Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
//www.youtube.com/embed/P09TLSVIOMw

Sikerült pár autót lefilmezni a 2017.06.10.-én Kincsesbányán megtartott rally 2. futamáról. A minőségért és az időnként belógó ujjamért elnézést, nem vagyok profi filmes és a készülék sem az :)

//www.youtube.com/embed/l2aEBk9gCTw
A hétvége TV-s és netes nézni valói:
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?p=499772&sid=f0fcda4db2e229ec8e356b29fdd5cbf0#p499772
Röviden<#buck>:
F1, GP2, GP3, PSC, WTCC, ETCC, ELMS, MLMC, WSR3.5, TCR Int., (talán) ETRC, F-E, BES, BGTS, FR2.0, LSTE, TCR Asia, (talán)GT Asia Indycar, Nascar, JF3, TCR Rus.+RTCC(SP, TC Light, Junior, National), WSBK, WSSP, WSSP300, SWGP, WRX, RX2, ERX-S1600, ERX-TC.

(Elnézést, hogy több topicba berakom csak nehogy azért ne lásson valaki valamit, mert pont azt a topicot nem olvassa...)

z0ty4
Spici-Kazár Eger Rally 2005 erre még emlékeztek? hangulat az megvan :)
kamera megy? - hagyjál már :DDDDDD

Corolla wrc onboard mix
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.05.09. 11:14:57

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Deeear God! :DDD

//www.youtube.com/embed/cxDz0Z066NI?t=2m5s

www.smart-bus.hu

Szerintem az, a Polo WRC után kétlem, hogy Golf is készülne... :)

www.smart-bus.hu

RatBaG
//www.youtube.com/embed/oV6TnVRZt1o

Per Aspera Ad Inferi.

__Jacek__
Ez a golf TCR nem?:)
Igen, valóban... :)

www.smart-bus.hu

Roger6
Első blikkre a Megane Trophy jutott eszembe róla, eléggé hasonlít.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

www.smart-bus.hu

Én is így vélem... ezek inkább dühítően értelmetlen barmolások.

www.smart-bus.hu

__Jacek__
Szerintem semmi:)
Ennek az autó összebarmolásán kívül vajon mi volt az értelme?

www.smart-bus.hu

__Jacek__
LOL

//www.youtube.com/embed/wcwpR_zbolY
pajti
//www.youtube.com/embed/DwQOXqLyk5Y

bmwcrash
Meg azért, az YT-s angol kommentátorok nagyon jó minőségben csinálják, kötve hiszem, hogy a Spíleres adás jobb lesz.
"A TV2 Csoport férfias szórakozást kínáló csatornáján, a Spíler TV-n már javában dübörög az angol első osztály focimérkőzéseivel a Premier League, és a jégkorong legnagyobbjaival az NHL legújabb szezonja. Tavasszal pedig a motorsport szerelmesei örülhetnek, számos exkluzív tartalommal jelentkezik a csatorna. A Sport&Events Management Kft, - Stefano Favaro tanácsára, aki felismerte az együttműködésekben rejlő lehetőségeket, - megvásárolta a SUPERBIKE világbajnokság, az RX világbajnokság, a Salakmotor világbajnokság és világkupa és a Supercars televíziós közvetítési jogait a 2017-es évtől kezdődően, továbbá a Spíler TV-n kiemelten kerülnek közvetítésre a MotoGP futamai élőben Talmácsi Gábor és Mezei Dániel párosával."

Könyörgöm le ne tiltság az élő YT stream-et, vagy legalább utólag vissza lehessen nézni a Rallycross VB futamait.
Erős a gyanúm hogy nem fogják élőben tudni adni, nem hinném hogy ne lenne Vasárnap délután 2-3 körül valami foci......
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.02.08. 18:24:03

pajti
//www.youtube.com/embed/4IhDO26rTDE

Üdv!

Mit lehet tudni a 2017-es szabályok szerint épített VW Polo-ról? Lesznek használva a gyári támogatás nélkül is, vagy garázsban állnak örökre?
Az angol BTSport-on vannak összefoglalók.
Copy, Paste a rallysimfans forumból
"
A hétvégén rendezik a monte-carlo rally-t.
Úgy lett beharangozva hogy élőben közvetíti a RedBull TV de igazából én csak összefoglalókat találtam(vagy legalábbis a recap szerintem az lesz) és a Super Stage közvetítését.

https://www.redbull.tv/
Recap: Monte-Carlo Day 1
Friday, January 20th – 22:00
Super Stage
Saturday, January 21st – 11:50
Recap: Monte-Carlo Day 2
Saturday, January 21st – 22:00
Recap: Monte-Carlo Day 3
Sunday, January 22nd – 22:00

A rally.hu-ra linkelték hogy többen, valószínüleg mobilról FB-n keresztül stream-elnek élő adást, ha itt lentebb görgetitek a bejegyzéseket találhattok néhányat, nem néztem bele, hogy érnek-e valamit…..
https://www.facebook.com/RallyeDream/?fref=ts#

A YT viszon ontja magából a videókat a tegnapi és mai eseményekről, ha beírjuk hogy rally monte 2017.
A hivatalos YT csatornán a megszokott mennyiségű videó érhető el:
https://www.youtube.com/user/wrc/videos

Ezenkívül idén is működik a fizetős szolgáltatásuk:
https://plus.wrc.com/live-stages/live/

"
A hétvégén ROC is lesz egyébként stream link itt ;) :
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?p=499117#p499117
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.01.20. 21:57:49

Mayorpapa
Az új WRC évadot közvetíti valamelyik TV?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Szabi
//www.youtube.com/embed/W-8SOwxQw50

"Nulla tenaci invia est via"

pajti
//www.youtube.com/embed/LEPJIR_CUbQ

pajti
//www.youtube.com/embed/nFJgVlrDYkY

lac coo
//www.youtube.com/embed/yRXL8ptFlJ4

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

pajti
//www.youtube.com/embed/Pbf04FjyTlo

pajti
//www.youtube.com/embed/knzBJKsVKSY

pajti
//www.youtube.com/embed/uVQJ7L71H1M

Mayorpapa
Román autógyártás RULEZ :)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

lac coo
//www.youtube.com/embed/DQsc7biEYvw

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

//www.youtube.com/embed/RcAb6BJoWXE

bardocz
<#eljen>
pajti
//www.youtube.com/embed/BhlW4SdeAvo

pajti
0-100km/h

//www.youtube.com/embed/0jfSXdKAHzM

kemszi2
//www.youtube.com/embed/UKBnPnYh8iw
pajti
//www.youtube.com/embed/5jzWNC-8GBs

pajti
//www.youtube.com/embed/ppMnlQ1MgzE

<#merges2>
//www.youtube.com/embed/WHsWxPVateY

//www.youtube.com/embed/Uq3TtZ-KAyA

//www.youtube.com/embed/-QJ4J6RnMXs

bardocz
Kiss Pál Tamás harmadik lett a norvég futamon, európabajnokság, rallycross.
Ogier az Olasz rendőrséggel

RatBaG
//www.youtube.com/embed/oLxKBp_lTJU

Per Aspera Ad Inferi.

Összetett eredmény a 3. gyorsaságit követően (23.)

//www.youtube.com/embed/pfWRneQxoVY
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.10. 13:21:08

Ezúton is jobbulást kívánok Hadik Andrisnak és Bessenyei Zolinak. Veletek vagyunk srácok!!!

" Dawee Photography Úgy néz ki, hogy Andris jól van, Zolinak gerincsérülése van. "