10 éve halt meg Ayrton Senna

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyan nem f1 es pilóta volt de azért ne felejtsük el a magyar vonatkozású Kesjár Csaba nevét sem.Jobban jártunk volna vele mint a mi kis jellenlegi zsótikánkal akit apuci tol.És nem a tudása...

LittleL
szegény Senna, méltó ellenfele lehetne Sumi -nak.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Botond
nekem csoboszg kispatak?
rezsofiz
Nyugodjanak békében.

sazl : c

R.I.P.

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

a.carkey
Ez van. Majd két év múlva. Addig vegetálnak.

A medve nem játék.

a.carkey
Versenyen.

Be lehetne tenni ide még Elio de Angelist vagy Jim Clarkot. De mivel az elõbbi Paul Ricardban, utóbbi meg F-2-es versenyen halt meg, F1-es pilóták voltak, de nem kerültek fel a listára.

Szóval lehetne még írni pár nevet, akik autóversenyzõk voltak és tragikus módon vesztették életüket:

Farina, Hawthorn (belevezette a Lotusát egy teherautóba)McLaren, Pironi (õ az egyedüli, aki nem autóban, hanem motorcsónakban halt meg), Rewson, Gonzales, Trintignant, Scarfiotti, Baghetti, Taruffi ...

És sokan sérültek meg súlyosan:

Gurney, Siffert, Depailler, Regazzoni, Brambilla, Ginther ...

(Többrõl nem tudok, de sajnos a 24 is sok, akik a pályán vesztették életüket versenyen vagy edzésen.)

A medve nem játék.

csabawarchief
meg hiába lépnének, nem tudják megvásárolni a tapasztalt mérnököket pénzzel más csapattol, mert szerzõdés köti õket oda

a.carkey
Az a csapat semmibõl jött. Adjatok nekik idõt. Az a cég, amely olyan Isten autókat gyárt, mint a Celica vagy a Supra, az elõbb utóbb eléri azt, amiért jött. Nem féltem õket. Picivel jobb versenyzõk, erõsebb tervezõgárda, és minden rendben lenne. Most minden szar a csapatban, de még nem jöttek rá, hogy lépni kéne.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Bandee1987
Erre a 24-re gondolsz? :
- Onofre Marimon(1954.július 31.)
- Luigi Musso(1958. július 6.)
- Peter Collins (1958. augusztus 3.)
- Stuart Lewis-Evans(1958. október 19.)
- Chris Bristow(1960. junius 19.)
- Alan Stacey(1960. június 19.)
- Wolfgang von Trips(1961. szeptember 10.)
- Carel Godin de Beaufort(1964. augustus 1.)
- John Taylor(1966. május 7.)
- Lorenzo Bandini(1967. május 7.)
- Jo Schlesser (1968. július 7.)
- Gerhard Mitter (1969. augusztus 1.)
- Piers Courage(1970. junius 21.)
- Jochen Rindt (1970. szeptember 5.)
- Roger Williamson (1973. július 29.)
- Francois Cevert (1973. október 6.)
- Helmuth Koinigg (1974. október 6.)
- Mark Donahue (1975. augusztus 15.)
- Tom Pryce (1977. március 5.)
- Ronnie Peterson (1978. szeptember 10.)
- Gilles Villeneuve (1982. május 8.)
- Riccardo Paletti (1982. június 13.)
- Roland Rantzenberger (1994. április 30.)
- Ayrton Senna (1994. május 1.)

R.I.P

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Punker
eddig 24 pilóta hallt meg de csak 1-2 nevére emlékeznek az emberek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
Teljesen igazad van...Mert pl. Roland Rantzenberger nem volt olyan ismert, olyan jó pilóta, mint Senna, ezért nem is nyitott neki senki topicot. De ha valaki egy kicsit is hallott a Forma-1-rõl, az biztos, hogy hallotta már Senna nevét, mert õ a legnagyobb pilóták közé tartozott(és tartozik ma is)

rezsofiz
Már miért is kéne neki topicot nyitni? Én nem néztem f1et,amikor senna versenyzett,de mivel imadom f1et ezert tudok rola annyit amennyit kell,és elmondhatom hogy nagy tehetség volt. Nem azert nyilt topic mert meghalt,hanem mert nagy név volt....

rezsofiz
Jah,de ha nem lesz,akkor majd lecci digitalizald mar at. De sztem ugyis lesz.

0ppika
Az 5. évfordulón nyomtak nagyon a TV-ben egy kis összeállítást. Ha valakit érdekel átdigitalizálom és megpróbálom feltenni valahova, de szerintem most úgyis nyomnak valami nagy mûsort.

http://epica.nl

0ppika
Te egy igazi gyökér vagy
Egy topikban sem láttam még tõleg értelems hozzászólást.

http://epica.nl

Matthewpamer
de nem kellett vona vasárnap eliondítani a futamot,hisz szombaton is meghalt egy csáko.annak asszem leszakadt a fél teste.neki is kéne egy topic.nem?valaki nyisson

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hen-tes
Toyota..
szánalmas amit azok produkálnak..
(asszem a toyota)
nagyobb a költségvetésük mint a Ferrarinak..
megalol..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Matthewpamer
most schumacher a F1 királya

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Kori
Senna az F1 királya volt. Halálával eltünt a verseny igazi arculata. Évek óta ez a verseny egy tömény unalom.
A halála után kb 5 évig nem is tudtam nézni azóta meg teljesen érdektelen lett
Régi nagy csaták Senna Mansell Prost Picquet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Matthewpamer
jövõre is kell egy topik hogy 11 éve halt meg Ayrtons Senna

M@TriX
ajánlom a Discovery filmjét, abban lemodellezték mi történhetett

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Biztos igazad van, marhara nem vagyok otthon ilyen forma1 dolgokba, de aze ferrarit utallom. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Punker
vannak a Ferrarinal nagyobb és hasonló költségvetésû csapatok...

Ferrari megszedte magat...van penzze fejlesztesekre. 😛

Bandee1987
Ebben igazad van, de errõl nem Schumacher és a Ferrari, hanem azok a csapatok tehetnek, akik képtelenek összerakni egy olyan autót, ami fel tudja venni a versenyt a Ferrarikkal.

Pontosan igy van ahogy mondod. Ez a mai vilag, na de ez mar masik topic. 😄

cSuwwi
😄D

shit happens

a.carkey
Volt ellentét, de volt verseny is. Most meg nincs se verseny, csak ellentétek. 😞

Pár "sztár" többet képzel magáról, és már most annyit keres semmi eredménnyel a hátuk mögött, amennyit Senna és Prost együtt keresett egész karrierje során. (Kicsit erõs, de érthetõ mire gondolok.)

A medve nem játék.

a.carkey
Zsótika veri Kimit is idén. Eddig. 😊

A medve nem játék.

Teljesen igazad van. Igaz szidom prosztot mert anno sennaval nagy ellentet volt. De elismerem nagy jo pilota volt es melto ellenfele sennanak. Akkoriban még tenyleg izagalmas es kiraly volt a forma-1. Aztan mikor mar Proszt is elment.... szoval latjatok mi van most. 😊

fm
ha olyanoknak is van benne hely,mint Zsoltika,aki max akkor elõz,ha vkinek motorhibája van elõtte,vagy kiszáll,akkor nem lehet túl erõs a mezõny 😊

csabawarchief
Igen! Senna Powa😊 Ahhoz képest ami 1989 és 1999 ben volt az F1ben, a mai egy vicc! Schumacherrel az élen.

fm
SENNA nekem is a kedvencem volt,azóta nem nézek forma 1-et

football without ultras is nothing

a.carkey
"A Mocsok Francia Proszt" rekorjai miatt maradt a majom rekordhalmozó a F1-ben. 😊 (MS)

Amúgy Senna (vagy akár Prost) kisujjában is több tehetség volt, mint a maiak közül bármelyikben (kb). Elszomorító, hogy a majmon kívül mára már nincs világbajnok a F1-ben. Már a nyomi kanadai Villeneuve is kiszállt. 😞

A medve nem játék.

téged uccse érdekel....
amugymeg:

ez igaz.....

Ja, vmit elfelejtettem. Utallom a forma-1et meg minden ilyen autos biszbaszt, de anno meg neztem a forma-1et, es Senna baszott nagy versenyzo volt. A Mocsok Francia Proszt meg, khm... 😄

Kedvencem volt Senna! 😞

Bandew
Rohadt perverz!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Matthewpamer
nincs meg videón valakinek amikor meghal?nem lehet valahonnét letölteni

Bandee1987
Ebben igazad van, de mások meg beirják, hogy "nem érdekel", akkor legalább azok ne irjanak.

Punker
már nem azért de a címben nem az volt hogy itt csak isteníteni lehet Senna-t....

Bandee1987
"Prosthoz képest a fasorban sem volt": ez a te saját véleményed, másnak meg megint más a véleménye, ha valami nem tetszik, nem kell ebbe a topicba bejönnöd!

Botond
na ne fárassz már,könyvbõl mi a túrót lehet megtudni?egyébként meg egy agresszív állat volt,aki magának kereste a bajt sztem,Prosthoz képest a fasorban sem volt
Bandee1987
Akkor nem néztem, de könyörgöm, nem halottál olyanról, hogy vhs??????? Vagy hogy könyv????

Bandee1987
Akit meg nem érdekel, az amugy NE ÍRJON ÉS NE JÖJJÖN ebbe a topicba! Nem azoktól kérem a hozzászólásokat, akiket ez nem érdekel, hanem azoktól, akik tudják, hogy Ayrton milyen nagyszerû versenyzõ volt.