Fiatal foci csillagok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
na,fussál neki mégegyszer,mert ez azt hiszem nem jött össze.nógrád megye 1.osztály az negyedosztálynak felel meg,mert ha számolunk,ugye nb1,nb2,nb3 és jönnek a megyei bajnokságok.

ReaL MaDRid x siempre

Szabi 22
Játszik neked megye 1 -be az agyad!!!!!!!!!!! _Nevetséges!!!

GTheo
OFF Én 14 vok és 185cm, tavaly kb. 175-178 voltam, úgy lehet azé felnõttbe játszani ekkra magassággal 😊 mopndjuk híznom kéne :S
ON

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hunbasser
persze,azért mert nagy tehetség,és eszia a felnõtteket,de ez nógrád megye I.osztály...de ettõl függetlenül a gyerek jól nyomja.azért szólok,h én nem nógrád megyében lakok 😊

ReaL MaDRid x siempre

Matthewpamer
13 évesen felnõtt csapatban?
elég nevetséges ha nem vmi génmanipulált mutáns az 2m 100kilo 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

hunbasser
nem lõttem így,de nem lõttem sokkal rosszabbul,és nem azért mondom,h fényezzem magam.Mo-n van vagy 1000 gyerek aki jobban lõ mint õ,ez a gyerek cselezni tud,viszont ismerek olyan gyereket,aki 13 éves,és már a felnõttcsapatban játszik egy kis falu csapatában,vhol a megye 1-ben,és az ellenfél védelmét(akik felnõttek voltak),megette egy az egyben,felrúgni nem bírták a kisgyereket,olyan szépen lavírozott

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
11-12évesen lõttél te úgy mint ez a srác?Korához képest nagyon jól lõ, cselez, másba sem szar sem, csiszolni kell és ügyes playa lesz...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

báttyó02
köbö egyetértek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hunbasser
ceballostól nem vagyok elájulva...csak azért,mert laposlabdával otthon dekázott,meg tarkóra tette a lasztit?meg h tudja azt a cselt,amit dinho a joga bonitos reklámban csinált?ilyen gyereket már nem egyet láttam,és õk legalább magyarok.rendben,h még csak 13,de a lövése sem vmi nagyon jó,persze még lehet belõle klasszis

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Bojan Krkic
Dos Santos
Agüero(fejlõdõben van)
Cristian Ceballos(barcás 12-13éves srác asszm)
Freddy Adu

Szabi 22
Akkor már csak én maradtam 😊

hunbasser
de õk már nem tehetségek,õk már most is jó játékosok

ReaL MaDRid x siempre

Szabi 22
KAKÁ
ROBBEN
MESSI
C.RONALDO

GTheo
Egy magyar tehetség: Ambrusics Robi, együtt fociztam vele kapus, mtkban van most 14 éves és U18(!!!)-ban véd...
Szerintem válogatott kapus lesz simán ha így folytatja...Magyarok közt tehetség

Gunnersboy
Fran Merida...

ha már irták akko sry -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Filkor Attila<#zavart2><#kerdes>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Matthewpamer
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Olaszba ami pl Tottinak egy tavaszi szellõ, az Robinhonak 3 hónap

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

hunbasser
juj.majd 1-2 év múlva rájönnek,h igeis sokat vesztettek...

ReaL MaDRid x siempre

nem mintha sokat veszítettek volna vele<#ravasz1><#zavart1>

hunbasser
jó volt így visszaolvasgatni,h "hú,robinhot vagy az inter,vagy a barca viszi"
szerencsére nem tévesztett klubot -.-

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
erre a kérdésre visszatérünk 3-4 év múlva 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Matthewpamer
-.-
foci csillag?😄

gabber_saviola
Nicola Ficano (Palermo)

Nato il21.02.1987
APalermo
Nazionalità: italiana
Ruolo😄ifensore
Maglia:50
Altezza:cm 182
Peso: Kg 73

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
ezek már most is 😊

gabber_saviola
😄DDDDddddddddd

báttyó02
am

fabregas
clichy
senderos
-.-

báttyó02
haggyadmámagad 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
2010-ig bl-ben legjobb 8 csapata között ott lesz a Palermo

futacs marko xD

BUDA > miskolc.

Huntealaar a király, szerintem ez egyértelmû! Meglássátok, 5 éven belül aranylabdás lesz!!
Ceballos 12 éves, hozzá képest öregember.

EmIn3m02
még simán fiatal.

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Õ már 23 éves.

EmIn3m02
Ribéry 😊

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Christian Ceballos...

jegyezzétek meg a nevét...

pár év mulva visszafogom kérdezni!!!

Barcaban játszik most.

EmIn3m02
há :|
mekjorafos

fred brazil :]]

GanXstaZoleeWrk
tevezt és fred-et akarom latni argentinoknal 1 felidõre legalabb 😊

GanXstaZolee#2709

fejjel viszi a labdát _ASD:F

EmIn3m02
hát nemtom én nemvagyok elájulva a külyöktõl..

Kerlon <#wow1><#wow2>

csm van már fiataloknak topic ;-)

Nh Shevits
erre mondjuk hogy van benne valami...<#ejnye1>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

erre annyit mondok hogy lol

csm
ez a jeancarlos nemsemmi.
adu elbújhat mellette

BMW 325 iX Rallye Car :)

ha már ennyire nagy csaptok, mint a Chelsea és a Man United harcol érte, akkor tehetséges lehet 😊
John Obi Mikel

cory11
akkor Valdimir Koman a haliban nyomja és 16 éves?

Vegre vki aki egyetert. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Nh Shevits
de Freddy.. Metro Stars.. stb

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Freddy Adu, nem?????
mind1 végülis