Balkezes vagyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
sportban a balkezesek sokszor elõnyben vannak a jobbkezes ellenféllel szemben.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

LittleL
Észrevettem még valamit.:

Ha csak gyorsan akarok kezet mosni, hideg vízzel, akkor
mindig a meleg vizet nyitom meg kézmosáskor.

Ez megint azért van, mert a meleg vízes tekerõgomb mindig a csapok bal oldalán van, és nekünk balkezeseknek kényelmesebb a meleg vízet megnyitni.
Nálatok is ?

(persze a legtöbb cspon egyszerûen meg lehetne cserélni a hideg-meleg vízet, de minek, már megszoktam.)

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
tenksz.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Efreet
már töröltem.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

ollie
Milyen anyázást?

Efreet
nem banolok senkit.

és ha egymásnak üzengettek arra ott a 'Privát' feliratú gomb.

Efreet
most lehet abbahagyni az anyázást. vagy ha nagyon akarjátok, privátban megbeszélhetitek.

hagyd õket, ne rontsd el az örömüket
LSL
Haver barátnõje tabu

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Breki33
azt hittem mást csinálni
ThePartyFace
Ez faszsag, mint ahogy annyi minden, ami szerintetek -tulnyomo reszt- a balkezesekre igaz...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

LSL
Tessék ma is meg ismertem egy balkezes csajt, de csak jobb kézzel tud dartsozni.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

NaNoKuTyA
én is balkezes vagyok, és a cerkát is baloldalt hordom!😊

\':..:\'

LittleL
én szintén ..

nemhiába a tervezõ mérnökök 20-30 százaléka belkezes.
térlátás.

Z
matek érettségi? az is valami? (100%)

LOÁL: egy matek szigorlathoz képest hurkagyurka!

Nekem pl a térbeli dolgok mennek sokkal jobban, mint a legtöbb embernek. És a szavak bûvölése meg nem. Pl: teszteken asszociálós/kakukktojás feladatban én tuti, hogy más megoldást találok, mint ahogy azt eredetileg eltervezték. 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

The Garrett
és az 1 es kéz és 2 es kéz meg alá fölé rendeltségi viszonyt sejtet 😄 ha így kell írni a sejtet -et 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FtranX
a kivétel erõsíti a szabályt.

én jobbkezes vagyok, és mégis ötös lett a matek érettségim! na erre varjatok gombot 😄DD

-the invisible-

Breki33
a parafenoménok általában balkezesek
a zsenik meg biztos :-)
LSL
Szerintem azért mert valaki balkezes még semmi nem következik belõle. Csak a véletlenek öszejátszása, amirõl beszéltek😄

Jagi
Kis gyakorlással mind a kettõvel ugyanazt csinalhatod!
A faterom kétkezes. Több mindenhez is ért, nem csak a szakmájához! De szerintem ez sem ettõl függ!

Sir Quno Jedi
Ez rasszizmus, megkülönböztetés, fújj, nincs bal meg jobbkéz ! VILÁGOS ?! 😄DD

Csak kéz van, egyes kéz, meg kettes kéz !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jagi
Én matekból nem vagyok túl jó, de az irást én is elkenem!!
1ébként azt hallottam, és tapasztaltam is (saját magamon)
hogy a bal kezes férfiembereknek sokkal nagyobb!!!

LSL
Én angolból és töribõl voltam kitünõ. Matekból az érettségin pedig a koordináta geometriás feladatot kör egyenlet nélkül oldottam meg és ua megoldások jöttek ki

LittleL
Jah, matekból kitûnõ voltam én is.
A matektanár mondta nekem is, hogy miért így meg miért úgy oldok meg egy feladatot.
mert teljesen a másik irányban indultam a megoldás felé..

Sziaasztok! Csatlakozom a balkezesek táborához. Végig olvastam a fórumot és kirpóbáltam néhány dolgot pl: nekem a jobb hüvelykujjam van felülés az egeret bal kézzel fogom, de nincs átállítva jobb kezesre szóval középsõ ujjammal nyomkodom a bal gombot. Nekem is vannak olyan problémáim hogy maszatolom az írást, bármilyen jobbfajta tollal is, de már nem zavar. Ja és csatlakoznék LittleL -hez , mivel én is tapasztaltam hogy tök máshogy gondolkodok, fõleg ez matekon volt szembetûnõ, hogy tök másképp oldottam meg 1 feladatot.

üdv : Fboy

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Z
loál, ennyire ne parázz mán! csak vicceltem...

Amúgy pedig Dani legalább fogta a poént!

Dani20
ehehe kozso balkezes VOLT???
meghalt?? áháháhháh

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

zoli80
én is😊

I.C.ram
Einstein jobbkezes volt. Minden képen jobbkézben tartja a tollat.
végén kiderül, hogy Jézus is balkezes volt...
Z
LOÁL!

senkiházi: igen, erre az archaikus degradáló terminusra volt szükségem, hogy mai napom színvonala emelkedjen valamelyest! 😊

wizy
jovanna, csak ugy eszembe jutott:-)))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

I.C.ram
Ne szopáss már ilyen senkiházikkal 😊
Z
meg Orsi a valóvilágból...

Z
az tudtátok, hogy Kozsó is balkezes volt?

I.C.ram
Ha õ is balkezes, akkor inkább tagadom, hogy balkezes vagyok 😊
Z
Einstein is balkezes volt...

wizy
tudtátok, hogy Eminem is balkezes?:-)))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

LittleL
betettelek téged is.

Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
Cifu
Dani20
Depresszyo
Dzsini
Emmegki
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
LittleL
LSL
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tikal
Tinxtu
Voltan
Z

..ez eddig 25 emberke..

nekem pl jobbkezes monitorom van...
Z
tényleg! azt tudtátok, hogy balkezed ergonómikus egér nincs is?

#168 kihagytál

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

LittleL
Ok. Akkor hólnap megyünk a Pallament elé tüntetni, a balkezesek egyenjogúságáért.

Balkezes ollót mindenkinek. Jee.
Minden egeret kalibráljanak bal kézre. DD

Z
BALKÉZ POUWA!!!

holnap tüntetés lesz a Parlament elõtt a jobbkezesek jogaiért,
szeretettel várunk...
Z
MEGALOL!!!

Amúgy igazából az a diszkrimináló, amit a jobbkezesek velünk mûvelnek...elveszik a kést, ollót, stb. olyan ürüggyel, hogy elvágjuk a kezünket. Valójában csak el akarnak minket lehetetleníteni, mert irigyek ránk. Ti. a balkezesség kuriózum...

Mike: a nap hozzászólása díjat elnyerted tõlem!

LSL
A számítógép elé viszont annak idején is úgy ültem le h az egeret jobb kézzel vettem kézbe és így is szoktam meg. De minden mást bal kézzel kezelek😊

Breki33
nem mi akartuk betiltani a jobbkézszabályt
Mike
ez a topik kirekesztõ és rasszista

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray