Kendo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Én Fõnixes vagyok
ez nem errõl szól/nem önvédelmi sport/
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Azért erre a japánok odafigyelnek, és tök jól mûxik ez az ösztöndíjas rendszer náluk.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Úgyhogy vettem is egyet gyorsan. Már csapkodom is vele a csillárt.

Nõi csapatban a magyar csajok nyerték el az elsõ helyet, és nõi egyéniben is egy magyar lány vitte a pálmát (Király B.).
Most kaptam telefonon az infót...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Épp vásárlás elõtt állok, és tanácsot kérnék. Most tudnék hozatni 10 500 HUF-ért japán bambusz shinai-t egy pesti sráccal. Szerintetek?
semmivel sem alacsonyabbrendûek mint ezek a harci tudományok. (lassan mar felek barhogyan hivni oket 😊
azt is csak azért csináltam ,mert nem légzögyakorlatok voltak, hanem fegyverekkel tanultunk bánni. kard, "nudzsaku", dobócsillag, stb... jó móka volt, még bemutatókra is mentünk néha városi szinten... 😊 természetesen a kard volt ott a kedvencem, azért is mennék KENDO-zni...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Azóta már mondjuk ez annyira nem nagy szám mert úgy hallom a legtöbb klubban most már japán tanit.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
milyen szar nekem itt ilyen szempontból vidéken... 😞
ja és egyébként sok sikert hozzá! 😊
ösztönzés képpen, hogy abba ne hagyd! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Akkor egy pár kérdésem lenne azokhoz, akik képben vannak a vizsgarendszerrel kapcsolatban. Hogyan is "mûködik"? Mennyi edzésnek kell eltelnie? Hogy vannak a fokozatok? stb...
(Tudom, hogy meg tudnám kérdezni a mestertõl, de akkor miért nyitnám meg a topic-ot.
)Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.