Memória hiba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert megmondom az õszintét,én nem nagyon találom az Abit oldalán ezt az alapot!!
256MB sdram 133-as freki
(de a biosz 100-at ír ki akármit rakok bele)
A régebbi milyen és az újjabb milyen frekis??
remélem dosos mert a win nem jön be a rammal 1ütt
a legújjabb Biosz van fenn az alaplaphoz
köszi
kiderül hogy az alaplap jól kezelie a ramot
azonkivül még talán egy bios reset segithet
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
lenne 1 problémám
volt 256MB SD RAMom és vettem hozzá még 256-ot, de ha a gépben van az új RAM akkor nem jön be a windows csak fekete képernyõ...
pedig az új RAMot is felismeri a BIOSZ.
ha csak az új van benn akkor is fekete képernyõ...
1x kijött valami hibaüzi h kellene a windowsnak 1 sys fájl de többet nem láttam
azóta se ezt
a régi RAMal tökéletesen m1.
az új memóriával van gond? vagy telepítsem újra a rendszert úgy h benn van mind2 RAM? (márha bejön 1ált a telepítõ)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
amugy ha resetel a gép a memoriában minden adat törlödik
biztos hogy a ram hibás
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Vissza a roxat (ha télleg az) és memteszt elindit, ha hiba akkor ugye rox.
Kivétel mint pl: nálam is volt:P AMD XP nem volt szinkronban a RAM-al és igy hibahegyeket dobott ki a memtest, átt let állitva,és most okés a dolog.
De ez a nagy tudatlanságom bibije volt:-o
Volna egy furcsa kérdésem a memória lehet vírusos?
Leírom a rövid történetet,a gépemben volt 2 * 512 ram memória húzás nélküli,és egyszer csak elkezdett kikapcsolni a gépem ok nélkül ha már a wordben is dolgoztam akkor is ki-ki lépett a programból és állandóan újraindult.Ekkor letöltöttem egy memória teszt progit és töbször lefutattam és mindenféle hibákat írt ki. Ekkor ki vettem az egyik memóriát és újra lefutattam a tesztet és semmit nem írt ki,most is csak az egy memória van a gépemben.A kérdésem a következõ,hogyan lehetne megállapítani 100%-osan,hogy a memória vírusos volt vagy pedig tényleg tönkre ment,mert nem szívesen dobom ki a 27 000 ft-os memóriát.
THX.<#conf>#conf>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
valakinek tapasztalat??
ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Matrix: letiltast hogy erted? Tok 0-ra vigyem le?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Hi!
Olyan gondom lenne, hogy most 2GB DDR van a gepben(4x512) Dual módban es nagyon sok jatek kb 10-20 percenként 4-8mp-re beszaggat. Az lenne a kerdesem, hogy ilyenkor a virtualis memorait mennyire celszeru beallitani?
Lehet itt mas gond is, pl BIOS?
thx
bYe
Hogy kell ezt a progit felinstallálni, metód?
Kiír vmit DOS képernyõre, tegyek be egy lemezt, de nem csinál semmit a lemezzel!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
Akkor megpróbálom visszacserélni, elvégre 2év garis Infineon.
szerintem te rossz üzletet csináltál a rammal! valszeg hibás!
ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
sniper: Fent van egy Anti-trojan 5.5, egy N.A.V. 2003+ frissített vírusadatbázis, Ad-aware meg Spy-ware eltávolító, de ezek nem oldották meg ezt a gondot...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Az XP a legtöbb esetben újratelepítés nélkül is gyógyítható.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
http://www.memtest86.com/
ezt végig kéne csináltatni vele jónéhányszor, (ha éjszaka be van kapcsolva a géped, többször is) - ha nem jelez hibát, tuti jó a memória
Jaja. Szerencsére ma már az U-Cop mindegyikbe benne van.