Tankcsapda

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Én kurvára szeretem a Csapdát, rajtuk nõttem fel. Nekik már régóta nagy a rajongótáboruk és sikeresek. Az, hogy most vettek 2 díjat maguknak (mer most már tellik), nem sajnálom tõlük...
Érdekes megfigyelés, hogy Tankcsapdát mindenki szereti, ha egy buliban mondjuk vita van a zenérõl, akkor Csapdát mindíg be lehet tenni, mert punk gyerek is szereti, meg a diszkósok is...
Amúgy annyira bírom, hogy mikor egy zenekar "befut", a kortársak rögtön útálják õket, és elveik feladásával, a mûfaj meggyalázásával meg hasonlókkal dobálóznak...(pl Alvin VS minden punk, Tankcsapda VS Auróra...stb)
Inkább örülök, hogy nem csak azt a teknó szart meg a fika diszkót nyomját a VIVÁn, hanem néha lemegy egy Csapda is a népnek. Ez király! Persze igazad van abban, hogy a régebbi számok SOKKAL jobbak, de a népnek nem kell 'legjobb méreg' meg 'Lopott könyvek', nekik ez az álkemény rock kell, és a Csapdával megkapták...
Megjegyzem a koncertek még mindíg baszott jók, az igazi slágereket mindíg lenyomják, közönség is a régieket preferálja...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Vologdavr
A szövegek meg röhelyesen közhelyesek.
Ennyit a nagy dalszövegíróról...

\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"

Vologdavr
Ok.
Azt tudtátok, hogy Lukács lett Debrecenben az év embere (kulturális embere, vagy mittudomén mi a címe a kitöntetésnek), megelõzve színházigazgatókat, költõket, ilyesmi.
Volt egy cikk, olvastam, közben ment fel bennem a pumpa.
Valami ilyesmi volt:
-Mi lehet a zenekar sikerének a titka?
-Hát az, hogy végig hûek maradtunk magunkhoz, mindigis azt csináltuk, amit eredetileg.

Aztán volt egy ilyen megjegyzés:
-A szövegek humanisták, meg pozitív töltetûek, meg ilyenek.

Mi a fene ez, kérdem én?
Hát halgassanak vissza a saját albumaikon, milyen volt a zene, meg a szöveg. Tényleg ugyanazt nyomják. Hogy szakadna rájuk az ég. Jó lenne, ha elmondaná valaki a tankcsapdának, hogy a tankcsapda nem az agyarországgal kezdõdött, és az emberek nem a menyországturiszt utántól szeretik õket.
Nálam lejáratták magukat, már vagy 2 éve utálom õket, most meg fõleg. Az a baj, hogy a régiek viszont jók. Mára meg...gerinctelen popnyáladék.
Kb ennyi a véleményem.

\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"

tigeroo
Tankcsapdások..:)))
cikk

egy vadonatúj nótát is tartalmaz, az Azt mondom, állj!! címû dalt, melyhez minden idõk legdrágább és legdögösebb hazai videoklipje készült el a napokban.

???
mi került olyan sokba? a rendõrautók bérlése? vagy mi?
amúgy nem dobtam hátast amikor megláttam a klippet
szerintem nem valami jó
Tankcsapda nem tud jó klippeket készíteni.
Csak a Menyország.. és az Ez az a ház volt jó, talán Mindig péntek? bár arra nem nagyon emlékszem, valami görkoris pályán forgatták asszem

szacsi
sajnos...
és élni is fog, mer pénzéhes geciek....
tinikedvencekö :P

:-O http://www.ashes.hu O-:

Johnyy
Nemtudom hogyha valami jó akkor miért kell elrontani és ez rengeteg mindenre igaz ,, jobb úgy sem lessz!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

The Garrett
az 1 undorito szar bad religion feldolgozas....
Mar mint az eredeti szam jó, de ez a TCS verzió valami borzalom.

Letagadom hogy 6-7 éve még hallgattam.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tegnap láttam a klipet, nekem bejött. A szám is. Bár ha akarnának, sem tudnának rossz zenét gyártani

Johnyy
mitgondoltál?? Jóhogy :DDDDD

nemcsakfeel
ez a zenekar még él?

*hihi ** *

Johnyy
mi a czíme????????

van új klip, most láttam viván, egy bûnözõpáros autós üldözése, a csaj hadonászik egy pisztollyal a benzinkútnál
"Azt mondom állj!" számhoz, ez egy válogatás cd-n lesz rajta, és kijön könyv és DVD is, amin az eddigi klippek lesznek fent

Johnyy
Ha szereted õket akkor ne szidd ;)

Johnyy
Akkor most lesz az õsszel konci mert nagyon elmennék, mivel a szigeten nem nyomták :)

Lteebee
Sok éve nem láttam õket élõbben és kiváncsi voltam.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Szerintem nem szándékosan törte össze magát konci elõtt, csak azért, hogy ne kelljen szigetelni...

LittleL
Menyország Tourist - az Rulez. !

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

pikk8
Bassza mag Lukács! Ménem koncert után törte össze magát!

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Narancs
Télleg?
Kik lépnek majd fel? Van egy csomó zenekar akik hordó sörért meg hasonlókért játszanak bulikon!

Johnyy
Nálunk lehetne! én rendeznék egyéjszakás rockbulit csak nem pesten lakok :(

Kicsi, abból is a fele krumpli meg bab :-) azt nem egészséges letaposni, erõs fejfájással járhat! (anyu, sodrófa)

Narancs
Ez jó ötlet, kéne csinálni egy ilyet, mondjuk azoknak akik nem akarnak/tudnak kimenni a Szigetre!
Mekkora a kertetek?

Sebaj, hallgatok otthon a kertben Tankot a gyermekmedence mellett, kért sörrel a kezemben... KertFesztivál2004 :-)

Narancs
ÉN se megyek bazz, tavaly is csak csapdán voltam, az kurva jó volt! A többi meg...

Nabammeg... most megint nem megyek szigetelni. :-)

nemcsakfeel
lojál!

*hihi ** *

Johnyy
Ja halotam én is! Friss a cikk! , oh a franc nem lesznek a szigeten a tankok
Nem baj, szerintem ne is legyen nehogy valami baja legyen Lacinak, Javulást!

Narancs
vazz, tuti nem lesz koncert ha a télleg ennyire gáz a sérülése...
Amúgy mikori a cikk?

ricsi1
énekes ejtõernyõs balesete miatt könnyen elmaradhat a Sziget Fesztiválra tervezett koncert, más, augusztusi fellépésekkel együtt. Lukács László rutinos ugró, de ezúttal elmérte a távolságot - és viszonylag olcsón megúszta.

Ajánlat
Porra sör - ajánlat

Vizsla
Tankcsapda-linkek

Augusztus 7-én, szombaton este fél nyolckor lép(het) színpadra a Tankcsapda a Sziget fesztiválon, ám a frontember egészsége mellett a koncert is veszélybe került a napokban: vasárnap - ugrás után - rosszul landolt. "Röviden és tömören: egy ejtõernyõs leszállás során elmértem a távolságot, így nagy sebességgel földbe csapódtam. Nyitott ejtõernyõvel, persze. A lábam és a gerincem sérült, jelenleg egy kórház foglya vagyok" - újságolta Lukács.

Elárulta, hogy lábsérülése nem annyira komoly ("Nem probléma, kimankózom" - mondta), annál nagyobb gond, hogy ágyhoz van kötve, és biztosat csak holnapra mondanak az orvosok. A tíz éve ejtõernyõzõ zenész ennek ellenére nem látja túl borongósan a közeljövõt.

"Az orvosok nem biztos, hogy színpadra fognak engedni, mivel sajnos törés van a gerincben. A fellépésekkel kapcsolatban még minden képlékeny. Augusztusi bulit még nem mondtunk le, de talán a Sziget lehet az elsõ. Rövidesen tisztábban látunk majd" - tette hozzá az ágyban fekvõ énekes.

Lteebee
:D

nemcsakfeel
Szeret sakkozni?
:))

*hihi ** *

Lteebee
Hagyjátok!

Ez a gyerek azt mondta St-nek, hogy: anyadat bannolod(vagy valami ilyesmi).

Aztán megkapta.

De már keresték a sakk-körbõl is:))

nem lehet hogy te inkabb egy egeszseges fejbor koncertrol beszelsz?
O0D:
ekkora segget régen láttam mint te.
elmondom: tankcsapda koncertre agresszív emberek járnak, és ezek közül nagyon sok a kopasz idióta fasiszta nácigeci.

Hajrá Dózsa György!

bizar
Tudom!

Lteebee
Nem is te mondtad.

bizar
Nem toom!

Lteebee
Azért az érdekelne, a nácizás hogy jön a tcs-hez.

bizar

O0D:
te meg ne oregkedjel itt.
kis burnyakok

Hajrá Dózsa György!

Én ismerem!!!

Lteebee
Kicsit próbálj meg visszavenni a fiatalosból!

Köszi.

O0D:
lol.
lol.
lol.
lol.

Hajrá Dózsa György!

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

repro
Hát van pl. egy olyan pont, hogy DC++ Használata.. egy próbát megér...

N0 TXT TLK PLZ!4!

bizar
és ezt hogy kell használni?

repro
jézusom itt senki nem ismeri a DC-t???

Találd ki ebbõl

N0 TXT TLK PLZ!4!

bizar
Hali
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a Tankcsapda legújabb számát?

← ElőzőOldal 4 / 4