Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De valóban egy Scirocco WRC elég vad lenne😄
De mit mondjon Apám! Ő még látott élőben Quattro-t, S4-est, T16-ot, Mantában még ült is!
Amúgy igazatok van, a műsor tényleg jó, fényévekkel jobb mint pl. az F1, főleg hogy pár évvel ezelőtt még nem sok jót jósoltam neki.
btw, amíg a sorozat színvonalas (márpedig szerintem az) addig engem teljesen hidegen hagy, hogy mekkora autókkal karistolnak a srácok.
A régi Corolla-nál igaz, hogy ez 20 cm-el rövidebb, de a régi 206-os Peugeot-nál 6 cm-el hosszabb és régi Fabia-nal is kb 8 cm-el rövidebb.
De például a Fabia-nál nagyobb a mostani Fiesta, de az DS3 is az i20-ról nem is beszélve.
Tény, hogy ennél kisebbek már ne legyenek, de régebben se voltak nagyobbak csak az Impreza meg az Evo😊
Meg amúgy is, mikor jó az, ha nagy egy WRC?😄
btw, rendezők hol voltak? Kanyar kijárati ivére soha soha DE SOHA nem állunk.
Az őrült Didier 😊 meg Juha <#law>#law><#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.02.04. 05:15:23
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://www.watchwrconline.com/
amúgy Kubica zakózott a 8-ason+3perc, Loeb is megcsapta az autót, bal hátsó futómű off +6perc
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
de ma már nem lesz csak 1 másfél órás összefoglaló ha jól láttam
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2015.01.23. 10:11:47
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy bárkit szívesen megnéznék egy GroupB-vel...de Gigi Gallit még akkoris ha utána rögtön megkéne halnom. Az a fószer súlyosan Ön és közveszélyes, igazi vadbarom....vagyis szeretjük! 😄
Azért Löeb-öt vagy Ogier-t megnézném egy S1 vagy T16 volánja mögött....mondjuk a finn rallyn 😛