Angolosok segítsetek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Less fel a fészbukra... vagy egy fórumra...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
'I am currently too anal to let anyone else inspect your dice'
A dice-on ne agyaljatok, csak róluk van szó.
Na, de anal? <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem lepődnék meg, ha az utolsó adag elfogyott volna, és nincs utánnyomás.
RENDELJE MEG MOST!
Rendelését akár POSTAPONTRA is kérheti és a regisztrálnia sem kell ha nem szeretne, ehhez válassza a GYORS VÁSÁRLÁST!
2460 Ft
Itt is igényelni kell...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dr. Budai László
Steps
Tud segíteni valaki, hogy hol lehet esetleg kapni Pest Gödöllő Hatvan viszonylat az érdekes.
Elég sokat tudok angolul (olvasva kurva sokat értek) de mivel ha filmet nézek és az nekem gyors és nem igen értem azt ezért mindig ugy mondom hogy nem tudok angolul.
Next PC upgrade: 2022
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
I went throught the sums and clearly the money has arrived from both of them, yet there's no evidence of it beside the sums themselves.
The problem can be seen on the attached image.
So the money has arrived, but I haven't received any confirmation on who sent it.
Ketten küldtek pénzt nekem és egyikük tranzakciója se jelenik meg a paypal fiókomon.
Átnéztem az összegeket és láthatóan a pénz megérkezett mindkettejüktől ,de ennek nincs nyoma csak az összegekben.
A mellékelt képen is látható a hiba.
Szóval a pénz megérkezett ,csak visszajelzést nem kaptam róla, hogy ki küldte.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ó, arról akkartam infót szerezni, hogyan kell "csapatba csatlakoznii/csoportba rendezni", de már rájöttem magamtól."
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2015.12.14. 16:47:43
Serves its purpose perfectly. It can hold wallet, keys and other small objects. Few parts required some modifications.
Nagyon olcsó. Egyedi , egész dizájnos. Valóban vízálló a tömítések a helyükön ,nem párásodik be!
A szíj picit rideg ,de remélhetőleg a sok használat után "bejáródik" majd.
A célnak tökéletesen megfelel. Lakáskulcs ,pénztárca és egyéb kisebb kellékek is kényelmesen elférnek benne.Felszerelése némi átalakítást igényelt .
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
I don't get it. Why would someone book something then don't give a crap later? I am trying to please everyone here so that the package is cheaper for all and it's me that has to go after people who disappear? There are people who are not even capable of letting me know that they no longer want it. At the very least let me know if you don't want it any more, there are plenty of people who do. It's (fucking) ridiculous.
Utoljára szerkesztette: gseldon, 2015.05.20. 13:18:56
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.19. 11:32:28
"Nem értelek titeket. Miért foglal le valaki valamit ,amikor szarik az egészre rá? Én csinálok nektek jót ,hogy olcsóbb legyen mindenkinek a csomag és még én rohangáljak utánatok? Valaki még arra se képes, hogy visszaigazoljon és rám írjon ,hogy te paraszt már nem kell a csomag.Ha már nem kell nem érdekel legalább írjátok ide ,hogy már nem kell ,mert van rá sok jelentkező.Nevetséges ez az egész. "
" Az indiegala adventure bundleból nem tudtam megvenni a második 20-as csomagot,mert ezt a hibaüzenetet kapom: "Payment error: too many purchases in a limited amount of time". Valószínűleg van valami időlimit a vásárlásoknál ,amiről persze az indiegala nem igen ír semmit.
Így elképzelhető, hogy itt a Hump Day bundle 3-nál sem engedi majd megvenni a második 20-as csomagot!
Nagyon sajnálom ezt ,mert úgye összejött a 20 ember rá, de aki teheti és talál mást aki hostolja neki Happay hourba inkább azt válasza ,mert itt lehet nem lesz 2. kör. "
It does what it's supposed to do (read: shows time), nothing more. Would be a lot better if it had lighting. Sadly the band is very rigid. Insulation is not the best, the device gets steamy in humid weather. For its price, it might be great for someone who desires simplicity.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
" Teszi amire hivatott és mutatja az időt ,semmi több. Nem volna rossz ha legalább világítás lehetne benne,Az óra szíja sajnos nagyon rideg. A tömítettség nem lehet a legjobb ,mert bepárásodik.Aki az egyszerűségre vágyik annak az ára miatt jó lehet"
"
Hívjuk fel az Ubisoft figyelmét ,hogy igen is van igény a régi idők egyik nagyszerű horror játékának újrakiadására!
Lehet sőt biztos, hogy nem fog elérni semmit sem, de ha valami uton modon felkapott lesz és az Ubisoft elé kerül látják, hogy még ma is sokan szeretik a Cold Fear-t."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.01.11. 00:54:58
"Sajnos pont amire vettem, hogy esőben is tudjak a telefonommal futni alkalmatlan ,ugyanis 2 helyen lyukas a tok"
Jobb mintha a translate + saját tudásom szerint raktam volna össze.
Esedékes még a fordítás?
Utoljára szerkesztette: oliwwer, 2014.12.26. 00:48:36
I could recommend it to those whose likes simplicity!
A catchy javítva.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.24. 15:59:27
Egyszerű, mégis magával ragadó, és nem mellesleg olcsó. Minden ismerősömnek tetszett.
Aki az egyszerűségre vágyik azoknak csak ajánlani tudom!
[merlinw.org]
* Film feliratát megnyitod Notepad++
* gépedre feltelepíted a MobiMouse-t és minden megoldva.
Filmnézés közben Alt + TAB, egér szóra rávisz és öröm és bódottá.
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki úgy tanult, tanul angolt, vagy bármilyen más nyelvet, hogy angol filmeket nézett. Beraksz alá egy angol feliratot. Ha valamelyiket nem ismered, akkor rákatt, és már nyitja is a szótárat.
Potplayer nevű lejátszóban van egy olyan funkció, hogy ha feliratos filmet nézel, minden szóra külön rá tudsz kattintani, ami automatikusan megnyitja az alapértelmezett böngésződben a google keresést az adott szóra. Nagyon okos dolog.
A KMPlayer és GOM player összes funcióját tudja.
Itt elérhető, viszont vírusos.
Ha valakinek esetleg megvan, vagy tud módszert a vírus eltávolítására, megköszönném.