Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fry day fry day sálálálláláá
A legerõsebb ami csak lehet!
Postán kellene küldeni ,de természetesen annak a költségét is álom.
Írjatok nekem privátba üzenetet pontos árral.
Köszönöm aki segít nekem.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Mindenhol azt írkálják, h még plusz lovét adnak annak aki az elsõ golt szerzi, 1 misit...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
U szektor 26.sor 15 és16 szék!
Átvehetõ Nyíregyházán vagy Debrecenben!
GGMU
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nyirmadai 2 - 8 Debreceni VSC
73'Jaromcsak
81'Mijadinoski (Öngól)
illetve
2'Dudu
19'(Büntetõ) Coulibaly
55'Dudu
57'Mijadinoski
64' Coulibaly
66'Coulibaly
84'Dudu
87'Dudu
2009. október. 2.
Telt ház lesz a Fiorentina és a Liverpool elleni mérkõzésen is.
link
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
MJ rulz Pink Team The Only One
szóval nem osztom azt az álláspontot hogy:
téged is ugyanez a büntetés ért volna, csak nem gyorsított eljárásban.
és téged is ugyanez a büntetés ért volna, csak nem gyorsított eljárásban.
az ütközés a felezõvonalnál volt, mivel bodnár elõzés után jobbra sorolva kapta el a láthatósági mellény semmit nem ért. valszeg a pilács se ért volna, mert egyszerûen takarásban volt az út közepén.
és ennék szimpatikusabban nem lehet viselkedni ahogy õ tette egy ilyen baleset után. nem vagyok elfogult, ha nem ezek lettek volna a körülmények, én is börtönért kiáltanék. azért ez nem egy császár elõd eset volt...
st természetesen az mlsz-re haragudott meg, és a pesti vezetésre, igaz az edzõ változhat, de a környezete ugyanaz évtizedek óta, ezért tart itt a labdarúgás, a kompánia bekaphatja, akik kibasztak vele mert nem "érdekelt" csapatban játszott azért nem hívták elõtte... jó érzés lehet.
torgyán pont nem elrabolt, hanem bevitt suskát, de azt valóban elrabolták. ha olyan vezetésük lett volna mint a debrecennek, nem itt tartanának.
az hogy olyan jól szerepelt a fradi, gratula, nem számít, ha egy balfasz, csóró senkink kijutna az olimpiára (tökmindegy milyen sportban)és erõn felül teljesítene a kvalifikáción, és kinn mindent megtenne, felszántaná a pályát, illik neki szurkolni, és nem az elõdök 160 aranyát felemlegetni. más országokban így megy ez, nekünk csak az arany elfogadható és ha egy kiscsapat (a loki az - világranglistán 300-400körül volt? - a levszkij pl 100-al elõtte), akiknek semmire nincs pénze focimértékben - mérkõzik egy óriással nekünk rögtön nyerni kell mert a tv2 aszondja?
" Ettõl függetlenül hajrá Loki, mert magyar csapat, ezért is megyek ki a meccsre. Az igazság meg igazság. Én egy percig se istenítettem a Debrecent, tudtam, hogy ez lesz..." - mást nem várhatsz csak hogy meghaljanak és küzdjenek. ez megtörtént.
bocsánatkérés elfogadva. 😉
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mert szép, hogy ott vannak én is nagyon örülök neki, de a szakértõk is túl sokat várnak a csapattól pontokat szerezni<#szomoru1>#szomoru1> még pontot se.
Vicces vagy.Ha 8:0-ra kapnának ki az sem érdekelne végre BL fõtáblán van egy magyar csapat a többi nem számít.csak a csalódott Fradi szurkoló szól belõled..😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Persze a mutyizas es korrupcio ugyanugy viragzik az elsportban mint a politikaban,valszeg ez videken sincs maskepp.Ebben nem tudom mikor lepunk elore.
A Lokinak ez az ev tanulasra jo,es arra hogy az infrastrukturat,stadiont rendbe tegye,talan az utanpotlas fejlesztesre is marad vmi.Szerintem a lehetosegeihez/es a magyar csapatokhoz kepest igenis jol igazolt,talan az egyetlen olyan nb1es csapat ahol mukodik a jatekosmegfigyelo pozicio,nezegetik kinek hol jar le a szerzodese,kit lehet olcson megszerezni.Poleksic helyett pedig tenyleg el kene gondolkozni egy masik kapuson,nem volt eleg a Kaposvar elleni amokfutasa,a Lyon ellen is 'bizonyitott'.
Ezek a fiuk fognak meg nekunk oromet okozni ebben biztos vagyok.Lehet hogy nem iden,de valami ott legalabb elindult.
sándornak utánanéztem:
az év labdarugója 4-szer, gólkirály, európa cirka (egyéni véleményem) 7-8. legerõsebb bajnokságában tolta nem padosként (elbasztam mert nem a haifaban hanem a jeruzsálemben), és ehhez képest LOL- ahogy te mondanád 11-szeres válogatott, és ebbõl 6szor csere!!!! és 2szer 80. perc után. 1szer 75. kicsit se elfogult a pesti szakvezetés😊 ááá dehogy. és a paraszt még le merte mondani miután szénné szopatták cirka 7 éven át...
2. végül is teljesen reális elvárni egy csapattól akinek az éves költségvetése, hogy legyõzze Európa egyik élcsapatát. ugyan ezt a madridtól, barcától, mu-tól nem várják el (idegenben, de otthon se dõl össze a világ ha a pool-t megbassza a lyon, pedig õk egy szinten vannak) de nekünk nem téma, mi a nagy magyarok vagyunk.
3. bodnár egy ittas, kivilágítatlan kerékpárost ütött el az út közepén. és mit kelelne csinálnia szerinted? cserben hagynia csapatát? a szurkolókat? sose kerülj ilyen helyzetbe, könnyen dumálsz a lóról, biztos sose csinálsz hülyeséget. és nem, nem vagyok loki fan, de még foci drukker se, csak idegesít a sok álszent fasz, akik elõtte sztárolják a csapatot, aztán meg osztják az észt. gratulálok, a média jól beszopatott benneteket, ész az van.
4. dombi ezer éves, és sándorral együtt õk voltak az utolsõk, akik kijuttatták Magyarországot az olimpiára.
5. azért nem vállalta a válogatottságot te jólértesült, mert amikor karrierje csúcsán volt (izraelben, haifa, rémlik, most is ott vannak a bl-ben), akkor csak azért cserélték be a 80-valahanyadik percben nag ykegyesen, mert a szurkolók õt követelték a lelátóról, amúgy kétség kívül az egyik legnagyobb spíler volt az országban, de az igen tisztelt vezetõink basztak behívni éveken át!!!, és persze hogy nem ment, amikor már 100évesen baszogatták, hogy tomika gyere már a válogatottba... ha te ezt nem látod, akkor igen elfogult vagy, de nem is várok mást egy fradistától. én biztos nem így látom a volt nagy fardistáit, voltak szép számmal, mégse "ászozom" õket, de neked szabad, a te csapatod a király.
6. a lélekölõ játék az 16 kapura lövés.
7. nem õk tehetnek róla, hogy az ország hasra esett elõttük.
8. a fradiról nem akarsz valamit nyilatkozni?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Triathlon for life
Levszki ellen - Két meccsre voltunk a BLtól, apai anyait beleadott mindenki, meg is lett a továbbjutás, és a "szenzáció". Azok is pirosfehérek lettek, akik addig max "Dombitibit" ismerték a Debrecenbõl, és küldték el rendszeresen melegebb éghajlatra.
Liverpool ellen - életed egyik legnagyobb pillanata újkori magyar focistaként, hogy ott játszhatsz az Anfield Roadon, BL csoportmeccsen, magyar csapat (!) színeiben. Esélyed annyi sem volt, mint bagolynak az erdõtûzben a Pool ellen, ezt mindenki tudta, ezért nem is volt tele a gatya. Sõt, a nagy esélytelenség átfordult pozitív dologba, kimentük és aránylag jól játszottunk. Kikaptunk, a lehetõ legkisebb különbséggel, de az élmény az mindent kárpótol, azt nem veheti el senki.
Lyon ellen - elsõ hazai meccs, a médiaban minden szaki azt nyilatkozza - meccs elõtt 10 perccel is ez hangzik el - hogy a Lyon ellen bravúr is jöhet, pontot és pontokat szerezhetünk. Telt ház elõtt, elsõ hazai meccs. A Pool elleni meccsel ellentétben itt már azért benne volt mindenkiben, hogy valamit mutatni kellene. Hogy a Lyon ellen otthon még kevesebb az esélyünk mint a Pool ellen idegenben volt? Az nem érdekelt senkit, mindenki bízott abban hogy bedaráljuk a franciákat. Aki ezt elhitte akár egy percig is, az most persze csalódott és dühös. Hozzáteszem, teljesen feleslegesen. Ha csak 10 percig is tiszta fejjel gondolkozott volna a meccs elõtt... Sajnos a játékosokból is eltûnt a felszabadult, "esélytelenek nyugalma", helyette jött a görcs, és véget ért a meccs mielõtt elkezdõdött volna.
Sz'al szidja csak mindenki azt akit akar. De majd ha elül a lila köd, akkor látni fogja mindenki, hogy ez a hat meccs csak az elsõ lépés egy nagyobb teljesítmény felé vezetõ úton, és egyelõre csak belekóstolunk egy olyan világba, amelyet eddig csak tévébõl néztünk. Ez csak az elsõ lépcsõfok, és messze még az emelet, de legalább nem a pincébe lépkedünk lefele.
És innen üzenem minden friss "Loki drukkernek", hogy pár év múlva majd olvassák vissza mit írtak most. Mert fogják még szégyelni ezeket a kommenteket, ebben biztos vagyok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(Mellesleg én úgy vettem észre, hogy a sok dicséret hatására a játékosok is elszálltak egy kicsit. Kellett nekik ez a pofon.)
a Lyon 70millát vert el nyáron. euroban. a loki abból cirka 40évig van el. hol élsz/éltek ti? a loki egész éves büdzséjébõl nem tudná kifizetni a lyon 1!!!játékosát, ebben benne van az utánpótlás, a "stadion", az edzõk, a játékosok. kész csoda hogy eddig eljutott.
zenszkij: nem tudom most mennyi volt a kapura lövés, de a Liverpool ellen 16. most se kevesebb...
egy dolgot vártam, hogy küzdjenek, ezt megkaptam. nem várhatunk csodát, amikor a Lyon és a többi eu csapat többet költ a serdülõkre, mint mi az egész csapatra.
a loki akiket eddig kivert mind több pénzbõl gazdálkodtak, jobb infrastruktúra mellett, nagyobb tapasztalattal.
eddig is erõt meghaladóan szerepeltek többszörösen, küzdjenek, erõsödjenek, tapasztaljanak, aztán reméljük jövõre lesz jobb is.