Brazil bajnokság és válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--::REAL MADRID 4EVER!!!::--
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
!!!Hajrá Brazília!!!
BUDA > miskolc.
És láttam elvesztést is nem 1et. 😊
De nekem a megtartás tetszik... Elvesztést azt megszoktam már mindenkitõl.
Jah Pessotto... én is sajnálom, de nekem az 100* jobban "fáj", hogy depi miatt,v. mittomén miatt tette. Mert itt nem a kórház a legnagyobb baj, hanem az, amiért odajutott.
Na de ezt se itt. 😊
csácsá
a bundabotrány nem ide tartozik,ráadásul engem sem érdekel, eltörpül az ügy Pessotto mellett
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
De azért ott lehet látni a teljesítményét, hogy 4-5 védõ között nem veszti el a labdát a középpályán, hanem vhogy csak kihozza, vagy kijátssza, és a labda marad a braziloknál, ill. kevesebb ember jut másra... Ezek nagyon nem nyilvánulnak meg számmal mérhetõ eredményben (gól), vagy befûzött 2 embert, és kapura lõtt, stb, ezek ilyen aprók, de szvsz rajta kívül nem sokan oldanák meg így a feladatot.
Elfogult is vagyok, de ebben a topicban lehet 😄DD
De amúgy direkt figyeltem, hogy na mondom, ennek a labdának annyi, de csak átverekedett keresztben 4 védekezõ játékoson, akik körbeállták 😄
hát igaz még nem sokat mutatott a VB-n...remélem a franciák ellen tartogatta igazi formáját 😊
!!!Hajrá Brazília!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De a meccs végén felment csatárnak Ronaldo mellé, és ott az igazat megvalva jobban "élt" mint amikor középen játszott. De eljön az õ ideje is, mint most Ronaldonak.
BUDA > miskolc.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Ez lesz az 1. sokkal komolyabb összecsapás.... remélhetõleg nem lesz ez gáz, nem ültek le a sok "gyenge" csapattól. 😊
Most már csak nehéz lesz 😊
BUDA > miskolc.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.