Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Szerintem a Western Bar ra gondolsz. Az a leghíresebb western kvarcjáték(az valóban nem nintendó hanem Casio azok a legjobbak. Az amúgy nem dual screenes csak széthajtható(emiatt emlékszel lehet 2 képernyõre).Már ha ugyanarról beszélünk. Nekem az SL bankman volt a kedvencem(azis casio), de egy olyan 16-20k szokott lenni vaterán... annyit meg nem adnék érte).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csibe001
Na, örülök hogy ennyire jó vétel volt akkor. Jó játékot hozzá! :D

Nekem egy kvarcjáték van ami nagyon lekötött de szerintem az nem nintendo, s azóta se találtam meg. Valami vadnyugati szalonba kellett 3-4 dolgot csinálni, már nem emlékszem pontosan. De az is dual screen-es. :D
Remélem egyszer meglelem még. :D

A kihívás meg ugye a kvarcjáték korlátoltsága miatt van. :D

Sheltem
Én imádom, fõleg azt a kettõt amit említettem, ezenkívül a kollekcióból a 3 dual screeneset is (green factory, oil panic, donkey kong).

Ezekben a játékokban még volt frankón kihívás, rendesen kell koncentrálni pár perc után már :)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Seth
Mai fejjel max 5 percre köt le :)

PSN ID.: Beegabor

Sheltem
Én csak arra utaltam, hogy simán megért ennyit. (Nekem már a donkey kong jr és a mario's cement factory együtt is , imádtam õket gyerekkoromban kb 25 éve :) ).

Csibe001
Szia Sheltem, azért azt vedd figyelembe, hogy ami 3-10 ezer ft-os kvarcjáték, ott a retro-t fizeted meg és egy viszonylag ritka "gép" tulajdonosa leszel, ezek viszont letöltve pár kbyte-os szoftverek. :D
Tehát árakat összehasonlítani felesleges ebben az esetben.

Sheltem
Dehogynem, megvettem mind a 9et :)

Azokat amúgysem tudtad volna elküldeni, neked gondolom a g&w collection 1-2 van meg. Ezek a "részek" nincsenek meg .nds formában. Amúgy egy ilyen kvarcjáték 3-10 ezer Huf kb használtan most, szóval azt a 6300 Ftot a 9db bõven megérte nekem :) (csak kár hogy nem a ds liteomon tudok játszani velük hanem a dsimen).

http://www.youtube.com/v/P0FUNSllMno&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Azért köszi szépen!

Sheltem: Mond,hogy nem adtál pénzt a game & watch játékokért..!
Ha mégis,nagyon sajnálom.
Írj nekem egy email címet üzenetben.

Sheltem
Sziasztok!

Vettem 2000 nintendó pontot hogy megvegyem a game & watch játékokat a dsiware rõl.

Kérdésem annyi, hogy mindenképpen sd kártyára fogja letölteni? Ugyanis egy ingyenes cuccot leszedtem a shopon keresztül és a kütyü memóriájába töltötte.
Van mód a nem ingyenes játékoknál is arra, hogy a memóriába töltse le?

Bocs a hülye kérdésért elõször veszek dsiware shopból cuccost.

Köszi elõre is.

Nagi82
Sziasztok! :)
Eladó egy Valkyrie Profile - Covenant of the Plumejáték DS- re. Ára: 2500Ft + pk.
Alig használt (kb. 2-3 óra), kiváló állapotban. Kisfüzete, tokja is makulátlanul tiszta. Stratégiai szerepjáték. Angol nyelvtudás szükséges!

Final Fantasy (Square, 1987-2001)

En is most nezegetek ilyet - az acekard official oldalán számos EU-s / EU-ba szállító hivatalos forgalmazó van. Egyelõre az acekard.co.uk tûnik jónak, de a rendelési országok között nem látok Hungary-t. Elvileg szállítanak az összes EU országba, most megkérdeztem tõlük, hogyan tudok rendelni - még nem jött válasz.

Powned by Phazon...

Sheltem
Donkey kong JR és Mario's cement factory érdekelne amúgy nagyon :) (gyerekkori emlékek)

Sheltem
Srácok valaki segítene nekem aki jártas a dsiware játékokban?

Szóval ezekkel a játékokkal szeretnék játszani de ds liteon(tehát nem dsin):

Game & Watch

Létezik 2 game & watch collection amikbõl van rom, szépen mennek is acekardon de ezeket nem találom.
Van megoldás?

Seth
Az én DSi-men is az alsó valamivel sötétebb, gondolom,mert az más típusú kijelzõ,mint a felsõ, tapis ugye.

Sheltem
Amúgy csak az én dsliteomon sötétebb az alsó képernyõ mint a felsõ? :)

Sziasztok! Eladó Nintendo DS-t keresek nagyon olcsón! Esztétikai hiba nem számít! Aki tud nagyon olcsón Nintendo DS-t az privi!
Sheltem
Ja igen, csak Budapesti átvétel, nem postázgatom, jobban vigyázok az ilyen cuccokra.

Sheltem
Lesz egy újszerû állapotban lévõ(karcmentes) fekete DSI -m eladó , dobozával, töltõvel mindennel, mondjuk 16k ért.Gyakorlatilag fél évig volt használva,de csak itthon nem vittem sehova. Na nem untam meg a játékokat nem errõl van szó, csak van egy ds liteom és a DSI árából egy GBA SP-t akarok majd beszerezni okosságokkal.
Szal ha valakit érdekel pm aztán amint tudok válaszolok.

Úgy néztem,hogy ez a játék meg se jelent még, majd csak október végén fog,szóval még kell egy kicsit várni a kissrácnak.
sziasztok! kéne egy kis segitség: a gyerek kinyir azz transformers prime-ért ds-re, de a room freaks-en nem találom, van még más letöltõ oldal is ? köszi elõre is
Laza
Ha érdekelne valakit Mario Kart figura, az menjen gyorsan valamelyik Kik üzletbe, mert van most cukorkás cucc, amihez Mario meg Yoshi is van !
520 Ft

Pl a Savoya parkban biztosan van még, a Lurdyban már elfogyott.

Nekem megvan az eredeti licencelt távirányítós Mario és Yoshi, még külföldrõl rendeltem õket. A gyerek szerette nyúzni, most kapott sajátot, meg magamnak is szerváltam azért :)
Méretre ugyanakkorák.

Az eredeti távirányítós

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

n000rbi
thehut.com-on NintendoDay leárazásokkal, csak a mai napon!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shenmuedc
Eredeti az csak felujított.
Nem eredeti, de ugyanaz:

http://www.dealextreme.com/p/nintendo-ds-lite-portable-entertainment-console-white-refurbished-19508?item=106

Köszi,csak nekem Lite kellene,gondolkoztam a DSi-n is,de inkább maradnék a Lite-nál. Egyébként meglepõ,hogy pont az 576nál adják ilyen olcsón.
kisgabo
25k újonnan az 576-ban.

Üdv!

Egy kis segítséget kérnék:
1. tud valaki olyan oldalt, ahol jó áron lehet új Ds Lite-ot beszerezni?
2. van valakinek hibás Lite-ja eladó,amiben az alaplap még mûködik?
Csibe001
Sziasztok,

Van eladó Pokémon HeartGold edition-öm, Pokéwalkerrel, bontatlan. 6500 Ft.
Meg van Zelda Spirit Tracks bontatlan 5000 Ft-ért, ha érdekel valakit.

www.thehut.com

és még mások, posta ingyen, szintén 3-5e Ft-ért már lehet jóságokat venni.
Csibe001
Saturnt érdemes néha látogatni, szereztem már ár alatt ott Uncharted 3 special edition-t 12-ért vagy DS játékokat 3-4 ezerért. :)

kisgabo
hülyeséget beszélsz. ha annyi lenne egy szoftver ára itt, mint kint pl angliában, ( jövedelem/ár ) kutya se lopná, bár a magyar alapvetõen sutyerák.

mindenesetre én 15 fontért szivesebben vettem 3ds játékokat, mint ugyanazt az 576 ban 12000 ért... esetleg mediaban 10k.

Jaj, ne már Clódó, most komolyan, szeretett emberi fajtársainkat ismerve, szerinted?

Kb. 5x ennyi, mert jól megy!!! XD
cloud.strife
Azért iyen az árazás mert lopják a játékokat. Ha 10 játékosbó nem csak 2 venné meg hanem mind szerintetek mennyi lenne az ára?

www.digimomentsvideography.com

shenmuedc
Nem a másolás lehetõsége bosszantott fel hanem hogy még fel sem merül a kedves fórumozó kollégának (és sok emberkének) bármilyen szoftvervásárlás lehetõsége. Aztán meg megy a sírás a játékok silány hossza,minõsége felett. Az árazás engem is bosszant,nem is vagyok Krõzus de néha meg tudok venni egy-egy játékot. És még a Windowsom is eredeti, bár szégyellhetném magam miatta. Részemrõl befejeztem, nem akarok megváltoztatni senkit.
Válaszolnom kellett volna, hogy nem érdemes belekezdeni a témába, bár nem tudom min változtatott volna...
Seth
Tévedtem a korodat illetõen, mégiscsak az IQ lesz az :D

És néha menjetek ki a fényre is és csajozzatok ne a gép elõtt üljetek kis pattanásos elhízott szemüveges hacker fiúk:)))
Milyen operációs rendszered van? Milyen vírus védelmed?Melyik legális? Ne mond már hogy meg vetted.Milyen filmeket nézel? Az vesse az elsõ követ aki makulátlan e téren. Ennyi
shenmuedc
Míg ez engem zavar, te nyugodt lelkiismerettel lopsz,és még büszke is vagy rá. Gratulálok.
n000rbi
Hagyd Seth, lehet az a 78 nem is a születési éve, hanem az IQ-ja...<#idiota>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Stílus. 34 évesen már nem kéne ilyen 15 évesnek lenned...

Te ki köcsög ha ennyire tele vagy akkor vegyél nekem is.Én szeretem arra költeni a pénzemet amire akarom.És erre pont nem akarom viszont használni szeretném. Különben míg ez téged zavar addig én nyugodt lelkiismerettel letöltök.Ez meg legyen a te bajod.
shenmuedc
Tipikus Magyar mentalitás. Játékot kell rá venni, ergo nem érdemes venni. Szánalmas.
1. Érdemes 3DS-t venni, most már elég sok jó gém van hozzá és a gép is elég olcsó.

2. Acecard: úgy néz ki, mint egy "játékkártya", oda kell bedugni a gépbe, ahová a játékokat.

3. Kell microSD kártya is, mert erre másolod fel a romokat.
Az az Acecard mire való.Az olyan mint egy memória?Vagy mi az? Kell az Sd is mellé?
Akkor nem is érdemes 3d-t venni? Azt az ACECARD-ot és az Sd-t megveszem akkor letölthetek pc-rõl DS játékokat?
Csak Nintendo DS romokat (és emulátorokkal GB, GBC, NES, Genesis, SNES, stb...) tudod rajta futtatni 3DS játékaid biztonsági másolatait nem.

Kell hozzá egy egyedi kártya (pl.: Acecard, M3, stb...) + egy microSD memóriakártya, ezektõl függõn kb. 5-10eFt -ba kerül a dolog.
Ha vennék egy nintendo 3 ds-t, akkor az alapgépen kívül mi kéne hozzá és mennyibe kerülne hogy tudjak pc-rõl játékokat rátölteni a gépre?
(Bocs, Nintendo DSi, nem Lite.)
Eladó egy tökéletes állapotban lévõ, 1 éves, fehér Nintendo DS Lite, elsõ tulajdonostól.
Acecard 2i + 512Mb (Kingstone) memória kártya.
+ 1 extra stylus
+ töltõ
+ doboz, minden füzettel

Irányár: 20e Ft