Hooligans
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyetértek mindkettõtökkel..a régebbi lemezükben bebizonyították h tudnak jól zenélni..az új lemezeken is vannak kurvajó számok pl. legyen valami
Kuss!-magyarázta.
nyugi van már: az album nagyon jó, 2 szám van rajta ami megy rádióba + klip lesz belõle = hozza a pénzt. a többi nyers rock (n roll), és ez sztem megbocsátható
Üdv!
Én csak annyit szólnék a témához hogy:
2002-ben Hidasnémetiben játszottunk akkori amatõr zenekarral, és ott volt egy manager csajszi (már nemtom a nevét), de az a lényeg hogy õ kezdte még nagyon régen finanszirozni a hooliganst.
Amit õ is elmondott, az csak annyi hogy az akkori Hooligans természetesen már nem ez a Hooligans.
Azt a zenét amit csináltak abszolút nem tudták eladni, és õk szó szerint a kenyérért, dolgoztak, tehát más lehetõségük nem volt.Mivel kedves kicsi divatkövetõ országunk nagyon kapott a slágerzenére, a Hooligans nem tehetett mást, mint megélhetés ellenében elkezdte gyártani a nyálas zenét.
Én vhol megértem õket,(pedig nem szeretem a zenéjüket) mert ha nem volt más....
Szerintem õk sem ilyen zenét csinálnának ha tehetnék, de a pénz az nagy úr, és ebbe sztem már õk belefáradtak....
(csak ennyi remélem nem béntottam meg senkit.)
Én csak annyit szólnék a témához hogy:
2002-ben Hidasnémetiben játszottunk akkori amatõr zenekarral, és ott volt egy manager csajszi (már nemtom a nevét), de az a lényeg hogy õ kezdte még nagyon régen finanszirozni a hooliganst.
Amit õ is elmondott, az csak annyi hogy az akkori Hooligans természetesen már nem ez a Hooligans.
Azt a zenét amit csináltak abszolút nem tudták eladni, és õk szó szerint a kenyérért, dolgoztak, tehát más lehetõségük nem volt.Mivel kedves kicsi divatkövetõ országunk nagyon kapott a slágerzenére, a Hooligans nem tehetett mást, mint megélhetés ellenében elkezdte gyártani a nyálas zenét.
Én vhol megértem õket,(pedig nem szeretem a zenéjüket) mert ha nem volt más....
Szerintem õk sem ilyen zenét csinálnának ha tehetnék, de a pénz az nagy úr, és ebbe sztem már õk belefáradtak....
(csak ennyi remélem nem béntottam meg senkit.)
Had csatlakozom csaknemfél kollegához: pózer, nyálas,jo csajokat a klippbe, meg viszkit iszok üvegbü, de keményrokker vagyok,asztá meg puha kis divatmajom vagyok tipusu csapat..mehet a kukába
Mi lett a Hooligans gitárosával?
Az együttes egy motorostalálkozón léptek fel, ám képtelenek voltak végigjátszani a másfél órás koncertprogramot.
Móritz Norbert, a Hooligans basszusgitárosa ugyanis a koncert elején ekattant”, tombolni kezdett a színpadon, majd a találkozó résztvevõi közé dobta a gitárját.
A zenekar többi tagja persze megpróbálta végigjátszani a bulit, ám a nyolcadik szám után õk is feladták.
Így nyilatkozott a Hooligans menedzsere:
- Sajnos Norbi valóban ideg-összeroppanást kapott. Pihenésre van szüksége, ezért egy ideig a zenekar nélkülözni fogja õt.
A lekötött bulikat mindenképpen megtartjuk, ideiglenes basszusgitárossal.
A történtekért elnézést kérünk mindenkitõl, és szeretnénk kérni a rajongók megértését is. Az elmaradt koncertért megpróbáljuk a közönséget kárpótolni - ígérte a menedzser.
Az együttes egy motorostalálkozón léptek fel, ám képtelenek voltak végigjátszani a másfél órás koncertprogramot.
Móritz Norbert, a Hooligans basszusgitárosa ugyanis a koncert elején ekattant”, tombolni kezdett a színpadon, majd a találkozó résztvevõi közé dobta a gitárját.
A zenekar többi tagja persze megpróbálta végigjátszani a bulit, ám a nyolcadik szám után õk is feladták.
Így nyilatkozott a Hooligans menedzsere:
- Sajnos Norbi valóban ideg-összeroppanást kapott. Pihenésre van szüksége, ezért egy ideig a zenekar nélkülözni fogja õt.
A lekötött bulikat mindenképpen megtartjuk, ideiglenes basszusgitárossal.
A történtekért elnézést kérünk mindenkitõl, és szeretnénk kérni a rajongók megértését is. Az elmaradt koncertért megpróbáljuk a közönséget kárpótolni - ígérte a menedzser.
xD
/OFF
lol
lol
még tartom a véleményem, stílustalan.popnyálkeménykedõ zene.
persze tinilány közönségnek mimáskéne 😞
persze tinilány közönségnek mimáskéne 😞
ja-ja, jó
amúgy az jó dolog volt, amikor origo-n full albumot lehetett hallgatni 1 napig <#eljen>#eljen>
most csak fél perceket a
számokból + Szabadon klip
ilyeneket szivesen hallgatok/nézek bármelyik együttestõl, multimedia rulez!
amúgy az jó dolog volt, amikor origo-n full albumot lehetett hallgatni 1 napig <#eljen>#eljen>
most csak fél perceket a
számokból + Szabadon klip
ilyeneket szivesen hallgatok/nézek bármelyik együttestõl, multimedia rulez!
ok a rossz hangot visszavonom, mert szubjektív, inkább csak erõlködik amikor énekel (kövezzetek meg)
viszont ez az álreppes vontatott "éneklés" húzza le végképpen a zenekart
persze biztos sokaknak tetszik, de én valami újdonságot várnék, nem a megszokott sémákat minden számban
viszont ez az álreppes vontatott "éneklés" húzza le végképpen a zenekart
persze biztos sokaknak tetszik, de én valami újdonságot várnék, nem a megszokott sémákat minden számban
Regebben jobbak voltak imo, mondjuk ertem en is miert ezt jatszak most, hulyek lennenek, ha nem ezt nyomnak.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Hát, egyszer meghallgattam.
Mondjuk csak itt a prüntyögõn, úgyhogy majd a kocsiban is kipróba, hátha.
Igazság szerint (szvsz) a mesét... óta zeneileg lefele építkeznek.
Mondjuk csak itt a prüntyögõn, úgyhogy majd a kocsiban is kipróba, hátha.
Igazság szerint (szvsz) a mesét... óta zeneileg lefele építkeznek.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
lágy, "dallamos" vagy esetleg agyonrefrénelt dalok = a rádiós dalok, az hozza nekik a pénzt,a reklámot...de azon az 1számon kívül nincs olyan szám az új albumon talán a "vihet a végtelen" ami olyan lájtos, de tényleg jó zenét játszanak😊
csak hogy párat említsek: Vírus, Tele van a zsák, Elkábit..
csak hogy párat említsek: Vírus, Tele van a zsák, Elkábit..
Kicsit szerintem is nyálasabbat játszanak, mint kéne, dehát valamibõl meg kell élni, atinik meg nem értik a hangszeres zenét.
De azért élõben, ha odateszik, egész jók még.
De azért élõben, ha odateszik, egész jók még.
Jajj hát az az egyszám halgassd meg az egyik új számukat mondjuk a Vírust, és akkor már midjárt más lesz a véleményed.......😊
xD
Nekem az a bajom velük, hogy nem "huligánzenét" játszanak, mint ahogy a nevük hirdeti. Ha ilyen zenéket akarnak játszani, nem baj, de akkor legyen a nevük mondjuk "Refrénelbaszók", esetleg "Nyálgombócok". (Na jó, kicsit túloztam, de a Játszom címû szám semennyire sem "huligánok" névhez illik.)
énekesnek rossz a hangja, és gizda a stílusuk
Dance: Ördög vagy angyal
Megvan valakinek?
Megvan valakinek?
a Vírus szám elég metálosan kezdõdik, meg is feküdte a gyomromat <#vigyor4>#vigyor4>
van pár jó szám az albumon, kár hogy a sláger számaik sose tetszenek
még az Aranycsirkés show-n is zenéltek, eléggé meglepõdtem, inkább Kispál - Kicsit szomorkás illett volna oda
van pár jó szám az albumon, kár hogy a sláger számaik sose tetszenek
még az Aranycsirkés show-n is zenéltek, eléggé meglepõdtem, inkább Kispál - Kicsit szomorkás illett volna oda
Meg jóóó!hoooligans
Rohadt Techno!!<#violent>#violent>Techno