Metroid Prime 2: Echoes

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Ha megöltem Amorbist, utána hova kell menni? Megkaptam a Dark Suite-ot, visszavittem az energiát a light worldbe, aztán felmentem Grat Temple-be U-Moshoz, de most nem vágom hova menjek. Má vagy 2 órája mászkálok, de nem találok semmit.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Ha olvassa még valaki a topicot akkkor tudna nekem segíteni? Még nagyon a játék elején vagyok. A bomba megszerzése után vagyok picivel, de nem tudok rájönni, hogy msot mit kell csinánom.

KILLER2
Na mr rájöttem.

KILLER2
Közvetlenül a játék elején miután abba a templomban vagy hol azutén miután azt az antennát megmomzgattam vagy olyasmi azurán hova kell menni?

KILLER2
Nyitottam 1 metroid topicot. Aki akar az jöjjön legalább nõ a népesség.

KILLER2
Köszi.

koryne
Rákerestem, de sajnos nem találtam 😞 Majd ha szkennerközelben leszek, akkor beszkennelem.

Xbox Live gamertag: kilencnad

KILLER2
A prime 2-höz nem tudsz kézikönyvet?(a neten)

KILLER2
OK!

koryne
Majd ha lesz honlap, közzé teszem a címét is 😊

koryne
A végén a bónusz az item colletct-tõl függ. Ha 100%, akkor mutat egy kis elõzményt a Prime 2-bõl 😉

KILLER2
Már nem tom pontosan, mert rég játszottam. Asszem az Omega utáni teremben ahol ha jól emlégszem 3 narancs priate van.

KILLER2
A honlap címe majd érdekelne

koryne
Legelõször talán 4-5-tel... Pontosan hol halsz meg?

koryne
Köszi 😊 Hétvégén le is fordítok néhány dolgot és elkezdem a honlapgyártást.

KILLER2
Ja bocs nem olvastam végig amit írtál. látom, hogy már megtaláltad.

KILLER2
Asszem a narancs priatok ölnek meg. A kinyírásuk módját vágom. Te mennyi élettel mentél oda (hány ilyen energy tankod vagy mid volt)? Ja és ha megnyered akkor kapsz valami bónuszt?

KILLER2
Itt az elsõ telálat.

koryne
Tudok persze! Valahol fönnt van neten? Csak mert nekem eszembe sem jutott így rákeresni...
Szerk.: nem hiszem el, milyen bamba vagyok 😊)) Fönnt van a nintendo.com-on 😄

KILLER2
Tudsz olvasni .pdf fájlokat? Úgy asszem, hogy le tudom szedni.

koryne
Uhh, köszi, azért nem kell begépelni, nem 2 sornyi szöveg az 😊 Inkább megoldom akkor a németet. Vagy! Még Brendernek is angol van, majd elkérem inkább Tõle 😊 Begépelni elég nagy meló lenne...

koryne
Pontosan kik is ölnek meg? A pirate-ok? A színes pirate-oknál a megfelelõ fegyverrel kell lõni (a sárgát powerrel, a lilát wave-vel, a fehéret ice-szal, a pirosat plasma-val). Vagy megölhetnek még a metroidok vagy az elitek vagy az omega is 😊

KILLER2
A fotózás nem ok, mert a minõség valahogy nem az igazi. Majd nekiállok begépelni.

KILLER2
én a Prime 1-ben a Phazon minesnél akadtam el. Mindig megölnek. nem tudsz valami jó taktikát vagy valami ilyesmit?

koryne
Akkor lehet, hogy mégis nekiesek a német verzió kibogarászásának :/
Szerk.: KILLER2: az nagyszerû lenne! 😄

KILLER2
Nekem angol a kézikönyvem. Írj és lefotózom.

koryne
Ha elárulod a problémádat, akkor biztosan tudok segíteni 😊 Az 1-et épp most csinálom hard mode-on, hajtva a 100% scanre és item collect-re 😉

mb66
Megnéztem én is, nekem is fullnémet a "spielanleitung😄". Szerintem az itthoni PAL os Metroidok legnagyobb része ilyen sajnos..

www.hordamusic.hu

KILLER2
A topic átnevezése jó ötlet és én is szorgalmazom. És a kérdésemre visszatérve: Válaszod alapján te megnyerted a Prime 1-et. Én még nem szóval tudnál nekem picit segíteni már ha lehet a problémámon?

koryne
Ja, igen, majd' elfelejtettem: van angol nyelvû kézikönyved a Prime 1-hez? Akarok csinálni egy Metroidos honlapot és anyagokat gyûjtök 😊 A kézikönyv 5. 6. és 7. oldalán van egy leírás a Chozo-król és a Space Pirate-okról. Sajnos nekem csak német van, németbõl meg nem egészen friss a tudásom, évek óta még csak nem is olvastam... Ha be tudnád szkennelni vagy csak lefényképezni, akkor nagyon sokat segítenél 😊

koryne
Örülök a "találkozásnak" ^^
Fogós kérdés, hogy melyik a nehezebb... Engem a 2 kicsit jobban megizzasztott 😊 Sztem a 2 boss-ai nehezebbek, ill. ötletesebbek. Sokkal több is van belõlük egyébként, mint az 1-ben 😊 A két rész egyébként nagyon sokban különbözik, pl. a 2 sokkal nyomasztóbb... Viszont az jó, hogy a Luminothokkal lehet találkozni, nem csak a felírataikat olvasgatni, mint a Chozo-knak 😊
Nekem ezeken kívül csak a Metroid II: Return of Samus van meg, de szándékomban áll mindet összegyûjteni 😄 (a Fusion megvolt, de elcseréltem még régen 😞(( Ja, meg volt egy limitált "nagykönyves" Super Metroidom is, csak iszonyú hülye voltam és "elvesztettem" :'()

Benne vagy majd egy MP: H klánban? 😉

Szerk.: szted kérvényezzem a topic átnevezését? Vagy nemtom, Petyus mit szólna hozzá 😊

KILLER2
Asszem rokonlelkek vagyunk!<#vigyor3> És lenne 1 kérdésem: Neked megvan a Metroid Prime 1 és 2? Mert ha igen akkor melyik a nehezebb? Mert nekem csak a Prime 1 van meg (amúgy a fusion, a zero meg a Hunters First Hunt demója is megvan)

koryne
Nekem bennt van a kedvencek között, de mivel elég döglött szegény így nem olvasom 😊 Pedig nagy Metroid fan vagyok. Sztem át kéne neveztetni a topicot csak simán Metroidra, mert olyan viszont nincs, és lehet, hogy nagyobb lenne a népszerûsége.

KILLER2
Olvassa még valaki ezt a fórumot?

KILLER2
Sikerült befagyasztanom egy fórumot. Ez király!!!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

KILLER2
Milyen érdekes fórum
<#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead>

Nem tudom, te mit gondolsz magadrol, de egy ilyen hozzaszolas utan nem artana nemi onvizsgalatot tartanod. Ilyet meg tiz ev alatt is csak a legfelresikerultebb kolykok birnak kihozni magukbol. Azert azt remelem, hogy idokozben leesett, miert is vagy bunko. Annak mindenestre oruljel, hogy apu nem olvassa a hozzaszolasaid, mert vorosre verne a segged es par hetre frankon eltiltana a konzoltol. Hozzateszem, 9000 tenyleg eleg fair ar egy vadiuj Echoes-ert. Egyebkent talan nezz korul az aproneten, az a gaming kinai piaca.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Azt elismerem, hogy ritka az olyan cucc amit keresek, csak az a fura, hogy miután én írtam azután pár napig senki sem írt semmilyen témában senkinek.

44?
Szerintem nem poénos...
Egyébként, lehet hogy egyszerûen azért nem válaszol senki mert nem ismer GC-s warez szervert vagy SMS webes helyet. Az én GC-m sincs chippelve és nem is láttam ilyen site-ot. Olyan hirdetésbe futottam már bele, hogy valaki árult másolt GC játékokat. Egyébként ha megnézed mennyiért lehet általában a Metroid Prime 2-t megvenni itthon, akkor beláthatod hogy Olcsi nagyon jó árat mondott, ha valóban érdekel a játék.
Miéet lennék bunkó? <#email>

aabyssx
Életkor: 14 alatt
Neme: fiú
Teljes név: KILLER

www.youtube.com/aabyssx

Az hogy warezolsz egy dolog, de azért vegyél vissza kicsit! Gondolod ha ilyen bunkó módon írogatsz bárki is segíteni fog? Szerintem nem...
Dögölj meg, de sürgõssen!

Nekem van belole egy, 9000ert "letoltheted".

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

ÍRJATOK MÁR A MIT TUDOM ÉN MIBE IS! <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni a Metroid Prime 1-et vagy 2-t? <#help>

Szerintetek mi jobb? A Metroid Prime vaagy a Metroid Prime 2 ECHOES <#fejvakaras>

Szükségem van egy kis segítségre kollégák!
Elakadtam a Metroid Prime 2 Echoesban!
Nagyon az elején vagyok az agon waste szektorban. A mining plaza nevû helyen végigbandukolok, majd az egyetlen általam használható ajtón távozom (menet közben kõpillérbõl képzek két hidat), ahol golyóvá alakulok, és végigigurulok a kijáratig. A köv ajtó sima kék-záras, meglövöm, de az istennek sem akar kinyílni!! 😞
A mezõ neve mining station access! Lassan megõrülök, hogy nem akar nekem megnyílni! Esetleg tudna valaki segíteni? Ja, faq-ok szerint simán tovább tudnék menni...
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Sephi
Ez nagy info volt 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
😊 amugy bizti eleg jo jatek
Oldal 1 / 2Következő →