Floorball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://floorball.lap.hu/
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
mi suliban játszunk néha.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
:)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ugye tudjatok hogy nemsoka diak bajnoksag?!
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!
nincs kedvetek inkább görhokizni (na jó ez csak vicc volt)
kérdés: baján mikor és hol van meccs???
csak a halál biztos
Sztem ha edzõmérközést szeretnél játszani... vagy csak a "nagy világgal" tartani a kapcsolatot, akkor erre a fórumra írjál: Floorball fórum
Ez a "fõ" fórum Magyaro.-on :)
Hallottatok már a Dunaújvárosi Rudas Floorball Team-rõl? Ha hallotatok róla?! Mit gondoltok a szereplésükrõl? Jah és ha lenne kedve valamelyik csapatnak játszani egy-két mérkõzést akkor szivesen elmegyünk.(Sajnos itt nincs rendes pályánk) : (
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Én pont a hétvégén voltam Miskolcon, mert ott volt egy kupa :))
És játszottunk is miskolci csapattal, úgyhogy biztosan van :)
5 éve... wow... itt az ideje :)) Kell lennie floorball csapatnak Miskolcon... érdeklõdj utána <#circling>#circling>
Nem tudja valaki megmondani, hogy Miskolcon vagy környékén nincs valami frankó alakulnivágyó floorball csapat? :D Vagy valami olyan csapat akik amatõrszinten ûzik ezt a sportot? 5 éve nem tudok sehol játszani :(
Köszi!
SZiasztok!
Én ott leszek!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Egész hamar belejöttem...persze még csak tanulom, de nagyon szuper sport...imádom.
Oryon
gyorsaság!
remélem minnél hamarabb kijutsz belõle ;)
Azt a zorros cselt, amit még te mutattél itt a fórumon, azt már naon begyakoroltam :))
gödör még mindig de ez egy idõ után sajna van ha akarjuk ha nem.
Köszee, ez volt a második meccsem, próbáltam jól vezetni... :)
Boldog Valentin Napot mindenkinek, fõleg neked és a bnõdnek ;)
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Remélem rendezõdnek a dolgaid a csapatban! Fórumot meg tessék látogatni :))
<#wave>#wave>
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Jocó pedig épp a kezét jegeli... holnap meg suli után megy dokihoz vele <#rolleyes>#rolleyes> ... este meg lejöttök sétálni? Akár kutyátsétáltatni? :)
Hogy vagytok?<#crazya>#crazya>
azt kellene kiolvasni belõle, hogy jó éjt nektek is :))
<#bohoc>#bohoc>
fórumon olvastam én is vmi pakisztánnal kapcsolatos dolgott, de nem tudom... meg azt sem, hogy holnap mikor lesz, talán apu tudja, de õ már alszik :))
Hogy csináltad a nevedet+a képet??
Nem'tod véletlenül,h. mikor lesz holnap az arcadom-torpedo meccs? Már,ha lesz egyáltalán...mert Cs.azt mondta,h mennek Pakisztánba vmikor mostanában .Na jó most már megyek.
Majd elmondom! :)
egy jó kis téma? hm, floorballal kapcsolatos kellene, különben az adminok morcik lesznek :)
Amúgy grat :) Tiéd volt a #100 hozzászólás a fórumon :)
<#nyes>#nyes><#wave>#wave>
Mégegyszer köszi.<#integet2>#integet2>
Amúgy itt van a fõfõfõfõ fórum címe :))
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9013846
itt szoktak a viták folyni, meg hasonlók :)
Jocó =)