIONS-t, ilyenkor valószínûleg kiszedett egy színt a képbõl, de nembaj, mert ott van a panelon a SIMILARITY fül, ott rákattintasz a színre és kiválasztasz egy olyan színt ami nincs a videódban. Na ha ezzel megvagy akkor ott van a panelon olyan fül hogy WIDTH és HEIGHT, na ezekkel a videó tetejébõl, aljából, és a két szélérõl, tudsz külön-külön levágni. Üdv!

Máté94
Nekem hibát ír kia mikor ráklikkelek a reverse videra😞
Tower Guard
Hello!

Nekem állandóan lefagy, mindig hibajelentés küldés jön be:S. Sikerült megcsinálnom a videot, menteném el és a végén kifagy az egész. Rgyébként pl windows moviemaker is ezt csinálja, nagyon örülök neki... Valaki plz help!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, Ulead Video Studio 11-hez.
Kész a videó össze van vágva minden ok. Viszont az a problémám, hogy szeretnék egy-egy fekete csíkot tenni alulra-felülre, mert rondán ugrálnak a videók szélei, mivel eredetileg nem ugyan olyan méretûek. (Effektív szélesvásznúvá akarom csinálni.) Nem tudom, hogy a program maga képes-e ilyenre, én photoshopban készítettem egy képet, aminek kivágtam a közepét és ezt tettem be a második csatornára. Ez így teljesen jó lenne, csak az a baj, hogy az alsó fekete csíkon egy fehér kb. 3 pixeles csík látszódik, ami nagyon randa. Kérem, ha valakinek van valami ötlete segítsen. Én már az idegösszeomlás határán állok...

Köszönöm!
megnéztem és eddig is az ACE mega codecs pack volt fenn mégse mûködik, egyébként nálam ez a 30 napos verziónál is elõfordult
Üdv!
Hasonló problémával küzdök mint ValVers, annyi különbséggel, hogy nekem a 11-es Ulead próbaverziója volt fenn 30 napig, kifogástalanul mûködött, aztán feltettem a teljes verziót és lássatok csodát... nem sok, de egy "mukkot" sem tudok kicsikarni belõle. Videókat importál, mp3-akat is, de hang az nincs. Ace mega Codecs pack-ot tegnap feltettem, de elképzelésem sincs melyik codec-et vagy filtert kellene aktivizálnom ahhoz, hogy mûködjön is ez a nyamvadt program. Valaki segítsen mert nem sok választ el attól, hogy a "falnakszexszuáljam" így megacodec-estõl laptopostól... : ) Elõre is kösz!
Fülüke
Jaja. a kodekek nem csak a video file-okat kezelik, hanem az audio file-okat is. Szedd le a Ace mega Codecs pack-ot, rengeteg kodek van benne, azt tedd fel, és utána |'állítólag'| minden hangfájlt/videofájlt lejátszik, bármelyik audio/video sávban.

Lenne egy kis problémám nekem is.
Eddig a Ulead Video Studio 8-at használtam, ment is minden tök jó volt.
Aztán letöltöttem a 11-et és vmiért nem akarja lejátszani egyetlen hangfileomat és videofájlomat sem, kivéve, ha Audio Viewbe nézem/hallgatom.
A gyári fileokat minden gondd nélkül viszi.
Ez codec, program, vagy egyéb hiba lehet vajon?
Máté94
Köszi de már sikerült megoldanom mindent.Itt a kész videó😄
JNCAP Crash Tests
Fülüke
Úgy, hogy odafönn a jobb felsõ sarokban van egy olyan fül hogy SHARE. ott pedig az alatta levõ panelon hogy Create video file. És ott a legfelsõ, same as project settings. vagy amit akarsz. Ja és 6-al ez az üzenet alatt írtam a tömörítés beállítást is, ha azzal is gondod adódna. ÜDV!