Breakbeat zenék címeit kérjük

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindegy... ez a "gagyi trance" kb olyan "szakkifejezés" mint a toloncolós 😊
Elég régen benne vagyok már a party szcénában, és sajna megvan a kialkult, saját ízlésem. Kb 98-tól figyeltem, hogy a bigbeatbõl hogy lett nuskool, majd progresszív break, majd csak simán breakbeat, és valahogy mindig is jobban tetszettek az újítóbb irányzatok, mint a kicsit "diszkós" darabok.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Gyiik
ez igy lehet, de ezzel nem magyaraztad meg, mitol lenne gagyi trance...
en mondjuk nem vagyok ellene a hiphop-osabb break-eknek, de ha lennek, akkor se biztos hogy le mernem gagyizni.
Ami sztem gagyi, es sokan egyet fognak velem erteni, az nadsipek, gruvkavridzs, satobbi

....................................................................................................

Ezért jó a breakbeat: olyan sok fajta alstílusa van, hogy mindenki megtalálja a neki valót. Én maradok a funkosabb vonalnál, lehet mert inkább a hiphop oldalról jöttem, aki meg a hauszos térfélrõl annak a Hybrid meg Adamfreeland jön be...

Dani20

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
te meg onmagadban is tiszta csod vagy😄DD

....................................................................................................

Dani20
a hybrid ilyen gagyi szimfoniákat készit... fujj
😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
ilyet, egyik kedvencemet, Hybridet legagyizni...na, most irtad le magad elottem

azt tudom, h 3-4 évvel ezelõtt nagyon jó volt. labirintus még a várban,
malom, stb.

de mostmár iszonyatosan felhigult az egész, ami számomra ott kezdõdött, h pvd-mayday
2000-kezdés: fibonacci

persze, majdnem minden stílusnak ez a sorsa, szóval itt is várható volt

attól függetlenül hallgatom és remélem kimegy a divatból...

a jazz még biztos pont lehet, bár már az is divatos.
A Hybrid a trances gagyi megtestesítõje 😊 - de azért szeretem én is 😊)
Meat Katie nem a Marine Parade-nál van (W9Y), az Evil9 pedig eléggé alacsonyra tette a mércét a Technology óta.
Mondjuk ellenpéldának ott az Aquasky, akik tök sablonos zakatolós zenéket csinálnak. Szerintem a jó breakbeat a kettõ között van valahol (BLIM, Drunken Allstars, Friendly, Krafty Kuts, Freq Nasty stb.), de ez már csak én véleményem és ízlésem...

Gyiik
azert en ezt ne irnam ilyen nagy hevvel, hogy adam freeland trances gagyikhoz allna kozel. Aki Hybridet jaccik, rossz ember nem lehet, aztan ott van meg meat katie, evil 9, satobbi...sztem ezeknek vajmi keves kozuk van a trances gagyikhoz:/

VinylToy
Még szerencse 😄D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dani20
mindegy a nagy kedvenc idézeted az viszont valoban eddie amador-tol származik
😄D

VinylToy
Úristen...tényleg mindezidáig én is tévedésben éltem 😞

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dani20
tess:

http://www.discogs.com/artist/M-S

tagok: ricky morrison,Fran Sidoli

http://www.discogs.com/artist/Milk_-_Sugar

tagok: Steffen Harning & Michael Kronenberger

csak én eddig ha megláttam hogy m&s egyböl milk&sugar-ra asszociáltam..de mégse

VinylToy
Mióta???

A breaknek mindig is volt egy kis goás, trances hangzása ezért nem meglepõ ha pár 4/4 dj is játsza õket (én is szoktam house-t és goát rakni a beak szettekbe ha úgy jön ki a lépés) de nem hiszem, hogy divat lesz belõle. Fõleg mert a másik oldalon ott vannak olyan elõadók mint a Backdraft, a Lawgiverz, Chris Carter stb, akik jó messze maradnak a trances gagyiktól (nem úgy mint Adam Freeland és a Marine Parade)

Dani20
most néztem meg az m&s meg a milk&sugar az 2 különbözö téma...
nem igy tudtam.

Dani20
jaajajaa!!
2-3 éve nagy sláger volt..

VinylToy
Salsoul Nuggets 😄

Dani20
ilyen discos house-t tolnak..

Dani20
m&s - soulsul nuggets???

VinylToy
M&S - Let The Sunshine In 😄DD

Gyiik
me'? mijaz? (bar talan jobb, ha nem tudom...)

VinylToy
Milk & Sugar-t kihagytad 😄DDDDD

Gyiik
soroljam?😊

holden, (az alantemlitett seaman), anthony pappa, hogy csak nehany nevet soroljak

es egyre tobb prog dj szovi bele a tort utemeket a szettjeibe. Ez nem baj persze, csak ne vigyek tulzasba, mert ugy fog jarni a mufaj, mint anno a prog. Annyira felkaptak, hogy minden mezei faszkoly muszaj volt valami hasonloval elorukkolni (lasd csaszar elodunket).

kik térnek át breakre? 😊

ja, mint a momu - donner pass, de asszem ez nem magyar
Gyiik
Mannel - Morning Spliff

magyar zene, es nagyon veszett

Gyiik
lassan mindenki atter a breakre, bar jo lenne, ha nem vinnek tulzasba, nehogy ugy jarjon a tema, mint a prog. Tul lett sablonositva kicsit

Dani20
a balance-rol még a luke chable - after the storm hatalmas brejk..

Dani20
na annak a nöi vocalja kicsit sulyos..

most már ez megy:
renaissance therapy sessions disc1

lassan én is begyüjtögetem ezeket a zsiir break lemezeket...

Seaman-tol is furcsa hogy Chable és társait játszaa..
de jol döntött 😊

Gyiik
pikjuem pradzsekt? legnagyobb zene😊

na es a scrambler - free 41 perctol?

Dani20
ide beirhatnám a phil k - balance cd1-nek szinte összes számát...
bejbee bejbeee im gonna lííííív yaaaaah

😄DD

Gyiik
mar majdnem elhittem😊

Y4K-bol nemtom, ki hogy van vele, nekem az ILS-fele utott be kemenyen, csak kar, hogy rovid

Adam II
DjTomekk feat. Ice-T Beat of Life

😊

oké, köszi a magyarázatokat 😊
a postás, a deep, és a kettõt együtt értettem, csak a tolonc volt kérdés.

de azért jó hogy leírtad, hátha valamit rosszul tudtam 😊
toloncolós = a tipikus Meat Katie-s techbreak, ami kicsit már 4/4 😊

postás = a Magyar Posta alkalmazottja szürkészöld pólóban, zöld nadrágban, biciklin

deep = Deep Music Depo, egy lemezbolt BP-en

deep+postás = mivel nem pesti vagyok ezért egyszerûbb ha írok egy emailt a boltba, õk meg elküldik a már említett kézbésítõvel, mert így olcsóbb és gyorsabb

és mi volt a címe?
Adam II
Na sikerült láttam a MusicMaxon és már le is töltöttem😊)))

postás? deep?
jó, majd rákeresek 😊
véleményt kérünk majd!
a toloncolósnak mi a szinonímája?
robotnyk
"toloncolós"
ez jó szöveg, használhatom?
robotnyk
most volt jah, vagyis 1én, szal még belefér, kösz 😊
rosszul írtam.. nem Y4K hanem Bedrock Breaks

Meat katie-nek most jött ki egy Y4K mixcdje plusz hozzá egy 4 db-os unmixed vinyl.. jófajta toloncolós brékek vannak rajta. Jövõ héten remélem hozza a postás a deep-bõl 😊

jó cucli, hallgasd meg.

csak össze ne vesszetek.
Dani20
az egy breakbeat zene a ciméböl itélve...

te meg végre visszavehetnél az arcodbol..

Adam II
Ez mi???

lee coombs & meat katie : 2 men on a trip
robotnyk: ha tényleg volt, és nemcsak a fiúk hülyéskednek, akkor utólagosan én is boldog szülinapot kívánok!