Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
inkább ott legyen, mint a digisporton :)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bakkerman
jó lenne legalább 1 pontot szerezni legalább a Harkov ellen...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReTeK
le vagyok maradva :-o

miért? már egy éve adnak EL meccseket, nem vetted még észre?
ReTeK
dvsc.hu
Európa Liga 1. forduló
DVSC-TEVA FC Metalist Harkiv
2010.09.16. 21:05 Puskás-stadion (StoryTV)

StoryTv - ez valami vicc ?

barnuska665
hajrá Loki

Firerock
O.o

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bakkerman
biztos lesznek nézõk körülötted,ha rájuk gondolsz! ha másnem,székek tuti lesznek! :D

Firerock
na megvannak a jegyek
P bal 30. sor:D
lesz valaki a közelben?:D

Firerock
na holnap megyek debrecenbe venni egy kisebb bérletköteget,remélem a jobb helyekre lesz még jegy:D

PiszkosFred
Egyetertek, nem szanalmas ez. Az lett volna szanalmas, nem probalnak meg mindent.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ForzaInter
minden csapat megtette volna, hülyék lettek volna nem fellebezni.. megpróbálták, nem jött be

Yo, Bitch!

pénz...
szted a debrecen nem tette volna meg ellenkezõ esetben?
sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Láma!
direkt akarsz hergelni, vagy tényleg ilyen sokmindent érdemlek?:D

Firerock
hátjó...
meg is érdemled

Láma!
annyit nekem nem ér se a debrecen se a többi hogy mégegyszer annyit ráköltsek utiköltségre mint amennyiért a jegyeket venném meg.:)

Firerock
hát ha nem tudsz lemenni akkor meg is érdemled

Láma!
és pesten nem lehet megvenni a 4500-as kategoriát, szal asszem idén kimaradnak a nemzetközi kupameccsek:)

Firerock
na én elrohanok Debrecenbe a jegyekért szerdán:D

persze hát úgy azt én is rohadtul érdekesnek tartottam.
de lehet azért mert az A szektor mellett egybõl ott vannak a vendégdrukkerek ? :D
bár fura...hiszen tkp tükörképe az egyik a másiknak
bakkerman
szerintem mindkettõ szar kategória,mivel kapu mögött van,ergó látványilag nulla...

Láma!
barátiak?

arra azért kiváncsi lennék hogy,hogy A-E szektorok mitöl jobbak az O-U szektoroknál...

okok barátiak az árak :D
az elsõ képnél azt hittem h ilyen durva árak lesznek aztán néztem,hogy az mindhárom találkozóra érvényes ^^

a gáz,hogy csak debrecenben és pesten lehet vásárolni.
megoldhatták volna,hogy ibusz irodában is lehessen váltani...
sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReTeK
Talán attól félnek ha megépülne a stadion akkor a debrecen sikereinek is hírtelen vége lenne, az erdõszéli libalegelõ a kabala :-)

Lcapitant
Srácok!
majd ha lesz info az EL jegyekrõl, dobnátok egy üzit akár ide is? :)

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LSSAHPAUL
<#eljen>

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

mondjuk 2011-re kész a stadion szólt a korábbi ígéret ...de ugye Magyarország mindenhol az Ígéretek Földje. Volt is errõl szurkolói részrõl a "Hol van a stadion" Kósa köszöntés már. Amúgy azok a csíntevõ szurkolók viszik a politikát a stadionba?.... hmmm melyik stadionba...

Mint zöldfehér tanácsolom, hogy vigyázó szemeiteket az új debreceni stadionra vessétek. Tipikus magyar kérdés lenne, mi épül meg hamarabb? 1, az új Albert Stadion vagy 2, az új debreceni stadion (esetleg 3, a 4es metró:P:D)

Én csak azt nem értem, hogy ennyi rohadt hosszú idõ alatt miért képtelen a Debrecen vezetõsége UEFA kompatibilissé tenni az UEFA elvárásainak, mert már röhögni sincs pofám, hogy ha kiscsapat az ellenfél akkor Nyíregyházán ha nagycsapat akkor Budapesten játszanak a dereceniek?

Láma!
ok, leadózták, maradt közel másfél milliárd. az hogy ebböl kivettek osztalékként 800 millát nem lényeg, a mostani 4,5 millio akkor apró:)

passatgt
annyi bevétel sosem volt, kb felét leadózták, és egy csomó elment az utazás stb..-re

PiszkosFred
Honved elleni zako miatt nem kellett premiumot fizetni, az igy felszabadult penzbol meg is van a buntetes :) A kutyat nem erdekli mennyi a buntetes, a lenyeg hogy benn vagyunk, es talan ez is ad egy nagy rugast a stadion projektnek, nem hagyjak elsunnyogni azt a sok igeretet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Láma!
hát ha hozzáveszed polekszics és mészáros esetét, akkor már nem is annyira érthetetlen hogy miért büntettek kicsit szigorubban.
másfelõl a tavalyi 2,5-3 milliárd ft-os bevétel függvényében, ez a 4,5 millio eléggé aprópénz:)

Firerock
ja -.-
ezt nem is figyeltem
akkor bekaphatják

hát elég kemény hiszen az akkori játékos egyrészt több idõt játszott másrészt meg gólt is lõtt mégis mi 5szor annyi pénzt fizetünk egy jóval kisebb hibáért... hol itt az igazság?
sb1
Jha..csak 1 nullát tévedett :) :)

Firerock
egy jós vagy tesó:)

LSSAHPAUL
Ehez képest azért érdekes a mostani 15.000 euros bünti.

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Firerock
true,true:)

ha bárki bármit tud a jegyárusításról egybõl szóljon!
hol és mikor lehet venni majd õket :)
bakkerman
várható volt

jeee

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

szerintem egyáltalán nem volt erõs a loki, a vidi volt ekkora szar...
Firerock
nem lenne baj:D

bakkerman
Loki-Vidi 3-1

Yannick szép gólt lõtt! Azért ez a meccs is mutatta,hogy mennyire bivalyerõs magyar szinten a Debrecen...full B csapattal kaptak ki úgy a Honvédtól,hogy az a meccs inkább iksz szagú volt,most meg A csapattal rúgtak 3-at egy bajnoki esélyesnek...ha valamelyik csapat hirtelen nem erõsödik meg,akkor idén is a Loki lesz a bajnok

Casillas
persze, olyan mint a tejszín <#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
magyarázkodhatsz...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lol :DDDD
életemben egyszer sem írtam pontos j-vel :S
*helyszín :)
passatgt
hejszín?:)