Európa Liga
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
FH-n az Újpestiek mondják h jaj a magyar foci a miénk nekem is szurkolni kéne a magyar kluboknak a külföldiek helyett meg hj miért írom le õket.
hát ezért<#wilting>#wilting>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
😞((((((((((((((((((((((((((
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mondjuk mar nem is kellene, hiszen szinte minden evben vagy 3szor leirjuk ezeket es meg sincs semmi valtozas, a kovetkezo evben sem.
Csak egyre rosszabb lesz.
Kivancsi vagyok a ranglistan, mikor esik ki a valogatott is a 100-on kivulre.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
más kérdés, hogy elég élvezhetetlen a minõsége...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
de ma Hajrá Újpest és Fehérvár!!!
remélem nyernek.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
19:00 Újpest FC - FC Vaduz
UEFA Kupa labdarúgó mérkõzés (élõ közvetítés)
Akinek nincs lehetõsége TV-n nézni az nézze itt
Knézy Jenõ és Dunai Antal
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egyébként a Sevilla a játék minden elemében felülmúlta az angolokat.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
REAL MADRID
Igazsagtalan is lett volna, ha nem a Sevilla nyeri meg ezt a merkozest valljuk be.
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#falbav>#falbav>
mindjárt jön a mókus 😄DDDDD
REAL MADRID
ez a meccs jó jel a jövõ hétre nézve, akkor is angol verés lesz remélem ilyen végeredménnyel