Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fognak egy szakadt gepet es tonkreteszik,mikozben rohadt jol szorakoznak. Riszpekt! <#taps>#taps>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyszer használatos gépek úgy nézem 😄
A pilóták jól kihasználják a pálya adottságait 😄
www.smart-bus.hu
Ennek tegnap volt a szezonnyitó futamja, korábban én se néztem de ami versenyt tegnap láttam egybõl megfogott. Csak ajánlani tudom. <#eljen>#eljen>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A vegen rendesen megforgatta az oreglanyt,bar a 2. megforgast szerintem nem tervezte 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kamerát vigyek? Nem mintha sötétbe lehet is látni valamit, de másnap már világos van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A többi pályarajzon nincs ilyen zöld rész. Ebbõl én azt gondolom hogy máshol mindenütt látogatható. (szokott lenni elzárt rész azokon a szakaszokon?)
Az Acrobat Readerbe van keresõ funkció.<#idiota>#idiota> Így könnyen megtalálhatod a pályazárást is. (1-1 szakasz térképénél van, a szakasznév alatt)
Mindegyiknél ez van: "pályazárás : az elsõ autó rajtja elõtt 2 órával"
Az elsõ autó rajtját az idõtervben megtalálod. (1.GK oszlop)
Off: A rallyfactor fórumán írtam vagy két hete, el is olvastad aznap, de nem válaszoltál.
Itiner
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever