FHM Top 100

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bobka
100. Anett a vv3bol 😄DDDD

bobka.uw.hu

Taranov
😊
Egyszer olvastam FHM-et, hát...
...nem vettem azóta sem 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cifuatwork
merészelnek -> merészel

cifuatwork
Imádom amikor feltünnek a helyi nyelvészegylet szakemberei, és leteremtik azt, aki egyetlen nyelvtani hibát is el merészelnek követni.

Amúgy olvass végig egy ilyen FHM szinvonalú újságot (bár mint említettem én csak a pár évvel ezelötti állapotokról tudok nyilatkozni), ha az én nyelvtani képességeimtõl felmegy a pumpa, akkor attól szívrohamot kaphatnál (olyanba már bele se megyek, hogy a cégek közötti üzleti levelezésbe néha miket lehet olvasni...)...

Taranov
Te meg nem tudsz helyesen írni 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sir Quno Jedi
Már megbocsáss, de NEKIK kellett volna nekem írni, hogy ÉN kiket akarok a listára ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nemcsakfeel
te meg a privátra nem válaszolsz ? !

*hihi ** *

fm
😊

fm
ronda mind!!

[NST]Cifu
Eredetileg válasznak indult, aztán ez lett belõle...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

FtranX
mindkettõvel egyszerre!

LittleL
Kivel kezdenéd, Bódi Szilvivel, vagy a Misel Vájd -dal.
Az biztos mindenre kapható.
De a Liptai alatt lehet hogy összelapulnál.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Kata
Nem érdekel, de akkor ne nyafogjanak, hogy ez így nem jó, meg ez miért van, és az miért nincs a listán. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
ja és talán, ha végig mehetnék mindenkin a listában, talán el tudnám dönteni.

FtranX
az a helyzet, hogy mindenkinek (vagy minden korosztálynak) más tetszik. Erre jó példa Liptai Claudia: Saját korosztályomban nem emléxem, hogy valaki is jó nõnek tartotta volna. Ellenben a 30-40-esek közül már többtõl hallottam.
A másik meg, hogy egy kép, vagy film alapján nem igazán lehet eldöntei semmit. Lehet, hogy aki a TV-ben újságban agyonsminkelve jónak néz ki, az meztelenül egy ronda ripacs.

Punker
szerinted hol érdekli õket?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Ezt most miért nekem írod?

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
Bocsánat, hogy ilyet merészelek mondani, de a magam részérõl olyan 5-6 éve kinõttem az ilyen Playboy/CKM/FHM szinvonalú újságokból...
Ha ('uram bocsáss) dekoratív hölgyek képeit támad kedvem nézni, akkor azt megtehetem a neten, kifejezetten erre a célra szakosodott oldalakon és fórumokon, ezekben az médiakiadványokban pedig a többi "információ" és cikkek... nos legalábbis bulvárszinvonalúak, talán egy fokkal szebb tálalásban, és egy szintel magasabb szinvonalon, mint amit a Blikk és társai képviselnek. (most jöhetnek a lefitymáló megjegyzések)

Az ilyen TopXY lista (meg a szépségversenyek úgy anblok) meg hát szép és jó lehet egyeseknek, de a legtöbb (vagy inkább minden?) esetben az derül ki, hogy nem azok nyerték, vagy nem azok kerültek fel rá, akiknek kellene - ezt az eddigi hozzászólók is úgytünik osztják.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sadun Tryst
én Péter Szabó Szilvia 54. helyezésén csodálkoztam... sztem simán benn kellett volna lennie az 1. húszban... az a csaj 1 istennö! 😊

viszont a Béres Alexandra 10. helyezésén nagyot néztem! sokan csak a bazi nagy "kannáji" és durva jó teste miatt szavazott rá... ehh... ez a listan nagyon elvan baszva... szinte 1 helyezéssel sem voltam megelégedve... (bár ez csak az én véleményem)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

geronimo77
Jövõre benevezlek!!
Aztán nyomatom a szavazatokat

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Kata
Ahelyett, hogy itt nyafogtok, miért nem írtatok az FHM-nek, mikor a verseny indult, hogy kit szeretnétek látni a 100 között, aztán meg csak szorgalmasan szavanotok kellett volna.

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
Na látjátok ez a közízlés😄DDDD

Ezért létezhet a csalóVilág😄DDD

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Taranov
Most ez a topik is kihalt? 😞

Sir Quno Jedi
Ne aggódj, bizonyára neked is teremnek babérok még az életben ! Valamiben mindenki tehetséges, még talán te is... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cifuatwork
Való igaz - elismerem, hogy ebben sose fogok felérni veled, úgyhogy nem is próbálkozok...

Sir Quno Jedi
Ezt programozottan és kivételezések nélkül, egyenletes, ISO minõsített minõségben kell végezni !

Taranov
Én általában véletlenül szoktam belekötni mindenkibe 😊

Sir Quno Jedi
Jah és ezt irónia nélkül állíthatom !

Sir Quno Jedi
Tetszik mi ?!!! Irígykedsz, de ehhez tudod érzék és tehetség kell. Nem akarok nagyképûnek tûnni, de erre születni kell ! 😄DD

cifuatwork

Vajon egyszer kibirnád, hogy ne rúgj bele a másikba?

Sir Quno Jedi
Kelleni nem kell, de az élet már csak ilyen kegyetlen... 😄DD

Taranov
Ne légy ilyen szerény! Nem kell minden szép lánynak butának lennie 😊

Kata
Na igen. Kár, hogy az okos távol áll tõle. 😊 😊

[/cserf][/fülünyúl]

LittleL
Azám, direkt azért néztem meg azt a showt.
Fel is vettem videóra, tényleg kib*szott jól rázta, nekem is rázhatná agy kicsit....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Taranov
" Hát énekeljük együtt, ti is magyarok vagytok, vagy nem ?"

Ez nagyon buta szöveg, mondjuk szegény nem tudott mit mondani, rögtönözni kellett vmi okosat.

geronimo77
Ja-ja szétrohogtem magam
De a Szulák showban jól rázta seggét!

LittleL
Ja láttam letöltöttem a Goldengate.hu -ról ..DDD

- ...csak sajnos el-fe-lej-te-tem a szö-ve get....
- (Nézõk) Fúúúúj, Húúúúú
- Hát énekeljük együtt, ti is magyarok vagytok, vagy nem ?

geronimo77
A himnusznak csak az elso sorát tudta majd jól beégett nem láttaddddd?????
Halle Berry tud szép is lenni de azon a képen nem túl jó

FtranX
Nem, hanem egy egyetemi gólyabálon énekelt.

Halle Berry rövid hajjal nem jön be, viszont az X-men-ben hosszú séróval jól nézett ki. Elõször nem is ismertem meg.

LittleL
A Bódi Szilvi szuperül néz ki viszont, de mit kell még tudni róla ?

Taranov
Nekem nincs ellene kifogásom, különleges 😊

LittleL
A Himnuszt ?

És a Halle Berry nektek teccik? Mert nekem nem nagyon .

Taranov
Jaja. Nem értem, hogy miért kezd el majdnem minden szép lány énekelni.

geronimo77
Nem rossz, kicsit jobban néz ki mint ahogy a himnuszt énekli

FtranX
jó nagy húsos segge van!

FtranX
A Király Linda se rossz csak szerintem egy hülye picsa. Már láttam élõben énekelni.

LittleL
Jaja, ahogy röhögcsélnek a reggeli Capuccinóban, az hányinger. Olyan erõltetett.

Taranov
Nekem mondjuk õ bejön külsõleg, de nem tudom, hogy mennyira van elhízva.

Taranov
Én sem bírom, de a kinézete se fogott meg, szerintem nagyon nagyon átlagos, és baromira el van hízva. Úgy felhúzta a média, mint a Szulákot 😊

LittleL
Én is elõbbre raknám..

És a Király Linda ? Elõbb tanuljon meg magyarul, és fogyjon le.