AFC Ajax

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
buli vaaaan!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
bajnokok lettetek
bulizzatok!!!!!!!!!!!!!!

Mai kezdõ:

Ajax: Stekelenburg – Van der Wiel, Wielaert, Alderweireld, Vertonghen – Enoh, De Zeeuw, Emanuelson – Rommedahl, Suárez, Sulejmani.

Rudee
Atouba és de Zeeuw nagy erõsítés, talán még Ogaragu visszatérése is pozitívum lehet. Ha tudják pótolni Vermaelent, akkor végig versenyben lesznek a bajnoki címért.

Szar Bayern, szar Bayern :)

jó a honlap és végre van magyar ajax oldal ,ezt már rég vártam <#vigyor>remélhetõleg a honlap sokáig fog majd híreket közölni

Holnap megkezdõdik az Ajax számára az idei bajnokság az FC Groningen ellen.
Új szezon, új honlap:

Ajax-Hungary

Igyekszem majd rendszeresen frissíteni. 😊
Köszi. Üdv.

Rudee
Martin Jol három éves szerzõdést kötött, Õ lesz Marco van Basten utódja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

sza23
Görög

Taranov
Még egy kérdésem lenne: Anastasiou milyen nemzetiségû?
Sajnos a klub honalpján nem írják ki ezeket az információkat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Köszi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

9csöves9
Román

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Taranov
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy Nicolae Mitea milyen nemzetiségû

Köszi.

ricsi1
az Ajax nagy abja az,hogy mindig eladjáka tehetségeket(3/4-ed csapat)3év múlva újra jók leszenk,aztán "for sale xy"
a mostani csapatban is simán lenne egy BL 1. helypár év múlva

seAke
Én is a régi ajaxot szerettem...FIFA-ban csak velük játszom vagy a Hollandokkal!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

maxtor
Kedvenc csapatom.Régenkurva jó volt!(Mostanábannem követem azeseményeket)
Kiárusították az egész csapatot.Mennyi nagyon jó játékos volt ott pedig

seAke

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke

seAke
Képek,játékosok és eredmények!