Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Nekem 1.3 van és semmi gond, simán indul

PSN ID.: Beegabor

a frozen-roms-os pokemon white-ot is kiprobáltam de semmi... Loading sárgán örökké.. nemlehet hogy 1.31-el nem indul el? (DSi)

Seth
Hívd fel õt, tõle vettem kártyát is,nagyon segítõkész

Djuree
kijött az új update az acekardhoz. de az én dsi-m már 1.4.3-as és nem lehet vele frissíteni. valaki nem tudná nekem frissíteni? holnap még pesten vagyok, elvinném akárhova pesten a karit.

Waaaaaagh!

shenmuedc
Szuper!
n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

cloud.strife
Amennyi volt. 19 990.-

www.digimomentsvideography.com

kisgabo
ár?

shenmuedc
Én most vettem a gyereknek 13-ért r4-el +1giga kártyával, jó állapotút.
Laza
Én még nem tudtam eldönteni, hogy DSL-t vagy DSi-t vegyek a 3DS mellé 😊
Mivel van GBA-m meg egy rakat kazim, lehet a DSL-el járnék jobban.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ezt én is tanúsíthatom.<#kacsint>
Viszont, ha már itt vagyok, van egy fölös G6 Lite flashkártyám.
Ha valakit érdekelne, privizzen már rám.
Ezen kívül keresek megvételre egy EZFA 256-os GBA kártyát, akár tartozékok nélkül is.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Csibe001
Hehe, pont annyival, én egy fehéret vettem ugyanúgy R4-el 17-ért kb fél éve. 😊

Laza
Jah, Én is azt akartam írni 😊
Még a Media Marktban is csak 29.990 a DSi ... cseppet el van árazva ... egy jó 20-assal 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cloud.strife
Szereztem még pár darab fekete DSi-t... 😊

www.digimomentsvideography.com

Seth
35k ? Kicsit húzós

kisgabo
frozen roms

feltettem még az fw-t is, akaio 1.8.7 de van egy ami elindul a pokemon kiirás után fekete lesz a kép.. ti honnan töltötök játékokat?

Djuree
na elvileg jövõ héten jön a frissítés az acekard-hoz. úgy legyen...

Waaaaaagh!

kisgabo
csak akaio t tegyen, firm nem kell.

Seth
Frissítsd az acekard firmware-jét, meg rakd fel az Akaio 1.8.7-et

kisgabo
nálam miért ment? pont azt mutattam meg. talán ujabb sw kellene a karira.

Srácok a Pokemon Black-et hogy lehetne mûködésre bírni? Bármelyik verziót töltöm le nem jó vele...
DSi 1.30E, AceKard 2i

Djuree
vágom, de majd remélem vmelyik fórumos kolléga kisegít😊

Waaaaaagh!

Seth
Ha megjön az acekardodra a frissítés,akkor sem tudod frissíteni az 1.4.3-as DSi-vel,mivel alapvetõen el sem tudja indítani az ac2i-det

Adapter 5-600 Ft-ért szerintem bármelyik számtech vagy mobil üzletben találsz, de akár használhatod a mobilodat is ha támogatja

Djuree
még nem. de pár hét múlva jön a frissítés. ilyen adaptert honnan tudnék szerválni?

Waaaaaagh!

Seth
Csak ahhoz van amihez memóriát is rendelsz
Az acekard-odat 1.4.3-as DSi-n egyébként sem tudnád frissíteni.

Djuree
így nem tudom frissíteni sem, meg játékokat sem tudok az sd-re rakni...

Waaaaaagh!

Djuree
na megjött az acekardom. nem kellett volna kapnom memókari adaptert, amivel pc-hez tudom csatlakoztatni? mert elvileg kapnom kellett volna. így mégis mi a szart csináljak vele?

Waaaaaagh!

irtam pm-et

kisgabo
nekem pont van eladó acekard 2i..... 😊

Rendben, köszi, akkor viszont meg is kérdezném, hogy van-e valakinek eladó acekard 2i -je?

Seth
MicroSD kell és igen,felrakod rá a rom-ot , be az acekard-ba és kész, gépet nem kell buherálni

tehát nekem csak egy SD kártya kell? mert az van itthon.. vagy mit tud ez az acekard egyáltalán?😄 azhittem kell valami rendszerfeltöltés a játékok feltöréséhez, de ezek szerint letöltöm feldobom az sd-re és onnan futtatom?

Seth
Én most rendeltem egyet hétfõn, 4GB memóval,olvasóval 5600 körül lesz. Már csak azért imádkozom,hogy ide is érjen 😄 (holidaycarts.com)Nem kell más,bár én rendeltem egy képernyõvédõ fóliát is,az 1385 volt.

értem,köszi, neked mennyi volt az acekard 2i? ezen kivül és a gépen kivül semmi nem kell?

Djuree
egy flash kari kell neked, mondjuk acekard 2i, én ezt rendeltem, olcsó és jó. update elcseszi, én már updateltem de be is szoptam, így ha megjön a flash karim, várhatok a frissítésére. ha megkapod a gépet, ne updateld! nekem volt psp-m is, jobban néztek ki rajta a gémek, de semmi hangulatuk nem volt. nekem nem a graf az elsõdleges hanem a hangulat, na az itt megvan😉

Waaaaaagh!

Srácok, énis belevágnék a DS bizniszbe, már beszéltem cloud-dal, DSi ügyben szóval a gép már mondhatni rendezve, de ha nem akarok minden játékot egyenként megvenni, hanem jailbreakelni, feltörni, vagy esetleg van erre valamilyen módszer, valamint mik szükségesek hozzávalóknak esetleg vannak-e ilyen Update trükkök miszerint updatel elromlik valami (feltörésnél persze) vagy apróbb kis trükköket.. sokáig elitéltem ezt a konzolt kistudása miatt, valamint kicsit viccesnek találtam, hogy az iPhone-omon jobban kinézõ játékok is léteznek mint ezen..de ezmár változott így én is belevágnék, szóval hálás lennék pár tanácsért tippért fõleg feltörés terén..

Feltettem egy teljesen formázott kártyára a kernelt de ugyanúgy fehér képernyõ,ezek szerint az r4-es kártyának vége

A kernelt kell a kártyára tenni.
Ha ugyanaz a hibajelenség, mint korábban, akkor a flashkártya valószínûleg kuka.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Az sd kártyára pontosan mit másoljak fel mert az r4ultra.com-ról leszedtem amit ír,de így sem mûködik a nem sdhc kártyával.

Próbáld ki egy nem SDHC-s kártyával.
Lehet, hogy az eddig használtat már "nem szereti".
Esetleg egy formázás után próbáld újra az eddig használt kártyát.

Köszi a választ,ebben csak az a furcsaság hogy eddig ment a gép és egy 4gbos sdhc kártyával,egyik nap jó volt utána már ezt a fehér képernyõt hozza be.

aaasdd
Szia! Nálam akkor volt ez az elfehéredés gond, amikor egy SDHC kártyát raktam bele, ugyanis az R4 csak sima SD-t fogad és azt is csak 2 gigáig.
Djuree
rákérdez.

Waaaaaagh!

Seth
A frissítést magától csinálja, vagy azért rákérdez elõtte?

Djuree
sejtettem, faszért kapkodok én mindig:
"Update Date:2011-06-30
Please do not update your DSi to 1.4.3
Please do not update your DSi to 1.4.3 until we release update file for Ak2i. Thank you."

For those Acekard users who have updated their console to DSi v1.4.3, please wait patiently.I will add theAcekard 2i DSi 1.4.3 fixes for you guys if there is any update ... ..

Waaaaaagh!

Djuree
lefrissítettem a dsi-met tegnap. most olvasom hogy lehet ez hülyeség volt, mert ha megjön az acekard-om akkor nem fog menni, amíg az is nincs lefrissítve. ezt meg csak nem frissített géppel lehet megtenni. beszoptam akkor? vagy nekem már lehet a legfrissebb acekard-ot küldik?

Waaaaaagh!

Sziasztok
nekem olyan problémám volna hogy unokaöcsém odaadta nintendo ds-t hogy nem indul el,ha benne van az r4es kártya de nincs benne a micro sd akkor elindul de ha már beleteszem a microt akkor bejön az indulókép és utána minden elfehéredik.Ezt mi okozhatja?Újra fel kéne tenni a kernelt a micro sd-re?ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönöm.

shenmuedc
Ha van elég csillagod, bizonyos helyeken.