Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készülget a gép lassan, de biztosan..
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Egy keveset még dobj hozzá és nézz egy Pl.Malaguti F12-est!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
link
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
:3
Használtan vennék magánszemélytõl egy robogót, aztán az lenne a kérdésem, hogy papírozásilag, hogy tudok a legolcsóbban kijönni belõle? Rendesen át kell íratni a nevemre, vagy motornál van más/olcsóbb megoldás is? Vagy ez kb. mennyibe kerül? 50ccm-rõl van szó.
Illetve nem értek a robogókhoz, de ebben a csávóban megbízom..szóval 70-80 ezer körül ha tudtok valami használtat ami nincs nagyon széjjel, azt az ajánlatot is megköszönném. :)
Neki olcsón kell és azt tudja szerintem hogy mivel jár.
Inkább a szerelési költségektõl félek, nem nagyon akarok +10-15 ezret még rá áldozni.
Jaa, és egy fontos dolog, valami papír munka kell ?? Néztem hogy némelyik használt robogóhoz még mûszakit is adnak.. :S
#6681: ennyi pénzért tuti lesz valami baja, ha odaírja a hirdetõ ha nem, szóval a szerelési tudásra szükség lesz :D Most ahogy mentem egy kört a hahun inkább kéne egy 40-45k. Persze lehet hogy szerencsével kifogsz 30-ért egy honda dio-t vagy yamaha yog-ot.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Össze lett törve a kocsink, és elis lett adva.
Viszont bicajjal hordom a boltból vizet-tejet stb, arra gondoltam hogy vennék egy robogót 20 de maximum 30 ezerért.
Nézegettem neten, találtam is 1-2 darabot, természetesen voltak hibái is.
Mennyire számítsak "szarra" ennyi pénzért?
Nekem csak az kell hogy eljussak vele A-B-be.... alkatrészeket nehéz 19985-93-as évjárú robogókhoz kerítenem?
Nem volt még soha robogóm, hülye vagyok a témához, de szerelni tudok!
gyárilag le van ragasztva a két egymásban mozgó mûanyag menete amivel állítható,finoman be kell áztatni fejtetõn valami agresszív oldószerrel /pl. karb. tisztító/ és hõlégfúvóval fel kell kicsit melegíteni akkor fogóval finoman megindítható lesz
onnantól állítható
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
énis feltennék egy kérdést, hátha..
Használok egy ütött-kopott 125-ös 2T skippert.
8-9 óra állás után nagyon nehezen indul, mintha nem kapna benzint, csak köszörüli. Egy idõ után már eléri a benzin, mert el-el kapja aztán egyszercsak beindul-rögtön le is áll. Utána ezt kell játszani vele 4x-5x (beindul de le is áll) és utána egyszercsak megmarad alapjáraton, viszont állati alacsony fordulaton. Tehát épphogy jár, füst az jön bõven. Ilyenkor egy ideig nem lehet gázt húzni mert belefullad, egy fél perc mire kijön ebbõl az állapotból, utána menetkész. Egyébként pl 1-2 óra állás után pöccre indul, csak meg kell érinteni a gombot :)
Gondoltam arra hogy elpárolog a benzin a karbiból? Vagy túl sok olajat kap?
Szar az aut. szivató, mert nem emeli az alapjáratot? De attól még beindulhatna, tuti nem kap üzemanyagot az elején.
üdv
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Kérek szépen segítséget ötlet formájában!
Lecseréltem végre a keeway-emet..
Másodjára csinálja az aprilia sr 50 LC factory-m, hogy átvetem a lábam, önindító, sztenderrõl letolom, zöttyen.. leáll ! Mintha vmi elektromosan a gyújtást megszüntetné... (vagy szivató gond?)
Múltkor ilyenkor levettem a gyertyapipát, gyertya ki, csiszolgat, vissza, csövek megmozgat, gyújtáskapcsoló ki be ki be.. néha már majdnem elkapja de nem indult..
Rugdostam is semmi.. de eltelik 5-6 óra, és pöcc és indul.
ez mi a franc
Másodjára csinálta, legutóbb 7 km-ert kellett hazatolnom egy egész napi munka után. Határtalanul boldog voltam mondanom sem kell.
Nagyon köszönöm ha bárkinek bármiylen ötlete van!
<#szomoru1>#szomoru1>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
n ilyen precizen járt el a mocimnál 65 Mátyás király bankjegyért<#conf>#conf>!
Filózom rajta hogy nekiállok!
Vizest még nem babráltam ,de egy yama jog~ot régebben már szereltem.ott dugattyú csere volt.
egyébként lehet az is, hogy túl sokat csiszolt a hengerbõl le és nem hézagolta ki megfelelõen így kisebb lett a préstér, ezáltal jobban is melegszik valamint a késõbbiekben kilyukadhat a dugattyú teteje is.
Valaki esetleg nem tud ajánlani?
Számlán minden van.
Reggel is csinálta :~)
Mindíg ugyan ott ugyan úgy.Bukik egyet aztán abbamarad.Sziszeg leállításkor.
Idegesít marhára.
nem elég tömítést cserélni síkba is kell csiszolni minden levétel után
Fõtengely törés miatt vittem hozzá az õsszel.
Aztán két hét után érte mentem és fizettem neki annak reményében hogy jó lett a moci.
Három napig volt jó!Megszorult az egész motorban valami!Azt mondta hogy csapág :-(
Visszavittem, és januárban :-DD Telefonált hogy kész és vihetem!
Nem nagyon tudtam próbálgatni mert ugye sok havas napunk volt de látod most sem az igazi!
Nem szeretném semmiképp hozzá !!
vinni!Látni sem akarom!
10km -után csinálja,aztán most kipróbáltam 30 km megtételekor, és nem csinálja .-) Csak az elsõ 8-10 km :-) Nem vágom !
#6663: piaggio blokkokhoz - már írtam lejjebb - nem volt még szerencsém. :)
Te értesz hozzá?
Kár hogy nem itt a szomszédban vagy :~(
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
A múltkor írtam itt hogy amikor megyek vele kb 10 km megtétele után a kiegyenlítõ tartályból a kupaknál nyomja ki a vizet.
A víz nem koszos,olajos.Aztán csõkkentem a sebességet é abbamarad.
ÍRta valaki hogy légtelenítsem.meg is volt de nem jó :~(
Nagyon jól megy a moci.Csak félek már ne hogy valami nagy baja legyen.
Aki szerelte a mocit hozzá nem szeretném visszavinni mert megbízhatatlan.
Szerintetek mi a gondja?A kupak szar vagy tömítés?
Választ elõre is köszönöm!
Bocs a hibákért de mobilról írtam.
Nem fogod megkapni azt az árat amit ér. Gratulálok szép munka. Csak ugye ezt nincs ember aki megfizeti.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
egy olasz/japán 2 ütemû 70-85 km/h között megy és ha mindig megkapja a gondoskodást vígan elmegy 25000-et.
nekem egyébként van egy eladó frissen generálozott yamaha aeroxom. szabolcs megye. :) ha érdekel írj privátot.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb