Metroid Prime 2: Echoes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Xbox Live gamertag: kilencnad
Szerk.: nem hiszem el, milyen bamba vagyok 😊)) Fönnt van a nintendo.com-on 😄
Szerk.: KILLER2: az nagyszerû lenne! 😄
www.hordamusic.hu
Fogós kérdés, hogy melyik a nehezebb... Engem a 2 kicsit jobban megizzasztott 😊 Sztem a 2 boss-ai nehezebbek, ill. ötletesebbek. Sokkal több is van belõlük egyébként, mint az 1-ben 😊 A két rész egyébként nagyon sokban különbözik, pl. a 2 sokkal nyomasztóbb... Viszont az jó, hogy a Luminothokkal lehet találkozni, nem csak a felírataikat olvasgatni, mint a Chozo-knak 😊
Nekem ezeken kívül csak a Metroid II: Return of Samus van meg, de szándékomban áll mindet összegyûjteni 😄 (a Fusion megvolt, de elcseréltem még régen 😞(( Ja, meg volt egy limitált "nagykönyves" Super Metroidom is, csak iszonyú hülye voltam és "elvesztettem" :'()
Benne vagy majd egy MP: H klánban? 😉
Szerk.: szted kérvényezzem a topic átnevezését? Vagy nemtom, Petyus mit szólna hozzá 😊
<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Szerintem nem poénos...
Egyébként, lehet hogy egyszerûen azért nem válaszol senki mert nem ismer GC-s warez szervert vagy SMS webes helyet. Az én GC-m sincs chippelve és nem is láttam ilyen site-ot. Olyan hirdetésbe futottam már bele, hogy valaki árult másolt GC játékokat. Egyébként ha megnézed mennyiért lehet általában a Metroid Prime 2-t megvenni itthon, akkor beláthatod hogy Olcsi nagyon jó árat mondott, ha valóban érdekel a játék.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Elakadtam a Metroid Prime 2 Echoesban!
Nagyon az elején vagyok az agon waste szektorban. A mining plaza nevû helyen végigbandukolok, majd az egyetlen általam használható ajtón távozom (menet közben kõpillérbõl képzek két hidat), ahol golyóvá alakulok, és végigigurulok a kijáratig. A köv ajtó sima kék-záras, meglövöm, de az istennek sem akar kinyílni!! 😞
A mezõ neve mining station access! Lassan megõrülök, hogy nem akar nekem megnyílni! Esetleg tudna valaki segíteni? Ja, faq-ok szerint simán tovább tudnék menni...
Segítségeteket elõre is köszönöm!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"