10 éve halt meg Ayrton Senna
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Be lehetne tenni ide még Elio de Angelist vagy Jim Clarkot. De mivel az elõbbi Paul Ricardban, utóbbi meg F-2-es versenyen halt meg, F1-es pilóták voltak, de nem kerültek fel a listára.
Szóval lehetne még írni pár nevet, akik autóversenyzõk voltak és tragikus módon vesztették életüket:
Farina, Hawthorn (belevezette a Lotusát egy teherautóba)McLaren, Pironi (õ az egyedüli, aki nem autóban, hanem motorcsónakban halt meg), Rewson, Gonzales, Trintignant, Scarfiotti, Baghetti, Taruffi ...
És sokan sérültek meg súlyosan:
Gurney, Siffert, Depailler, Regazzoni, Brambilla, Ginther ...
(Többrõl nem tudok, de sajnos a 24 is sok, akik a pályán vesztették életüket versenyen vagy edzésen.)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
- Onofre Marimon(1954.július 31.)
- Luigi Musso(1958. július 6.)
- Peter Collins (1958. augusztus 3.)
- Stuart Lewis-Evans(1958. október 19.)
- Chris Bristow(1960. junius 19.)
- Alan Stacey(1960. június 19.)
- Wolfgang von Trips(1961. szeptember 10.)
- Carel Godin de Beaufort(1964. augustus 1.)
- John Taylor(1966. május 7.)
- Lorenzo Bandini(1967. május 7.)
- Jo Schlesser (1968. július 7.)
- Gerhard Mitter (1969. augusztus 1.)
- Piers Courage(1970. junius 21.)
- Jochen Rindt (1970. szeptember 5.)
- Roger Williamson (1973. július 29.)
- Francois Cevert (1973. október 6.)
- Helmuth Koinigg (1974. október 6.)
- Mark Donahue (1975. augusztus 15.)
- Tom Pryce (1977. március 5.)
- Ronnie Peterson (1978. szeptember 10.)
- Gilles Villeneuve (1982. május 8.)
- Riccardo Paletti (1982. június 13.)
- Roland Rantzenberger (1994. április 30.)
- Ayrton Senna (1994. május 1.)
R.I.P
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sazl : c
http://epica.nl
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szánalmas amit azok produkálnak..
(asszem a toyota)
nagyobb a költségvetésük mint a Ferrarinak..
megalol..
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A halála után kb 5 évig nem is tudtam nézni azóta meg teljesen érdektelen lett
Régi nagy csaták Senna Mansell Prost Picquet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Pár "sztár" többet képzel magáról, és már most annyit keres semmi eredménnyel a hátuk mögött, amennyit Senna és Prost együtt keresett egész karrierje során. (Kicsit erõs, de érthetõ mire gondolok.)
A medve nem játék.

football without ultras is nothing
Amúgy Senna (vagy akár Prost) kisujjában is több tehetség volt, mint a maiak közül bármelyikben (kb). Elszomorító, hogy a majmon kívül mára már nincs világbajnok a F1-ben. Már a nyomi kanadai Villeneuve is kiszállt. 😞
A medve nem játék.
amugymeg:

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.