Suzuki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 6,8 milliónál kezdõdne.
Itthon szerintem az 1.6 lenne a legnépszerûbb.
STb stb, extrákkal fel lehetne tornázni 9 millióig, az 1,6 fullt meg 7-ig.
jó volt kicsit eljátszogatni a felszereltségek, és az árlista elkészítésével, ha már az importõrnek nem sikerült.
Én ha döntenem kéne Passat és Kizashi között, inkább kizashi...
De csak a formája miatt..
Miért nem lehet Beletenni az SX4 1.6-os benzinesét, ami 120 lóerõ, és fapadosan kézi váltóval 5,5 milliónál kezdõdne az ára....
Van még itt a polcon egy 2.0 Fiat eredetû dízel 140 lóerõvel, azt is beletennék, és 6.4 millió.
És ehhez lehetne még extrákat válogatni.....
A csúcsot meg a jelenlegi 2.4 es CVT-s 4x4-es modell képviselné 9,5 millióval...
Nekem a formája nagyon tetszik, nem tudom miért kellett elba**i ezzel az egyetlen felszereltséggel....
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Igazából szerintem az nagy szó hogy a kizashi a többi komoly márkát eltudta verni valamiben. Egy sebességi rekordot is felállított, és szerintem befolyásoló hátrány nincs amit elkéne tusolni. Az hogy lassabb esetleg mint mondjuk egy RS octávia, kitérdekel 😊 (egy német szaklap az RS-el hasonlította össze)
Ha kijön egy új fogyibajnok autó, nem reklámozzák hogy mocsok hangos, vagy zörög, hanem hogy baromi jól fogyaszt..
\"SLICE of LIFE\"
Szeretnék egy 90-95' swift gti-t. Valakinek valami véleménye, tapasztalata van a kocsiról?😄
Elõre is kösz.
sehol...<#nemtudom>#nemtudom>
ez egy ilyen suzuki
GOOBY, pls
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem tudja vki a 2000-es suzuki gls 1.3 sárga 3-ajtós sport suzi gyári színkódját?
ismerõsömnek kellene, nem telálja a táblát sehol..
GOOBY, pls
tudod te mirõl is beszélsz v. csak rögtönzöl?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...