Fiatal foci csillagok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
ON
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ReaL MaDRid x siempre
elég nevetséges ha nem vmi génmanipulált mutáns az 2m 100kilo 😄
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
ReaL MaDRid x siempre
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ReaL MaDRid x siempre
Dos Santos
Agüero(fejlõdõben van)
Cristian Ceballos(barcás 12-13éves srác asszm)
Freddy Adu
Szerintem válogatott kapus lesz simán ha így folytatja...Magyarok közt tehetség
ha már irták akko sry -.-
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Olaszba ami pl Tottinak egy tavaszi szellõ, az Robinhonak 3 hónap
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
szerencsére nem tévesztett klubot -.-
ReaL MaDRid x siempre
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
foci csillag?😄
Nato il21.02.1987
APalermo
Nazionalità: italiana
Ruolo😄ifensore
Maglia:50
Altezza:cm 182
Peso: Kg 73
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
BUDA > miskolc.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
jegyezzétek meg a nevét...
pár év mulva visszafogom kérdezni!!!
Barcaban játszik most.
mekjorafos
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
John Obi Mikel
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
mind1 végülis