Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért gondoltam, hogy esetleg valakinek itt lesz vmi ötlete, honnan lehetne avi-ban, viszonylag tûrhetõ minõségben leszedni a klippeket.
Zsoma, ha kellenek Kalocsai fotók akkor adj egy elérhetõséget és elküldöm.
/on
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Vagy mondjuk a klippeket valahonnan le lehet tölteni avi-ban?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
most nem jön be nálam az oldal , de úgy emlékszem , hogy a lap alján van pár bankkártya.....
\"SLICE of LIFE\"
mondtam hogy az If I like it, I do it a legritkább lemez ugye.. 300 dollárért árulják<#zavart1>#zavart1><#vigyor2>#vigyor2> legközelebb megveszem 5000 -ért simán.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
na itt van az album, csak most érek rá.
01. Stillness In Time (Radio Edit)
02. Space Cowboy (Classic Radio)
03. Space Cowboy (Classic Club)
ez elég jó lesz:
04. Stillness In Time (Vinyl Version)
LittleL : ha nem tudod eladni a másik példányt , majd én megveszem 😊
\"SLICE of LIFE\"
Képzeld egyszer megvettem egy belgától 9 cd -t közte volt a kék stilness in time, de erre a rózsaszínt küldte el, ami már megvolt nekem, így most kettõ van belõle.....<#falbav>#falbav>
no, ma meg megjött Ausztráliából a ritka piros, travelling without music, január 17 .-én adták fel, tehát 4 nap alatt ideért.<#zavart1>#zavart1>
<#worship>#worship>töltöm mind
\"SLICE of LIFE\"
1: LittleL - ugyanaz mint az elõzõ albumon
2: ez nagyon jó, diszkósított, house -osított.<#integet2>#integet2>
Jamiroquai - Little L Bob Sinclair Remix
3:ez is jó szerintem
Jamiroquai - Little L Boris Dlugosch Remix
4: ez odabasz. ez a legjobb:
Jamiroquai - Little L Wounded Buffalo Remix
ezt szerintem Tep külde még régen:<#wave>#wave>
Jamiroquai - Little L Blaze Remix
ne ezek megint ilyen speciális borítók, nagyon ritkák.
ilyen fényes ezüstös az egész.
létezik Corner of the earth -ben, és csak most láttam hogy van ilyen Ylou give me something -ból is, lehet licitálok rá....
1: LittleL
1: King for a day - album szám
ez jó:
02. Planet Home (Trabant Brothers Inc. Remix)
03. Supersonic (Dirty Rotten Scoundrels - Ace Club Mix)
na ebbõl is van 6 féle kiadás legalább, nekem sikerült olyat megvennem amin az összes Supersonic szám rajtvan, ez az amerikai kiadás:
elsõ szám nagyon jó:
01. Supersonic (Pete Heller - The Love Mix)
ez is nagyon jó:
02. Supersonic (Pete Heller - The Love Dub)
03. Supersonic (Sharp Razor Remix)
04. Supersonic (Restless Soul Main Vocal Mix)
ez érdekes, de nem rossz, a többitõl eltérõ stílusú :
05. Supersonic (Harvey's Fuel Altered Mix)
06. Supersonic (Dirty Rotten Scoundrels - Ace Klub Mix)
ez is érdekes, olyan lassú:
07. Supersonic (Desert Eagle Discs Mix)
8. Supersonic - album version
ma feltöltöm a Supersonic -okat.<#smile>#smile>
1.: Supersonic - az album számmal megegyezik
ez szerintem nagyon jóra sikerült:
02. Supersonic (Restless Soul Main Vocal)
03. Supersonic (Sharp Razor Remix)
egyébként ma vettem meg a Half the man maxi CD -t, a feketét.
34 forintért, angliából. + 2 font szállítási költség.<#buck>#buck>
megyek át haveromhoz mozizni, megnézzük a Grindhouse - Halábiztos . már 3x láttam 1 hét alatt.<#zavart1>#zavart1>
unplugged :
Jamiroquai - Black Crow Radio Acoustic Session
a mai nap végére hagytam a legütõsebb albumot.
olyan jó lesz hogy beszarsz <#vigyor>#vigyor><#zavart1>#zavart1><#eljen>#eljen>
01. You Give Me Something (Commercial Edit)
ez nem rossz:
02. You Give Me Something (Blacksmith RnB Remix)
ezt már lehet hogy ismertük régebbrõl ?:
03. You Give Me Something (Full Intention Remix)
ez egész érdekes, nekem tettszik, olyan house feelinges:
04. You Give Me Something (Cosmos Deep Space Remix)
ez is olyan houseos stílusú, nagyon jó:
05. You Give Me Something (King Unique Saki Session Remix)
az albumon lévõ szám 3:52 hosszú, ez lehet hogy kicsit más ?...
01. When You Gonna Learn (Didgeridoo)
02. Didgin' Out (Live at Milky Way, Amsterdam)
ez is jó :
03. Too Young To Die (Live) at Leadmill, Sheffield
ez biztos mindenkinek megtettszik :
04. When You Gonna Learn (Cante Hondo Mix)
na most jön az egyik legelsõ maxi cd, a Too young to die.
ebben van unplugged verzió, vagy majdnem unpugged, ahhoz közeli.
01. Too young to die (Edit)
ez is más mint az albumon van, mert az 4:29 hosszú, ez meg nem...mindegyik más.
02. Too young to die (Extended Version)
03. Too young to die
na ez unplugged féle, de azért mégsem..
04. Too young to die (Instrumental)
01. Corner Of The Earth
02. Bad Girls Live at the Brits 2002 with Anastacia
03. Titan Live at Telewest Arena
http://www.flickr.com/photos/bubue/
köszönjük! 😊
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
01. Alright (Full Length Version)
02. Alright (Tee's in House Mix)
03. Alright (Tee's Digital Club)
04. Alright (Tee's Radio Jay)
A Love Foolosophy unplugged nagyon jó!
csak most vettem észre hogy ebbõl is legalább kétféle kiadás létezik, egyiket még meg kéne vennem.
no ameddig tölt a gépem felfele, addig irkálok ode egy picit..
Általában az van hogy egy-egy maxi lemezbõl legalább 3 félét kiadtak.
például a You give me something -ból is van narancssárga, kék ( dvd), piros.
Supersonic -ból sokkal több van: nekem megvan 3 de még lenne másik 3 kiadás is... lehetetlen megvenni mindet.
Vannak csak rádióknak készült példányok, amikbõl mindegyik ritka.
aztán vannak Mexikói, Argentin, Ausztrál, Japán, Eu, UK kiadásik, ha jól megszámolom van vagy 100 különbözõ lemez, de lehet hogy 200 , szóval ezzel végezni nem lehet. 😄
01. Blow Your Mind (Radio Edit)
02. Blow Your Mind (Part 1 & 2)
3. Hooked up - album számmal megegyezik
04. When You Gonna Learn (JK Mix)
elsõ az ugynaz : 7" edit,
2. szám : album version, a
3. viszont új :
csak azt töltöm fel ami új szám.
03. Deeper Underground (Chillington Mix)
01. Canned Heat (7 Edit)
02. Canned Heat (Radio Edit)
03. Canned heat -Wolf In Sheeps Clothing
majd lemegyek a pincébe, és csinálok egy új képet, mert 3 lemez még csak most jött.<#idiota>#idiota>
egyébként már a "gyakoribb" lemezek megvannak, most jönnek a ritka lemezek, amikre az eBay -en is vadászni kell.
a következõ 20 lemeznek az összeszedése szerintem 1 évbe is beletellhet...
pl: Kids - csak japánban lehet megvenni
If i like it - ezt meg csak Izraelbõl lehet megvenni, és csak 1000 példányban adták ki.
vannak még ilyen JApán kiadások szintán amik nagyon ritkák : Light years, emergency on planet earth.
De az egyik legritkább az : Jay's selection - csak JApánban adták ki. és iszonyat felverik az árát. kb. 6000 Ft -ra.