Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik kérdés: Pauli miért szorult ennyire háttérbe az utolsó 2évadban? Legnagyobb karakter pedig :)
Tony hogyhogy ekkora span lett az FBI-os fazonnal, hogy kölcsönösen adnak át egymásnak infókat? Ez kicsit nekem hihetetlen. Van erre valami magyarázat? Mert mondjuk az elsõ 5.évadban ilyenre nem nagyon volt példa.
köszi
Yo, Bitch!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A 2. évad utolsó részében szerepelt Paulie és tele volt Sopranos utalásokkal. Ha sorozat valakinek nem is tetszik, ezt a rész ajánlom mindenkinek. A végén van is egy igazi Paulie féle beszólás:D Nagyon jó volt újra együtt látni Silvio-t és Paulie-t.
Yo, Bitch!
de ezeken minden helyzetben lehet röhögni <#nyes>#nyes>
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
és kétszínû, gyáva aljas emberek:D:D
pl, mikor pauli megfolytja az öreglányt a pénzéért:D:D
de ezért szerethetõk:D:D
De Baccala se volt semmi "Quasimodo ezt elõre megjósolta." beszólásokkal.:D Tony hozzájuk képest egy mûvelt, okos ember volt.:)
Yo, Bitch!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Yo, Bitch!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Újra kezdtem nézni,már negyedszerre.
Most tartok a harmadik évad közepén.
Második évadon szakadtam a röhögéstõl.
R.I.P James Gandolfini <#rinya>#rinya>
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Hiányzik a nagy mackó ám.
@comment:com
Yo, Bitch!
Ja a szereposztás és a színészek telitalálat voltak. Szinte minden szereplõt olasz származású színész játszik, ez azért sokat dob rajta. De minden szar apróságra figyelt Chase. Nem hiába tartják az egyik legreálisabb/hitelesebb darabnak a sorozatot ami valaha a maffiáról készült. (Kivéve a terápiás rész) Még pár színésznek igazából is volt maffia kapcsolata pl Paulie. Meg Chase New Jersey-ben nõtt fel, és testközelbõl látta a maffiózók mindenapjait.
Yo, Bitch!
Szóval nekem aztán így tényleg új volt. Fõleg az eredeti hang dob rajta. Egy-két kivételtõl eltekintve mindenki tökéletes választás volt a szerepére, ill. tökéletesen játszik. A pár kivétel általában valami nyúlfarknyi szerep. pl. Sil felesége, bár õ protekciós volt, mert ténylegesen is egy pár.
Yo, Bitch!
Persze ez nem jelent igazán semmit, de jól mutatja, hogy itt aztán nem volt apelláta.
Yo, Bitch!
jó ötlet, én is tiltom õt;)
Én szigorúan csak a sorozatról beszéltem, ha valaki azt hiszi, hogy én örülök James Gandolfini halálának, mert így ha folytatnák a sorozatot biztosan nem lenne benne, az erõsen el van tévedve...persze csak tippelek, hogy ez lehetett a gond, mert személyeskedni sikerült, de konkrétan leírni nem igazán.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
de ahhoz, hogy ezt megértsd, kell némi sütnivaló,a beírásod alapján meg nincs...válaszolni nem kell, mert én azt már úgyem látom, tiltottam a hozzászólásaid megjelenését magamnál..
Szép napot...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A készítõk a nézõkre bízták a dolgot és van aki ezt "látta bele" az utolsó jelenetbe, van aki mást.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Viszont, ha mégis, akkor legalább valószínûleg ténylegesen úgy folytatódna a sztori, ahogy sokan (köztük én is) elképzelték a sorozat befejezését. <#nyes>#nyes>
Yo, Bitch!