Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nekem egy kvarcjáték van ami nagyon lekötött de szerintem az nem nintendo, s azóta se találtam meg. Valami vadnyugati szalonba kellett 3-4 dolgot csinálni, már nem emlékszem pontosan. De az is dual screen-es. :D
Remélem egyszer meglelem még. :D
A kihívás meg ugye a kvarcjáték korlátoltsága miatt van. :D
Ezekben a játékokban még volt frankón kihívás, rendesen kell koncentrálni pár perc után már :)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tehát árakat összehasonlítani felesleges ebben az esetben.
Azokat amúgysem tudtad volna elküldeni, neked gondolom a g&w collection 1-2 van meg. Ezek a "részek" nincsenek meg .nds formában. Amúgy egy ilyen kvarcjáték 3-10 ezer Huf kb használtan most, szóval azt a 6300 Ftot a 9db bõven megérte nekem :) (csak kár hogy nem a ds liteomon tudok játszani velük hanem a dsimen).
Azért köszi szépen!
Ha mégis,nagyon sajnálom.
Írj nekem egy email címet üzenetben.
Vettem 2000 nintendó pontot hogy megvegyem a game & watch játékokat a dsiware rõl.
Kérdésem annyi, hogy mindenképpen sd kártyára fogja letölteni? Ugyanis egy ingyenes cuccot leszedtem a shopon keresztül és a kütyü memóriájába töltötte.
Van mód a nem ingyenes játékoknál is arra, hogy a memóriába töltse le?
Bocs a hülye kérdésért elõször veszek dsiware shopból cuccost.
Köszi elõre is.
Eladó egy Valkyrie Profile - Covenant of the Plumejáték DS- re. Ára: 2500Ft + pk.
Alig használt (kb. 2-3 óra), kiváló állapotban. Kisfüzete, tokja is makulátlanul tiszta. Stratégiai szerepjáték. Angol nyelvtudás szükséges!
Final Fantasy (Square, 1987-2001)
Powned by Phazon...
Szóval ezekkel a játékokkal szeretnék játszani de ds liteon(tehát nem dsin):
Game & Watch
Létezik 2 game & watch collection amikbõl van rom, szépen mennek is acekardon de ezeket nem találom.
Van megoldás?
PSN ID.: Beegabor
Szal ha valakit érdekel pm aztán amint tudok válaszolok.
520 Ft
Pl a Savoya parkban biztosan van még, a Lurdyban már elfogyott.
Nekem megvan az eredeti licencelt távirányítós Mario és Yoshi, még külföldrõl rendeltem õket. A gyerek szerette nyúzni, most kapott sajátot, meg magamnak is szerváltam azért :)
Méretre ugyanakkorák.
Az eredeti távirányítós

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
http://www.dealextreme.com/p/nintendo-ds-lite-portable-entertainment-console-white-refurbished-19508?item=106
Egy kis segítséget kérnék:
1. tud valaki olyan oldalt, ahol jó áron lehet új Ds Lite-ot beszerezni?
2. van valakinek hibás Lite-ja eladó,amiben az alaplap még mûködik?
Van eladó Pokémon HeartGold edition-öm, Pokéwalkerrel, bontatlan. 6500 Ft.
Meg van Zelda Spirit Tracks bontatlan 5000 Ft-ért, ha érdekel valakit.
és még mások, posta ingyen, szintén 3-5e Ft-ért már lehet jóságokat venni.
mindenesetre én 15 fontért szivesebben vettem 3ds játékokat, mint ugyanazt az 576 ban 12000 ért... esetleg mediaban 10k.
Kb. 5x ennyi, mert jól megy!!! XD
www.digimomentsvideography.com
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
2. Acecard: úgy néz ki, mint egy "játékkártya", oda kell bedugni a gépbe, ahová a játékokat.
3. Kell microSD kártya is, mert erre másolod fel a romokat.
Kell hozzá egy egyedi kártya (pl.: Acecard, M3, stb...) + egy microSD memóriakártya, ezektõl függõn kb. 5-10eFt -ba kerül a dolog.
Acecard 2i + 512Mb (Kingstone) memória kártya.
+ 1 extra stylus
+ töltõ
+ doboz, minden füzettel
Irányár: 20e Ft