VÉGÍTÉLET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazság az hogy a Földünk általában az egyik LÉLEK energiája hajlamos felfigyelni különös képességgel rendelkező életekre- és ha az ilyesmire is kíváncsi, és mindenféle hókusz- pókra is képes, akkor bizony az ilyen embert előfordult hogy megközelítette és a legnagyobb csendben és magányban, a fejébe sugározta a látomás képeit, amit az illető a lecsukott szemhéján, azonnal peregni látott. S vagy megértette a látomás történéseit vagy hozzátett ezt azt és kiegészítette esetleg fantáziával. Tehát a jóslatok nem mindig igazak vagy ha igaz lett volna de meg nem értett és kiegészített történések meséje.
Ha pedig a Bibliában leírtak szerint megy végbe az utolsó levonás, ártatlanok, gyerekek stb szenvedései mellett, nyomassza az Isten lelkét, de addig míg az Õ utolsó napja is el nem jön.
.........111, 112 játék a számokkal. Tudod mennyi az esély a lottó 5-re. S lehet, hogy Te leszel a következõ. Úgy legyen!
Vegyél lottót!!!!!!!!
Walk the Talk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Õ sem konkrétan említte õket. S a logika úgy van, hogy általában egy bizonyos jellemû uralkodót más típus követ.
Walk the Talk.
Elértettem. Itt azt hittem Nostradamusra gondolsz.
Walk the Talk.
Én olvastam, de annyira nehéz, hogy mindenki azt magyaráz bele, amit akar.
Van olyan teoria, mely szerint a történelem ismétli önmagát, csak más szinten.
Egyesek szerint Nostradamus az akkori állapotokra utalt, amit kis módosításokkal szinte bármely korra ráilleszthetõ.
Walk the Talk.
Nostredamussal kapcsolatban. Õ is hasonlóan jósolt mint Malakiás színtén versekben írt és csak nézõpont kérdése, hogy hogyan értelmezzük a verseit. Sõt ha jól tudom elvileg a jóslatai alapján már el kellett volna jönnie a világ végének.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Azt hiszem, ha az egyik legnagyob jósra, Nostradamusra, kellenne hallgatnunk, az életünk szart sem érne. Te is tudod hány név szerepel könyvében, melyek csaknem megegyeznek.
Visszatérve a szerzetesre, lehet, hogy megváltozna a véleményed, ha elovasnád az eredetit.
Vegyük azt, hogy az idõ, mint a tér, önmagába forduló. Vagyis véges, de ugyanakkor végtelen is. Akkor elképzelhetõ lenne, hogy minden tökre ugyanúgy megismétlõdik, s a következõ stádiumban emlékezne az elme. De nem gondolod, hogy ez akkora idõintervallumban elképzelhetetlen.
Én is vallom, hoghy bennünket számtalan oly dolog történik, melyet nem érzékelünk, de azért meg kellene próbálni a realitás talaján maradni.
Walk the Talk.
De a végitélet mindennap megtörténik. Az akit, épp most gyilkolásznak meg, bármely módon, az a végitélet. A végitélet hisztéria csupán a tömeges pusztulás révén nyer nagyobb prioritást. De a tömeges halálban is mindenki a maga szintjén éri át.
De az indiánoknak is vannak ilyenek, sõt majd minden vallásban fellelhetõ hasonló.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Szerintetek lehetséges ez vagy csak egy õrûlt ember õrûlt és semmit mondó látomása?
..innen leszedhetitek a torrentjét.. axn-rõl vettékfel.. 5 seeder van jelen pillanatban.. 2,7giga a méret..
megpróbálja az egyik kollégm rátenni kazettárol a hangot a gépre
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
amúgy feliratosan már megvan
koli
mnatrix
elite
ezeken kerestem
Semmi sem történik véletlenül.
BomBa
BomBa
BomBa
http://free.x3.hu/nostradamus/
Jó kis cikk egy magyar Nostrodamus elemzõtõl, bár ember legyen a talpán, aki elsõre átlátja:).
Itt az indexes cikk az ipsérõl:
http://index.hu/politika/bulvar/nostr0105
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Belegondolni is rossz hogy mit muvelhet a vilaggal hamarosan kina lasd Tibet
atom eszak Koreanak,kina egyre csak novekszik,a zsidok meg mar fenyegettek is atommal
nemtod honna lehetne letölteni a filmet szinkronosan??
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,