Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Európa Liga 1. forduló
DVSC-TEVA FC Metalist Harkiv
2010.09.16. 21:05 Puskás-stadion (StoryTV)
StoryTv - ez valami vicc ?
P bal 30. sor:D
lesz valaki a közelben?:D
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Yo, Bitch!
szted a debrecen nem tette volna meg ellenkezõ esetben?
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
de lehet azért mert az A szektor mellett egybõl ott vannak a vendégdrukkerek ? :D
bár fura...hiszen tkp tükörképe az egyik a másiknak
arra azért kiváncsi lennék hogy,hogy A-E szektorok mitöl jobbak az O-U szektoroknál...
az elsõ képnél azt hittem h ilyen durva árak lesznek aztán néztem,hogy az mindhárom találkozóra érvényes ^^
a gáz,hogy csak debrecenben és pesten lehet vásárolni.
megoldhatták volna,hogy ibusz irodában is lehessen váltani...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
majd ha lesz info az EL jegyekrõl, dobnátok egy üzit akár ide is? :)
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Mint zöldfehér tanácsolom, hogy vigyázó szemeiteket az új debreceni stadionra vessétek. Tipikus magyar kérdés lenne, mi épül meg hamarabb? 1, az új Albert Stadion vagy 2, az új debreceni stadion (esetleg 3, a 4es metró:P:D)
Én csak azt nem értem, hogy ennyi rohadt hosszú idõ alatt miért képtelen a Debrecen vezetõsége UEFA kompatibilissé tenni az UEFA elvárásainak, mert már röhögni sincs pofám, hogy ha kiscsapat az ellenfél akkor Nyíregyházán ha nagycsapat akkor Budapesten játszanak a dereceniek?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
másfelõl a tavalyi 2,5-3 milliárd ft-os bevétel függvényében, ez a 4,5 millio eléggé aprópénz:)
ezt nem is figyeltem
akkor bekaphatják
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
hol és mikor lehet venni majd õket :)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Yannick szép gólt lõtt! Azért ez a meccs is mutatta,hogy mennyire bivalyerõs magyar szinten a Debrecen...full B csapattal kaptak ki úgy a Honvédtól,hogy az a meccs inkább iksz szagú volt,most meg A csapattal rúgtak 3-at egy bajnoki esélyesnek...ha valamelyik csapat hirtelen nem erõsödik meg,akkor idén is a Loki lesz a bajnok
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
életemben egyszer sem írtam pontos j-vel :S
*helyszín :)