Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
csak mi még kaphatunk párat a SAmp-tól:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Casillas
na a Loki 5-19-ével szemben a Zsolna gólaránya 3-19 lett :)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bakkerman
jó is az a vietnámi foci :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kulabálihoz tökéletes :D
passatgt
ez Din gyerek katasztrófa:D
az a fejes mindent vitt 5:10-nél:D még mindig röhögök azon a mozgáson:D

LasDen
Gyulafehérvárról, az Unirea Alba Iulia csapatától érkezett az 1988-as születésû kapus, Mihai Lasc, és továbbra is a csapattal edz a 2008-as finn élvonalbeli bajnokság gólkirálya, Aleksandr Kokko.
A 19 éves, 193 centiméter magas kameruni Hervé Din Vietnamból jött: a középcsatár 15 gólt lõtt az elõzõ szezonban. A 20 éves, török-német Güngör Kaya szélsõ, hatalmas tehetségként indult – a Bochum U19-es csapatában 40 mérkõzésen 37 gólt szerzett! –, de a Nürnbergbe nem tudta beverekedni magát, jelenleg klub nélküli.

ez õ lehet amúgy?? :D érdekes vid...magas a srác az biztos....és úgy néz ki bánni is tud a labdával úgy ahogy...de a mozgása olyan furcsa volt nekem.....az esés viszont szépen megy neki :D és milyen sokan járnak vietnamba meccsre....shame on us...mondjuk 15 gól nem túl sok, bár nem ismerem a vietnami színvonalt :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
beázott a KABÁTja a sok alkoholtól

banok
kicsit beittak meccs után...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
Kabát mit huligánkodott má???? nem tetszett neki hogy megin kikaptak??? "végy egy jó kapust..."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az. Ezt már bizonyította régebben is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bakkerman
vicc ez a malinauszkasz,kajak egy csõdtömeg...

az a baj, hogy Verpecz se nagy szám
Casillas
Én nem tudom mit csinálok, ha nem zavarják el télen még a keret közelébõl is ezt a nyomorékot :\
Akkor védjen inkább Verpecz komolyan. ENNÉL rosszabb egyszerûen nem lehet.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

passatgt
faszom...
nembaj, sampont elverjük mint a szart

passatgt
ja, hogy nálam késik a stream:C

na de ez már öngól volt :D
passatgt
faszt, besarkazta cico:D

jól láttam, hogy öngól?
passatgt
vááááá nem hiszem el:D

passatgt
hát ezek betegek:D

én elõször asztem mûfû :D
passatgt
amúgy ez a pálya még itthoni viszonyokat ismerve is katasztrófa:D

passatgt
nem ám rálõtte volna, muszáj mûesni...

ReTeK
5. forduló, online stream ?

barnuska665
brühühü

bakkerman
ezt miért mondtad? FTC drukker is vagy nem?

barnuska665
az nb kettes ismét megelõzött minket sajnos

barnuska665
sajnálatos vereség

szopóka van szombathelyen most
PiszkosFred
Jelen allapotban meg igazat is adnek neked a jovore nezve. De.. En bizok benne, hogy ha vegre lesz egy kulturalt stadion a kornyeken, akkor tobb embernek lesz kedve ujra meccsre jarni. Tudom hogy nem most, hanem kozel 30 eve, de voltak a nagyerdei stadionban anno 25-30ezres rangadok :) De majd meglatjuk, ehhez azert kell 2012ben (is) egy jo csapat.

Valogatott szempontjabol meg azert is jo, mert igy Gyor, BP es Debrecen lenyegeben eselyt ad azoknak a drukkereknek, akik meccsre akarnak menni. Most majd lesz esely az orszag keresztulutazasa nelkul is latni a valogatottat evi par alkalommal. Garantalom neked itt a telt hazat, ha a valogatott itt fog jatszani.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azért az Dózsa pálya se vészes.

Remélem tényleg lesz Debrecenben is egy normális stadion. Nem csak ígéret marad.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LasDen
10-12 ezer nézõ??? sok lesz az....

bakkerman
azért azt ne hidd,hogy ott bajnokin lesznek akár 1x is 15.000-en...BL selejtezõn biztos lesz majd teltház,vagy esetleg nyári,bajnoki rajton,de õsszel-télen jó ha lesz 10-12 ezer nézõ,ez a realitás. Amúgy gyönyörû kis ékszerdoboz lenne az a stadion,a Veszprém Aréna mellett Magyarország legszebb létesítménye lehet/lesz.

LasDen
én is úgy gondoltam, hogy újat...csak rossz szóválasztás volt....asszem...:D

viszont nem hinném, hogy valaha tele lesz aza 20.000-es stadion...

PiszkosFred
Le kellene dozerolni es ujra epiteni az alapoktol egy olyat, amelyet a nevado is megerdemelne - mert csak a penzt viszi ez a folyamatosan "rancfelvarras".

A mi stadionunkat meg hiszem ha megvettem a jegyet az avatomeccsre, es ott ulok a helyemen 20ezer masik joember kozott... :) Addig csak duma van, azzal meg tele mar a padlas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

passatgt
azt lekéne bontani a picsába és egy normálisat helyette...

LasDen
aztán a puskást kéne felráncolni....

passatgt
hál isten, végre lesz egy normális stadionunk gyõrin kívül

alakul ez a magyar foci azért szép lassan:)

LasDen

banok
ha igaz. nincs bizonyítva.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
+ poleksic tavaly nem vetette meg a tippmixet sem

barnuska665
<#nyes><#nyes>

barnuska665
vedd már le a szemellenzõt

LasDen
tavaly volt egy poleksic, aki teljesen jó kapus...de a lokinak nincs annyi energiája, hogy minden frontra tudjon koncentrálni....plusz, ahhoz még gyenge is, hogy feltuggya venni a versenyt akár egy ukrán csapattal is....ennyi :D

LSSAHPAUL
:) én is fradista vagyok de elismerem hogy a loki letett egykét dolgot az elmúlt 5 évben az asztalra, ha lenne egy jó kapusuk akkor talán nem állítanának be minden évben egy negativ rekordot a nemzetközi kupákban.

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Láma!
eddig is voltam itt, ezután sem megyek máshova.

aki normálisan írt, annak normálisan is válaszoltam, logótól függetlenül, olvass csak vissza.
barnuska nem ez a kategória, de elnézést ha esetleg megbántottalak.

Firerock
szerintem a logód miatt elmehetsz innen
semmi keresni valód nincs itt
te meg szurkolj hogy a kedvenceid ki ne essenek:)
Mi meg megint mehetünk pirosba bl/el meccsre:P

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Láma!
jee, a zsinórban 5-szörös bajnoknak, európa pofozógépének 13 forduló kell hogy elõször a dobogora kerüljön:)))

légy büszke:)

az tudom, hogy kikaptak, de nem esett le, hogy mibaja :D