Brazil bajnokság és válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flippy
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FRANCIA GÓÓL NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :'(<#sir><#sir><#rinya><#rinya><#sir>

flippy
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

DjDano
remélem második félidõ erõsebb lesz brazil szempontból!

Ronaldinhot, cafut le kéne cserélni....jöhetne a helyükre adriano és cicinho

--::REAL MADRID 4EVER!!!::--

flippy
Én is!!! De még mindig döntetlen:'(

HAJRÁ BRAZILOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ronaldinhoba bízok

Adriano kimondott 1 személyes tank csatár

Azé géz hogy Ronaldo nyomja Adrianot helyett -.-

bazze en parazok is.. tuti szivrohamot kapok a meccsen

BUDA > miskolc.

Robi Carlos gyilkolni keszul 😄

BUDA > miskolc.

Brolly
Lehet<#nyes>, mert itt kevesebb a fehér felület. De amúgy meg lehet hogy éppen azért nem villog mert ebben a csukában játszik és nem abban<#vigyor3>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Hát de az azért mégis csak különb mint a többi, meg hát igaz hogy egy sztárjátékos nem arról híres hogy egy 1 hónapig ugyanabban a csukában játszik.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Csabesz6
gondolom a mostanin több arany van<#vigyor>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R10
gondolom van neki jó pár csukája 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

Brolly
Amúgy Ronaldinho mértnem abban a csukában játszik, amit még kapott nem tom kitõl, aminek a nike jel igazi aranyal volt bevonva?

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

Csabesz6
ma este HAJRÁ BRAZÍLIA<#vigyor2><#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R10
én is... haverokkal nézzük jó ks bogrács gulyás mellett... érdekes lesz <#pias>

!!!Hajrá Brazília!!!

nem gyengen varom mar a meccset

BUDA > miskolc.

horpeti
hát láttam nem 1 nehéz szitut, amiben megtartotta.

És láttam elvesztést is nem 1et. 😊

De nekem a megtartás tetszik... Elvesztést azt megszoktam már mindenkitõl.

Jah Pessotto... én is sajnálom, de nekem az 100* jobban "fáj", hogy depi miatt,v. mittomén miatt tette. Mert itt nem a kórház a legnagyobb baj, hanem az, amiért odajutott.

Na de ezt se itt. 😊

csácsá

9csöves9
azt nem tudom,de evidens hogy aki többet kezdeményez az többször veszti el,csak pont azt hangsúlyoztad hogy állandóan megtartja

a bundabotrány nem ide tartozik,ráadásul engem sem érdekel, eltörpül az ügy Pessotto mellett

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

horpeti
és azt, hogy hányat kezdeményezett? 😊

Vmi hír a bundabotrányról? 😊

9csöves9
csak úgy megjegyzem hogy ROnaldinho vezeti magasan az elvesztett labdák listáját a vb-n

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

horpeti
De tényleg az is igaz, hogy õ irányító közeli poszton van, nem pedig csatárban.

De azért ott lehet látni a teljesítményét, hogy 4-5 védõ között nem veszti el a labdát a középpályán, hanem vhogy csak kihozza, vagy kijátssza, és a labda marad a braziloknál, ill. kevesebb ember jut másra... Ezek nagyon nem nyilvánulnak meg számmal mérhetõ eredményben (gól), vagy befûzött 2 embert, és kapura lõtt, stb, ezek ilyen aprók, de szvsz rajta kívül nem sokan oldanák meg így a feladatot.

Elfogult is vagyok, de ebben a topicban lehet 😄DD

De amúgy direkt figyeltem, hogy na mondom, ennek a labdának annyi, de csak átverekedett keresztben 4 védekezõ játékoson, akik körbeállták 😄

R10
Perreira elégedetlen Ronaldinhoval

hát igaz még nem sokat mutatott a VB-n...remélem a franciák ellen tartogatta igazi formáját 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

Brolly
Tom, mert Adrianot lecserélték, helyette jött be Juninho, õ bement középre, Ronaldinho helyére, és Ronaldinho felment Adriano posztjára.😊

The FlashBack
persze h verik😊 Csak a spanyolok kényelmesedtek el az elsõ gól után:/

R10
franciákat is verik sztem, már várom a meccset nagyon ^^

!!!Hajrá Brazília!!!

banok
hát szerintem is ez a helyzet. Eddig elég lightos ellenfeleket kaptak. A franciák ellen már muszály lesz odatenni magukat.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az Adriao posztja 😛

Brolly
Ja,ja a Barcában több mindent csinál, de ez azért van mert nem azon a poszton játszik hanem vhol máshol,most nem tom pontosan hol tán közép-közép, nem tom.
De a meccs végén felment csatárnak Ronaldo mellé, és ott az igazat megvalva jobban "élt" mint amikor középen játszott. De eljön az õ ideje is, mint most Ronaldonak.

Ronaldinho is villoghatna már

igen tudom azert irtam hogy ugy nyertek 3:0ra hogy le sem izzadtak, minden csapat 100%-ot akar nyujtani de Braziloknak eleg a 60-70, azert franciaknak meg kell mutatni

BUDA > miskolc.

Brolly
Mert nem erõltetik meg magukat. Gondolj bele, hogy majd minden csapat el lesz fáradva mert minden meccset hozni akartak, addig a Brazilok csak lazán szórakoztak. Majd a mostani meccsen már nekik is hajtani kellesz a továbbjutásért + revansot venni a 98-as vb döntõért. De ha eljutnak a döntõig, és összekerülnek pl. a németkekkel, akkor is sokkal kipihentebbek lesznek mint a németek, és ez is egy elõny számukra.

jaja :]

fsgh
<#vigyor3><#vigyor3>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jaj de varom mar

BUDA > miskolc.

nem volt olyan sima, tulajdonkepp ugy nyert a csapat hogy le se izzadtak, az utolso 5 percben ugy ahogy tamadtak de elvetve volt par helyzet, ghana is siman rughatott volna golt, golokat, rugtak 3 golt es ennyi 😄

BUDA > miskolc.

R10
visszavágunk a '98-as VB döntõért...

!!!Hajrá Brazília!!!

horpeti
Hajrá, meg kell fogni a franciákat is!

Ez lesz az 1. sokkal komolyabb összecsapás.... remélhetõleg nem lesz ez gáz, nem ültek le a sok "gyenge" csapattól. 😊

Most már csak nehéz lesz 😊

R10
PÁR KÉP A MECCSRÕL:

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
3:0 asszem sima volt bár nem láttam a meccset focis elfoglaltságom miatt 😞

!!!Hajrá Brazília!!!

sz4bolcs
de már túl öreg a válogatotthoz?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

cono de fasz vagyok, thx

BUDA > miskolc.

zaki
Azt hiszem az Olympiakosz Pireuszban nyomja most.

zaki
Az is õ... 😊

sz4bolcs
Tényleg Rivaldo.. Vele mi van most?

Brolly
Hát ha a bal szélre gondolsz akkor õ Rivaldo, de a felette lévõt nem tom, nah vajon õ ki?.)

sz4bolcs
Ki van a képen bal szélen? Aki fut... Talán Romario?

NeoMaN
Német-Brazil vagy Argentin-Brazil lesz
😊