Floorball

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxxis
Pesten van egy csomó egyesület.

http://floorball.lap.hu/

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

nem...
mi suliban játszunk néha.
John Cena
srácok BP-n nem tudtok floorball edzés lehetõséget??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Narxis
Hol laksz?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fujiryu
Valaki nem tud olyan helyet ahol kb 10en egy 1.5 -2 órára bérelhetnénk heti egyszer egy floorballpályát és ütõket meg labdákat?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

vegicsek
Suliba szoktunk ilyet játszani, nagyon szeretem/szeretjük
:)

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Kokler69
szevasztok!

ugye tudjatok hogy nemsoka diak bajnoksag?!

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!

koRps
sziasztok!
nincs kedvetek inkább görhokizni (na jó ez csak vicc volt)
kérdés: baján mikor és hol van meccs???

csak a halál biztos

HU.man Josy
kukucs, van itt vki? :)

HU.man Josy
Szia!

Sztem ha edzõmérközést szeretnél játszani... vagy csak a "nagy világgal" tartani a kapcsolatot, akkor erre a fórumra írjál: Floorball fórum
Ez a "fõ" fórum Magyaro.-on :)

Helló Srácok!!!
Hallottatok már a Dunaújvárosi Rudas Floorball Team-rõl? Ha hallotatok róla?! Mit gondoltok a szereplésükrõl? Jah és ha lenne kedve valamelyik csapatnak játszani egy-két mérkõzést akkor szivesen elmegyünk.(Sajnos itt nincs rendes pályánk) : (

Hello mindenki! Ugyebár nem rég fejezõdött be a diákolimpia, és egy meglepetéscsapattal bõvült a jóöreg floorballtársaság. Méghozzá a dunaújvárosiakkal. Mi a véleményetek a szerepléseikrõl? Ugyebár mint tudjuk 2.-ak lettek!

Jövõ héten szerdától péntekig rendezik Baján a Floorbuli nevezetû összejövetelt!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

HU.man Josy
Szia :)
Én pont a hétvégén voltam Miskolcon, mert ott volt egy kupa :))
És játszottunk is miskolci csapattal, úgyhogy biztosan van :)
5 éve... wow... itt az ideje :)) Kell lennie floorball csapatnak Miskolcon... érdeklõdj utána <#circling>

Sziasztok!

Nem tudja valaki megmondani, hogy Miskolcon vagy környékén nincs valami frankó alakulnivágyó floorball csapat? :D Vagy valami olyan csapat akik amatõrszinten ûzik ezt a sportot? 5 éve nem tudok sehol játszani :(
Köszi!
SZiasztok!
HU.man Josy
sziasztok :)

Tényleg jó kis sport ;)

HA jól tudom április 16-17 fõiskolás-Egyetemi Floorball bajnokság, Veszprémben
Én ott leszek!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

oryon
Én is csak most kezdtem el...csak 1 éve tudok róla...pedig sokan már középismkolában elkezdték...hát nekem csak most volt hozzá szerencsém elõször...nagyon jó!

Egész hamar belejöttem...persze még csak tanulom, de nagyon szuper sport...imádom.

Oryon

nem a figuraán mulik a gol hanem a gyrsaságán. ha gyorsan zorrozol meg a vedok is csak nézik,pláne a kapus.... Jokat tudok röhögni a kapusokon. Aranyossak amikor nem tudják hol a labda , csak keresik a szemeikkel de akkor már régen golöröm van.........

gyorsaság!
HU.man Josy
hát velem is volt már egyszer-kétszer, hogy abbahagyom... ahoz képest most azt várom mikor van vége a sulinak, hogy tudjak menni edzésre :))
remélem minnél hamarabb kijutsz belõle ;)

Azt a zorros cselt, amit még te mutattél itt a fórumon, azt már naon begyakoroltam :))

ok látogatom.:)

gödör még mindig de ez egy idõ után sajna van ha akarjuk ha nem.
HU.man Josy
Szija pajti :)
Köszee, ez volt a második meccsem, próbáltam jól vezetni... :)
Boldog Valentin Napot mindenkinek, fõleg neked és a bnõdnek ;)

<#szeret><#szeret><#szeret>

Remélem rendezõdnek a dolgaid a csapatban! Fórumot meg tessék látogatni :))

<#wave>

Mi ez a nagy hanyagság itt? Josy? Tartsd a frontot! Jól fütyültél a multkori meccsen. De ne vedd dícséretnek mert elbízod magad. Dolgaim még mindig ugyan olyan szarok mint voltak szenvedek a 2. sorban. Jók legyetek meg ilyenek....
HU.man Josy
<#hehe>

HU.man Josy
tudod te azt ...

Me, mi rosszat csináltam, csak köszöntem CSÖCS<#nyes>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

HU.man Josy
letiltalak msn-en... te kis <#kocsog> :)

Csöcs all<#wave><#circling>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

HU.man Josy
hm... kiabálj át a másik szobába és kérdezd meg a Timit, hogy hogy van :))

Jocó pedig épp a kezét jegeli... holnap meg suli után megy dokihoz vele <#rolleyes> ... este meg lejöttök sétálni? Akár kutyátsétáltatni? :)

Jó éjt csajok... meg az idetévedt vendégek =)

Szia Timi!Szia Jocó!
Hogy vagytok?<#crazya>
HU.man Josy
Sziaaaaa :)

Hello.....<#vigyor0><#vigyor0>
HU.man Josy
A jó éjt nem sikerült vmi szépre :))
azt kellene kiolvasni belõle, hogy jó éjt nektek is :))
<#bohoc>

HU.man Josy
talán holnap lesz egy jó progim és csinálok nektek is :))
fórumon olvastam én is vmi pakisztánnal kapcsolatos dolgott, de nem tudom... meg azt sem, hogy holnap mikor lesz, talán apu tudja, de õ már alszik :))

Jó éjt nektek is :)

Köszi,ezt nem is néztem.
Hogy csináltad a nevedet+a képet??
Nem'tod véletlenül,h. mikor lesz holnap az arcadom-torpedo meccs? Már,ha lesz egyáltalán...mert Cs.azt mondta,h mennek Pakisztánba vmikor mostanában .Na jó most már megyek.
JÓ ÉCCAKÁT MINDENKINEK! [/blue]
HU.man Josy
Van egy ötletem, hol tudnánk még dumcsizni, ami sem az adminokat sem a tesótokat nem zavarná :)) (legalább is ha a fórumot engedi, ezt is fogja =) )
Majd elmondom! :)

HU.man Josy
ciao :)

egy jó kis téma? hm, floorballal kapcsolatos kellene, különben az adminok morcik lesznek :)
Amúgy grat :) Tiéd volt a #100 hozzászólás a fórumon :)
még jövök... talán egy jó témával :)

<#nyes><#wave>

hello-bello!
unatkozom..<#lookaround>
Dobjon fel valaki egy jó kis témát!Amirõl lehet jókat beszélni,mert ez így nagyon uncsi.
én is írtam választ.Jó a sárga,nekem nem ment!!:)
HU.man Josy
Szia <#wave>
nincs mit :))

hello!
végre sikerült.....
Mégegyszer köszi.<#integet2>
HU.man Josy
lemaradt a kód fele =)
F L O O R B A L L

... írtam privit <#vigyor2>

igen vettük észre[/dropshadow]<#hamm>
HU.man Josy
A hozzászólások felét én írtam :D
Amúgy itt van a fõfõfõfõ fórum címe :))
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9013846
itt szoktak a viták folyni, meg hasonlók :)

Jocó =)

ezen a fórumon tényleg nem nagy a forgalom!!
HU.man Josy
sztem is :)

tök jó bohóckodni!
HU.man Josy
<#szeret><#szeret><#szeret>
hello :)

hello!itt nagy a csend...[/marguee]
HU.man Josy
hm, mostanában de csend van erre <#szomoru2> ébresztõõõõ =)

Oldal 1 / 3Következő →