Breakbeat zenék címeit kérjük

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nh Shevits
Musique vs U2 - New Years Dub (Hybrid Mix)
ejh <#wow2>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

csak hogy én is ide bele kontárkodjak shííííínye szal:

Rene Amesz - Cupboard love (vocal mix)
Rene Amesz - Fragile(Original mix)
The Crystal Method - You Know It's Hard (Koma & Bones Mix)
ami mindent visz: Sander Kleinenberg - The Fruit (Ivan Gough remix)
egy kicsit fura kicsit trances de még breaknek mondanám: Bt_-_somnambulist_(original_version_edit)
Layo & Bushwacka - Love Story <--na meg az össze Stanton Warriors remix

végére írok 1 durvát: Plump Dj's - 02 Squeeks and Bleeps

köszöntem
<#integet2>

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

Meg ezt is:
Unknown :: Mashed Up :: Unknown :: £6.38 (£7.50 inc VAT)
MASHEDUP001

www.chemical-records.co.uk

Asszem tudom már miket kell megrendelni a jövõ héten 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Ez most jött ki, érdemes meghallgatni 😊

Gorillaz :: Feel Good Inc Stanton Warriors Mix - LTD PROMO - :: Unknown :: £6.38 (£7.50 inc VAT)
WAX005B

Narcotic Syntax
<#taps>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

prezi
jaja, nincs nagy célközönség :|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Blenda Stompa
Úgy tünik haldoklik ez a topic...

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

prezi
Hybrid Hybrid Hybrid Hybrid Hybrid Hybrid Hybrid Hybrid Hybrid Hybrid !!!

minden mennyiségben 😊

Blenda Stompa
félreértettél😊

Neuro!: én is utálom a "Freeland-Infusion-Hybrid stb. féle trenszes popzenét". Amugy a Dan F sztem a mai napig kreativan tolja, hallgasd meg az ujakat. Az hogy meg mindene ugyanolyan ahogy irtad...nem furcsa? a breakfasterz & Tsai azért inkább ugyanolyanok mint 2 Dan F...Dan F 4-5hónapot dolgozik egy EPn a breakgyorsulók pedig alig 1-2...van amikor annyit se. Azért ez meg is látszik a minõségén. Voltak idõk amikor az ilyet még kinézték hidd el.

Nh Shevits
Dark Globe Feat Boy George - Auto Erotic (Mashup Remix)

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Pyotr
Dave Tipper - Tip Hop (2005)<#eljen>

amúgy dnb és breakbeat között 45:33rpm a "külömbség"!
természetesen ez azért durva kijelentés ,de ütemre gyakorlatilag igy van!

&#9608;&#9608;

Nekem DanF is meglehetõsen unalmas mostanában. Pár évvel ezelõtt még egyéni hangzása volt, de mostanra szinte minden zenéje, remixe ugyan olyan (Disuye04 volt az utolsó lemez ami még tetszett, a 05-öst ugyan megvettem de még soha fel nem raktam).

Egyébként meg inkább a Breakfastaz féle zakatolás, mint a Freeland-Infusion-Hybrid stb. féle trenszes popzene 😛

de lehet, h félreértettelek, akkor viszont sorry.
"Tsa szintü lassitsuk le a dnb-t és kurjunk rá még két gonosz hangot"
Hogy jön ezekhez az elõadókhoz a dnb?
Itt nem arról van szó, h Evil 9 az isten, csak kialakított egy egész egyéni hangzásvilágot szvsz.
Blenda Stompa
Ha sokaknak Evil Nine isten akkor csekkoljátok le a http://www.disuye.com/ -ot...
és ismerkedjetek meg egy olyan névvel mint Dan F, akit nem szippantott be (és remélem nem is fog) a szánalamas "Breakfasterz, Ed209 és Tsa szintü lassitsuk le a dnb-t és kurjunk rá még két gonosz hangot" breakbeat-szerü hullagagyi fos.

Blenda Stompa
Undergram - E.G.I.E.F.U. (Instrumental RMX by Danny Rose) 2000, 10 Kilo
Nem egy mai darab de még mindig csúcsminõség!
Ha valakinek megvan a Vandalism - Folded full lenght, szóljon léci nekem! Nem leszek hálátlan<#ravasz1>

Vettem mellé még egy Beastie Boys-t is, így volt a három együtt 10 font - nem lehetett otthagyni 😊

Narcotic Syntax
stakker humanoid waaaa oriasi!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Én most szereztem be egyik régi kedvencemet: Stakker Humanoid PlumpDJs, illetve mellé még egy Afrika Bambaataa+Soul Sonic Force lemezt 1984-bõl 😊

Nh Shevits
jaja... én is mostanában találtam egy régi gyöngyszemet. szal a kor nem gáz .)

Narcotic Syntax
:-DDD nem mai zene de most ráleltem😄

Nh Shevits
One daaaay one daaaaaaaaaaaaaaaaay ...

Narcotic Syntax
Nubreed & Luke Chable - One Day (Luke Chable Extension mix)

santos - sabot (evil nine remix)

prezi
Evil Nine nálam dobogos breakbeat elõadó 😊

Narcotic Syntax
for lovers not fighters ZSIIIR😄

Blasta
Evil Nine-tól a For lovers, not fighters ill. a We have the energy a best nekem.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

prezi
hmm, az alap mû a kedvencem 😊

Blenda Stompa
Hi!

Evil Nine - Hired Goons (Dan F RMX) megvan vkinek akarmilyen formaban?...<#ravasz1>

Nh Shevits
Jaydee - Plastic Dreams (Andrea Doria breaks remix)
"örömteli" hogy még csak most ismertem meg ezt a remixét <#szomoru1>, ugyanis kurvajóóóóóóóóóóóóó!<#pias>

Ludmilla zenék

PResident Evil
Etostone - Waiting for You / Pain Vinyl

<#worship> superstar junkie

Breakbeat mixek:

Last month’s Chew The Fat was busier than a French brothel on payday, and just so all you cheapskates don’t miss out, you can experience the misery from the comfort of your very own homes.

Merka - http://www.ibreaks.co.uk/archived_shows/FAT/24june/merka.mp3

Tigerlily - http://www.ibreaks.co.uk/archived_shows/FAT/24june/tigerlily.mp3

Ils with Blowfelt - http://www.ibreaks.co.uk/archived_shows/FAT/24june/ils_blowfelt.mp3

Deekline ­ http://www.ibreaks.co.uk/archived_shows/FAT/24june/deekline.mp3

Friendly with Paul Arnold ­

http://www.ibreaks.co.uk/archived_shows/FAT/24june/friendly_paularnold.mp3

If you listen carefully to the last mix, you’ll hear the sudden crash when Paul ‘Trouble’ Arnold’s pacemaker started thumping at 200 bpm, causing him to keel over, lose his balance, and spontaneously ejaculate and defecate into the alarmed audience. Fortunately Nurse Friendly was on hand to mop up the mess.

PResident Evil
<#nezze>

Narcotic Syntax
breakbeat zenék címeit kérjük ! <#eplus2>

Gyiik
jóhogy😄

....................................................................................................

PResident Evil
topikokba szpemmelj nyugodtan ! 😄

PResident Evil
nahát ehh, újonnan beszól ! 😄

Gyiik
prézli háj<#eplus2>

....................................................................................................

Gyiik
😊 üdv mindenki
dobjatok meg mailcímekkel, telespamelek mindenkit😄

PResident Evil
Gyiik iz bekk <#wow2><#eljen>

Narcotic Syntax
és te se változtál? majd irj egy mail-t hogy miket csinalgatsz mostanság mér vagy ennyire elfoglalt stb.

Gyiik
íííígy van, és ez mit sem változott

Narcotic Syntax
gyiik te mindig is nagy hybrid fanatikus voltál. törtütem kavicsok szabalyok ahogy te mondanád😄DD

Gyiik
aaaaazaz

csupa csupa finomság 4 órában. Imádom

új atomic hooligan nagylemezt ajánlom mindenkinek

lényegtelen, csak tegnap vmiért egy oldalról sem tudtam letölteni

How much can you take,before you snap?

PResident Evil
<#merges2>