Brazil bajnokság és válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
gec de szép gól !!! 2:0

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
nem, azér mer jó csatár-.-

és ezt a Milanos baszogatást befejezhetnéd maki

#acm

limperatore
miért jöjjön be mert milanos?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL <#eljen><#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
most ne Dinnyóra kenjél mindent, fasz Dunga emberelõnyben nem mer behozni még egy csatárt ... senkit nem lehet kiemelni a braziloktól, Pato remélem bejön

#acm

limperatore
kamerun elég kemény :\ dinho nem csinál semmit, így nem lesz jó

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
12:04-kor kezdõdik a 12:04 Brazília-Kamerun meccs, amit az m2 ad <#hawaii>

3:0

ez is egy gagyi meccs volt, bár lehet azért mert nem volt tétje

limperatore
Diego 1:0 <#eljen><#worship><#worship><#worship>

limperatore
Olimpián

1. Brazília 6 pont/2 mérkõzés
2. Kína 1/1 (1-1)
3. Új-Zéland 1/2 (1-6)
4. Belgium 0/1

<#worship>

limperatore
ja Diego jól összefogja a csapatot

Ronaldinhos10
annak örülök hogy ez a fiatal válogattot kezd hasonlitani valamire, voltak szép megoldások és összhang a játékosok között<#vigyor>
Egyébként sztem Ronaldinho az Olimpia kezdetére tényleg utoléri magát fizikálissan mert már most látszott sokkal élénkebben mozog mint azt tette egy 3-4-5 hónappal ezelõtt!LESZ ITT VALAMI<#nyes>

Visca el Barça !

limperatore
Brazília - Szingapúr 3:0

Az olimpiára készülõ brazil válogatott lejátszotta az elsõ elõkészületi mérkõzését, az ellenfél pedig Szingapúr volt. A nem túl acélos ellenfelet a ’Selecao’ 3-0-ra gyõzte le, a csapatban kezdõként léptek pályára a válogatott húzóemberei, így Ronaldinho, Pato és Diego is. Elõbbi ugyan továbbra sem játszott feltûnõen gyorsan, de mindenképpen hasznos volt csapata számára, hiszen az elsõ gólt megelõzõen õ szolgálta ki Diegót sarokkal, majd egy kijátszott akció végén maga is betalált az üres kapuba. A harmadik gólt Jo szerezte a meccs hajrájában Thiago Neves kiváló beadását értékesítve. Carlos Dunga csapata augusztus elsején játszik még elõkészületi mérkõzést, akkor Vietnam válogatottja lesz az ellenfél.

limperatore

limperatore
Már keresik az új brazil kapitányt

Carlos Dunga állása komoly veszélyben van. Dél-amerikai lapértesülések szerint Wanderley Luxemburgo lehet a brazil labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.

Immáron a brazil szövetségben is Carlos Dunga ellen fordultak. A fiatal szakvezetõ irányításával ugyan a selecao már bezsebelt egy Copa America-gyõzelmet, de az utóbbi idõben rendszeresen gyengélkedik a brazil nemzeti együttes. A kanárik szégyenszemre csak az ötödik helyen szerénykednek a dél-amerikai selejtezõcsoportban, és a sorozatos bukások után Dunga jövõje bizonytalanná vált.

A brazil sajtó szerint a szövetségben máris keresik a fiatal szakvezetõ utódját, a legfõbb kiszemelt Luis Felipe Scolari lett volna, de az 59 éves tréner a Chelsea ajánlatát fogadta el, így a jelenlegi favorit Wanderley Luxemburgo, aki – Dungával ellentétben – köztudottan a támadó futball híve, képes lenne egyszerre játszatni Kakát, Robinhót, Ronaldinhót és Patót, így a szurkolók is szívesen látnák õt a nemzeti csapat kispadján. Amennyiben tehát a selecao a következõ meccseken is gyengén szerepel, szinte borítékolható a kapitány-váltás.

------------------------------------

bebaszna ha megint ez a cserencsétlen kerülne ide :s

hunsport
Hi!
Talán valakit érdekelhet :)
Cserélendõ brazil mez

Nuno88
nem gondoltam hogy megnyerik de nagy grat nekik!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

=D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

-.-

ismét bebizonyosodott h kik a legjobbak :P

Jó lenne ha brazliok most már észbekapnának

Forza Italia
Nem rossz a srác. az volt a baj, hogy nem volt tétje a meccsnek. Egy két kivétellel mindenki gyenge volt. PL: Kaká, Ronaldinho,Gerrard,
Lampard,Owen. Tehát nem csak Robinho. Jó képességû játékos csak az a baj, hogy ritkán mutatja meg mit tud.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kaplartom
Ez a mecs mikor volt?

angol brazil

nemtom robinho mit keres a kezdõben? :s

horpeti
Még Messi sem érte utól Kakát :)

Matthewpamer
<#eljen>

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Brolly
Biztos, így se tom ,de mindegy.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Matthewpamer
<#eljen><#worship>

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
FT Brazil <3 - 0> Argentina
3' <1 - 0> Elano
67' <2 - 0> Elano
89' <3 - 0> Kaka
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shakhtar kozeppalyasa

BUDA > miskolc.

flippy
lekéstem róla:( kár:( Azért kössz!:)

vege van mar

BUDA > miskolc.

flippy
Melyiken megy?

3-0 (Y)
Elano dupla, meg egy Kaka gol

BUDA > miskolc.

Matthewpamer
-.-

Brolly
Elano az ki, lehet hogy én vok tudatlan, de még nem is hallotam iylen névrõl hogy Elano.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

fsgh
HT Brazil <1 - 0> Argentina
3' <1 - 0> Elano
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

H0ri
az az esti brazil-argentin most van ... :////

XD

Matthewpamer
este brazil argentín
nem adja vmi?:o

Brolly
Hát igen, volt egy pár ollozós gólja.

Matthewpamer
jaja
3-t lõtt és a 3. ollozás volt és ezzel jutottak be a bl-be

Brolly
sztem is, hogy eligazotl a Barcaból a milanba ott rontotta el.
Valencia elleni meccse, az melyik, amikor ollózott, vagy melyik?

Matthewpamer
Valencia elleni meccse nagyon kemény volt!

Matthewpamer
"Klubszinten 2003-ban ért a csúcsra, mikor a Milan játékosaként Bajnokok Ligáját nyert."
Akkor ment tönkre!

Matthewpamer
Dunga lett a Braziloknál

Brolly
Itt
Én nagyon szeretem Rivaldot, csak sajnálom hogy egy iylen csicska csapatba kell befejezni a pályafutását, jobbat érdemel, 100x, csak nem tom mért ment el a milan csapattól, de sztem ha a Barcaba marad akkor lehet hogy jobb sorsa lett volna.
tiszteletére

Brolly
Köszi szépen:)

Boldog szuletesnapot :P

BUDA > miskolc.

tormy
Hat ez varhato volt.
Egyebkent szerintem Parreira jo edzo, de hibazott o is akarcsak Pekerman a VB-n.
Kivancsian varom hogy ki lesz az uj edzo a Braziloknal es az Argentinoknal.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar