Európa Liga

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
Zürich 0 - 1 A.C. Milan
gól Shevchenko

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

a Milannak se megy Gattuso melegiteni megy : http://img361.imageshack.us/my.php?image=screensho5tmo7.jpg
banok
jah a Sportklubon meg Aston Villa-Liteksz Lovecs lesz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
vajon lesz Dortmund csoda Udinéban?
TV: ZDF
stream: bet365.com

vmvr
Az UEFA nem titkolt célja, hogy új lendületet adjon a második számú európai kupasorozatnak, az UEFA-kupának. Éppen ezért döntött úgy a szövetség végrehajtó bizottsága, hogy elfogadja a sorozat nevének megváltoztatására irányuló tervezetet.

A 2009–10-es idénytõl Európai Liga néven fut majd a kupasorozat, és a névváltozás a lebonyolítás formáját is magával hozza. Az európai bajnokságokból bejutott csapatok egy csoportkörrel kezdik majd a sorozatot, melyben összesen 48 együttes vesz majd részt.

Az új formátum várhatóan kedvezõ lesz a fejlõdõ országok csapatai és a kevésbé ismert együttesek számára. Michel Platini, az UEFA elnöke bízik benne, hogy a változásokkal fejlõdni fog a kupasorozat.

„A változások miatt fejlõdésnek indul ez a történelmi kupasorozat. Ez nagyon fontos az UEFA-nak és az európai futballnak, mivel több szurkoló, több játékos és klub vehet részt a kontinens klubfutballjában. Úgy gondolom, hogy az új lebonyolítás lendületet ad majd az Európai Ligának” – mondta Platini.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kaplan
Hála Istennek, megint nem leszünk érdekeltek...

elszomorító..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mor3llo
aztajóbüdös!!!<#guluszem1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasCar16
nah holnap 13:00kor sorsolás élõben az Eurosporton...<#vigyor5>

#acm

Dodibá
Heló.
valaki megtudná nekem mondani h. az uefa hivatalos zenéjének ki az elõadója és mi a számnak a címe? elõre is thx

Tiesto 4Ever ;)

zaki
Jók a ruszkik nagyon... Jönnek fel rendesen... Már épül(?) az 62 ezres új stadionja a Zenitnek:

<#worship>

ForzaInter
jó kis csapat ez a Zenit, teljesen megérdemelten nyerták meg Uefa kupát, nagyon szép focit jáccanak, grat nekik.

Yo, Bitch!

Összecsaptak a rendõrökkel a Glasgow Rangers szurkolói szerda este Manchesterben, ahol a skót együttes vereséget szenvedett a szentpétervári Zenit csapatával szemben a labdarúgó UEFA Kupa döntõjében - jelentette a Press Association brit hírügynökség.
Mintegy 100 ezer, többnyire jegy nélkül skót érkezett Glasgow-ból Manchesterbe, ahol a város több pontján óriás kivetítõkön nézték a mérkõzést. Az összetûzések akkor kezdõdtek, amikor az egyik kivetítõ mûszaki okból nem mûködött. A szurkolók több órán át várakoztak, többen közülük rengeteg alkoholt fogyasztottak. A szurkolók végül palackokkal és dobozokkal dobálták meg a rohamrendõröket, akik gumibottal támadtak az agresszív drukkerekre és egy másik kivetítõhöz terelték õket.
Egy másik incidensben a stadionon kívül megkéseltek egy orosz szurkolót. A sebesült állapota nem életveszélyes - közölte a rendõrség. Hat embert õrizetbe vettek súlyos testi sértés gyanújával.
(MTI)

Nuno88
Gratula a Zenitnek! Csak sikerült gólt rúgni a skótoknak...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

nah GÓl Zenit!!!
Denisov

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

mégse 😛

ForzaInter
mér nem ugranak át egybõl a tizikre?

Yo, Bitch!

9csöves9
na ha ez még balfasz bíróval is párosul akkor érdekes lesz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
anti foci

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
úgy néz ki,undorító

ForzaInter
Gers vajon ezt is kibekkeli?:s

Yo, Bitch!

hogy mondják oroszul HAJRÁÁÁ ZENIT!!!!
(rangers a döntõben, vicc)
zaki
Nyah, Zenit-Rangers döntõ lesz... 😄

banok

banok
torrent link
LINK
Video : 706 x 562 - XviD MPEG-4 Codec
hang : Francia, Lame MP3 - MPEG-1 Layer 3 128kb/s Stereo

Kacskó Csaba
hol lehet letölteni?lécci valaki segitsen
<#szomoru1><#dumcsi>

banok
Nagyon jó meccs volt és nagyon izgalmas de talán az Espanol joban megérdemelte volna a kupát
A tegnapi UEFA-kupa döntõ összefoglalói itt

Lombardini
Szerintem azért a mostani BL döntõ nem lesz rossz.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

uefa kupa döntõk mindig sokkal jobbak mint a bl döntõ, sztem most se lesz másképp

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Lombardini
Jó kis UEFA kupa döntõ volt. Gratuláció a Sevillának, de elismerés az Espanyolnak is. Szép volt! <#eljen>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

REALista
Ja én is!Azért nem semmi hogy a Sevilla duplázni tudott...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

háááááát sajnálom az Espanyolt 😞 Nagyot harcoltak...

Marcell
Iszonyat jo meccs ((volt))!!
A Sevilla osszjateka nagyon durva.
Meg hogy a zuhogo eso ellenere sem lattam egy labdakezelesi hibat sem.

A Werder kiverése után nagyon nem szurkoltam az Espanyolnak a döntõben.
De a végére mostmár azt mondom nyerjék meg.Amilyen flegmán,nagyképüen állt hozzá a Sevilla 2-1 után,meg is érdemelték hogy kiegyenlitsenek megint.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fúúú micsoda meccs 😮
2-2

Nuno88
hmmm... 1:1 nem rossz meccs eddig 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
2:1 a Sevillának

ForzaInter
3-1 Sevillá-nak sztem.

Yo, Bitch!

zaki
UP! 😄

Tippek a döntõre? Sztem nyer 2-0-ra a Sevilla.

9csöves9

Prince23
Elõdöntõk:
Sevilla - Osasuna

Espanyol - Werder Bremen

banok
Tegnap az Osasuna nagyon elverte a Leverkusent, idegenben! <#wow1>

A tegnapi UEFA-kupa mérkõzések összefoglalói itt!

9csöves9
köszi

Sevilla-Benficának örülnék

EOX
AZ/Werder - Espanyol/Benfica
Leverkusen/Osasuna - Sevilla/Tottenham

Retteketet

9csöves9
az ágakat lehet már tudni?

fsgh
szvsz Werder - Tottenham döntõ lesz

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EOX
Negyeddöntõk:

AZ Alkmaar - Werder Bremen
Leverkusen - Osasuna
Sevilla - Tottenham
Espanyol - Benfica

Retteketet

Hát nem gyenge,kár h kiesett a Newcastle..és ugyh 4-4 lett sajnálom de hajrá Sevilla!
9csöves9
beszarás a Sevilla meccs,a jútúbon fent vannak a gólok. Matuzalem gólja se gyönge

hókulláré
roeder és védelem takarodj...

zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}