Black Sabbath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vagyok troll drágaságom. Tudod mit utálok jobban a black sabbath-nél ? A rajongóikat!!! Majdnem mindegyik nagyképû egoista csicska akik mindenkinek beszólogatnak. Plusz az összes rajongója elvakult kultúrsznob, akik a saját zenéiket istenítik a másét meg fikázzák. És mondom nem lenne bajom velük ha nem fikáznának másokat. Ami meg felháborító, hogy õk fikázhatnak másokat mert ezzel menõnek érzik magukat, de ha én fikázom a black sabbath-ot akkor meg én vagyok a köcsög.... Az ilyenek miatt utáltam meg az a bandát.

Vaxi
nem kell vele foglalkozni, csak egy idióta troll

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

hát te ki vagy?

Pedig õ volt a kemény rock egyik ûttörõje

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gyûlölöm!!!

Utálom a black sabbath-ot , mindig is gyûlöltem és utálom a buzi ozzy osuerborne-t is vagy mi a rák a neve....
És a sok kultúrsznob még ezzel a szarral jön hogy mennyire jók, ássa el magát az összes.

Utálom a black sabbath-ot , mindig is gyûlöltem és utálom a buzi ozzy osuerborne-t is vagy mi a rák a neve....
És a sok kultúrsznob még ezzel a szarral jó hogy mennyire jók, ássa el magát az összes.

Vaxi

Vaxi
<#eljen>

<#eljen><#eljen><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gondolom mindenki látta már, de ez megunhatatlan
Dirty Women

jah, most olvasom hogy már volt 😊 Dió-val, Ozzy-s jobb lett volna 😛
nah mind1^^

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

amúgy, ahogy így olvastam, és ténylege lágyult a zenéjük olyan 4.-5. album után , bár még nem sikerült az össze albumot végig hallgatnom ( elsõnek rojtosra hallgatom az elsõ 5-öt 6-ot 😄😄 ) de mindenesetre amik így kevésbé kemények, azokat is szeretem ,tehát ez nálam nem von le az érték és minõségbõl 😛
BS 4ever!
budapestre nem akarnak jönni vmikor?😄

Visitor
jól tetted 😉

THE HUNTER coming soon ^^

hali all
mostanában kaptam rá a BS-ra, és nagggggggggyon jóóó =)

volt koncert?!?!?! 😮

NeverwinterKING
mért??😞(

csinálunk egy ilyen sg topic talit koncert alatt XD

najó nem inkább POGÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ha lesz 😊

mondjuk kispálon is van szal akkor itt mér ne lenne 😄DD

\"You are fucking crazy people!\"

Fluff
meséljétek majd el milyen volt 😊 Én nagyon szeretnék, de nem hoszem hogy el bírok menni 😞 😞

NeverwinterKING
😄 az jó
engem remélem apám visz fel és vki befér a kocsiba szal jönnek 😄

hát én valszinû magammal rángatok pár ahvert is, ha akarják ha nem, hehe 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

NeverwinterKING
jó már ketten vagyunk xDDDD

én tuti megyek 😊

NeverwinterKING
jaja. én remélhetõleg megyek😄 kiváncsi vagyok rájuk! hasonló oncin még nem voltam szal jó lesz!! ki jön még??

Fluff
El kéne menni.. Csak nemtom hogy mászok fel a fõvárosba :\

Hát igen: Érdekes cikk!
Dio is kicsit szembeköpte magát benne.. na de sabaj. Habár a pénzért csinálják, biztos feledhetetlen élmény lesz a bulijuk...

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

Fluff
Halihó Sabbath fanok!
Ezt a cikket a Rockinform számából fényképeztem, remélem sok kérdésetekre ad választ!
http://img183.imageshack.us/img183/483/sabbathcikker2.jpg

NeverwinterKING
cool már alig várom<#vigyor2>sejted h mennyi lesz a belépõ???

NeverwinterKING
ez jó kérdés.

de legalább lesz.csak nem sabbath néven😊 ennyi

<#eljen>

Micsoda örömhír! 😊 Éljen Dio és a Sabbath...

Amúgy hogyhogy nem Black Sabbath néven nyomják? Ozzy bekevert?

artschi
Most már hivatalos!

2007. július 4.
PeCsa szabadtér

LiveSound

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

<#eljen>
thx!

artschi
tess, itt fent van, a sopronirock-on már én sem találtam

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Vaxi
😮

azon az odlalon nem tlaáltam erre semmi utalást 😄 msot meg már be se jön 😄

de a heaven and hell koncert listája...
hivatalos heaven and hell lapon még ennyi sincs... 😊

artschi
Ez Heaven and Hell koncert (ami lényegében Black Sabbath, csak Ronnie James Dio-val), a linked pedig Black Sabbath 😊

De nézd meg a linket lent, ott azt írják, hogy tuti lesz.

ez tuti?
itt nem irják :S

artschi
2007. július 04. szerda
PeCsa szabadtér

sopronirocks.hu

NeverwinterKING
mi ez a punyadás emberek?
sabbath 4ever

zakika
sabbath se rossz. nemreg vettem egy video kazit kiarusitasban black sabbath history volume two a nyolcvanas evek sabbathjarol klippekel, riportokkal , koncertekkel. dio nalam jo helyen al. ozzynak inkabb a szolo muveit szeretem. ujra elo kellene kaparni a regi albumokat

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

McGrady
jethro tull nagyon jó :-)

Kuss!-magyarázta.

zakika

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Már leírtak/leírtunk itt mindent keresgélj nyugodtan Dracco! 😉

Üdv

Cervusztok.

Tud valaki írni albumlistát?

Igaz a hír. Én jobban örülnék ha Ozzy-val turnéznának de õ most az új lemezzel és a készülõ rock musicallel van elfoglalva. Heaven and Hell néven turnézhatnak csak Dio-val mivel a Black Sabbath név le van védve.
Sziasztok!
Igaz hogy a Sabbath most Dio-val turnéra indul? Mármint hogy a kisöreg énekel majd? Mer tteljesen begerjedtema hírtõl... ÁÁÁÁÁÁLLLAT!

Sziasztok!

Nagyon örülük, hogy megtaláltam ezt a fórumot! Fokozatosan fordultam a rock zene felé az elmúlt pár évben és nem bántam meg. A régi zenék tetszenek leginkább. A Black Sabbath albumok 1970-tõl 1978-ig vannak meg mp3 formájában, bár a '78-as album már nem az igazi szerintem. A youtube oldal tele van jó koncertfelvételekkel találtam már 2006-os Ozzfestrõl is amatõr videót. Volt valaki közületek valamelyik 2005-ös Black Sabbath koncerten? Állítólag Szlovákiában a papok tiltakoztak a kocncertek ellen, ennek ellenére természetesen teltházas koncert volt Pozsonyban és Kassán is. <#vigyor1>
http://www.youtube.com/watch?v=9C9ZaQhrKmU
Kiwegészítés:

Revival saints live 1992
Ozzy Meets the Priest 1992
Recorded Live in Tokyo 1992
Dehumanizer Europe Live 1992
The Ray Gillen Years 1987
The 8th star 1996
Live in London with Gillan 1983
Live in paris 1970
Angels and Devils live (Ozzy és dio) 1980
Cross purposes Live 1995
The black mass Ep 1999

Nekem még ezek vannak meg pluszban az elõbbieken kívül...

sabbath rulez! War & hate - 88!

Hali!Balázs vagyok,10 éves korom óta hallgatok rock zenét és a Black Sabbath 1992-es Dehumanizer albumával kazdtem,de sajna csak nem rég tudtam leszedni a bitcometrõl 28 albumot,csak 5 hiányzik,de azok mind koncertfelvételek úgy hogy nem gáz,a Heaven And Hell-nek,a Dehumanizernek és a Mob Rules-nak megvan a szövege de a többi is megpróbálom leszedni majd,ha érdekel vmi,akkor Msn-címem:[email protected] jah és van Purple-tõl néhány dalszöveg
The Sabbath Stones (1996)
Reunion (1998.)Nagylemezek: Black Sabbath (1970.) Paranoid (1970.)
Master Of Reality (1971.)
Volume 4. (1972.)
Sabbaty Bloody Sabbath (1973.)
Sabotage (1975.)
We Sold Our Soul For Rock 'n' Roll (1976.)
Technical Ecstasy (1976.)
Attention Vol. 1. (1977.)
Greatest Hits (1977.)
Never Say Die (1978.)
Desolation Angels (1979.)
Heaven & Hell (1980.)
Mob Rules (1981.)
Live Evil (1983.)
Born Again (1983.)
Seventh Star (1985.)
The Eternal Idol (1987.)
Blackest Sabbath (1987.)
Headless Cross (1989.)
TYR (1990.)
The Ozzy Osbourne Years (1991.)
Dehumanizer (1992.)
Cross Purposes (1994)
Forbidden (1995)
na mind1 összevissza rakta be!!
Szia! sajna ritkn vagyok msn-közelben... ha a suliba elkezdek járni akkor majd elküldöm õket, ígérem... Mivel végzõs vagyok nekem egy kicsit késõbb kezdõdik asulim.. De ne aggódj: ami késik, nem múlik... 😊