Számtechboltok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vettem már náluk pár dolgot de eddig a szervizükkel még nem kerültem kapcsolatba.
Egyébként a Freesector sem rossz ár szempontjából.
Apunak mindig igaza van! Most is.
púúúúú
arukereso.hu/szamitastechnika-c3067
Ezek se megbízhatóbbak, utóbbi keres szlovák boltokban is ...
Tisztelt Ügyfelünk!
Hivatkozva a Digitalmind Kft.-vel kapcsolatos bejelentésére tájékoztatjuk, hogy hatósági ellenõrzés során megállapítottuk –az Ön ismereteivel is megegyezõen – nevezett vállalkozásra vonatkozóan, hogy az
1.a XIII. kerület Kresz Géza utca 21. sz. alatti üzletét és szervizét bezárta. Tevékenységének folytatási helyére, címére, elérhetõségére vonatkozó tájékoztatást nem helyezett ki. A cég e mulasztásáról tájékoztattuk a mûködési engedélyt kiadó kerületi önkormányzat jegyzõjét, mint intézkedésre jogosult hatóságot.
2.Közzé tett telefon és fax számaival kapcsolatban „a hívott számon elõfizetõ nem kapcsolható” információt ad a telefontársaság. A tudakozó szolgálatnál a cég nevén telefonszám nem szerepel a nyilvántartásukban.
3.A különbözõ, közzé tett E-mail elérhetõségekre küldött felhívásunkra annak olvasásáról, illetve megnyitásáról a rendszer visszajelzést nem küldött.
4.Az IM céginformációs nyilvántartása szerint a vállalkozás ellen, nyilvántartásba vett felszámolási eljárás nem indult.
5.A cég ügyvezetõjének, a nyilvántartott és hatályos cégszékhely címére tértivevényes felhívást intéztünk, hogy hatóságunkkal fogyasztóvédelmi panaszügyek miatt haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot. Felhívásunk tértivevénye még nem érkezett vissza.
Az Ön panaszával kapcsolatban a céggel szemben fogyasztóvédelmi vizsgálatot a kapcsolat-felvételi lehetõségek hiánya okán indítani nem tudunk.
Jogszabályok által meghatározott feladat- és hatáskörünk nem teszi lehetõvé a cég mûködésére, mûködési helyére vonatkozóan, a már megtett lépéseken túl, más közigazgatási hatósági lépéseket. Így bejelentett kifogásai miatt érdemi hatósági intézkedés megtételére nincs lehetõségünk.
Ha a cég fellelhetõsége kapcsán a jelenlegi állapothoz képest kedvezõ változás következik be, arról értesítjük Önt.
Ügyében történõ elõre lépés érdekében javasoljuk, hogy garanciális termékének magyarországi képviseleténél érdeklõdjön garanciális jogosultságának érvényesíthetõségi lehetõségeirõl. A márka-képviseletekrõl az Interneten lehet információkat gyûjteni.
Amennyiben tulajdonának birtoklásában akadályoztatva van a cég fellelhetetlensége miatt, akkor a cég székhelye (1132 Bpest, Kresz Géza utca 21.) szerint illetékes rendõrhatóságnál kezdeményezzen eljárást.
Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.
Budapest, 2006. július 14.
Mi tévõ legyek? Menjek a rendõrségre? Utánajárkálás, tárgyalásokra járkálás többe kerül mint maga a vinyó!
Nade a másik oldal: Engem megloptak. Elvették a tulajdonomat és eltûntek. Nem hiszem el hogy ezt így meg lehet csinálni. Mindenképpen a BP-i kerületi rendõrséghez kell fordulnom? Annyiban nem hagyom. Fõleg ha többen is vagyunk akiknek elvitték a cuccát.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
De mondom ezzel csak óvatosan, csomó elírás van benne. Ha kinéztél valamit X ezerért X boltban ,elõtte mindíg hívd fela boltot tényleg annyi-e mint ami a kiskerarak.hu-n szerepel.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nézd csak meg a letölthetõ árlista dátumát.

egyebkent most is van a neten DIGITALMIND, nem tuntek el!
Mindig a remény hal meg utoljára.
Amúgymeg ma már nem pattant vissza a levél a digitalmind-tól, lehet hogy lesz valami?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Tulajdonosi túlköltekezés miatt az üzlet befuccsolt.
Hogy a garanciádat hol tudod érvényesíteni,na ez egy jó kérdés.
Hogy egyáltalán hova költöznek és lesznek e újra, kérdéses.
* George Benson : White Rabbit *
Fákjúal!
ゾルターン
Kiváncsi leszek!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
arról eddit csak rosszat hallottam.
bár tény, hogy onnan van egy cd-íróm(~4 éves), ami még mindig tökéletesen mûködik.
én már ebben is vmi turpiságot láttátok, de hát ilyen a magyar ember, ott is lát vmit, ahol nem kéne.
^-^
Korrektek minden okés velük.Csak ajánlani tudom õket.
Gari intézés jeles!!
mindenem innen van 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Remélem még nem volt:
"Semmi probléma a munkahelyi szexuális életemmel! Egész nap
baszogatnak és szopok..."
És a mai nap K.O. szintû beszólása:
Szervíz:- ... jó van bazz, de 2 memória foglalatba, hogy a francba rakjak be 4 ramot???
Kereskedõ:- Mé'? Van ilyen adapter nem?
Itt bezártam a boltot 😊
Gyere Punker, van bor!"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.