Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem látom egyik képet sem :(

rroolli
Lehet, hogy már sokszor mondtam ezt, de szerintem a Tibia világa a kisebb szintűeknek volt kitalálva. Ha maradunk Mainlanden, akkor level 60-az már szinte "god mode". A normál szinteken, tehát 10-20-30-as szinteken évekig el lehetne bóklászni a Tibiában, mert annyi felfedeznivaló van. Az alapmechanikából is ordít, hogy kisebb szintre volt kitalálva.

Ezt az egykor jól eltalált játékélményt próbálják tákolni, kókányolni úgy, hogy mindig megfeleljenek az egyre nagyobb szintű játékosoknak. Mert azok hozzák a pénzt. Így lett hotkey, olcsó, stackelhető poti és rúnák, cooldown, auto-loot, NPC-től korlátlan mennyiségben vásárolható supply, Marketplace, meg ilyenek.

Aztán egy dolog, hogy a játékmechanikát folyton átalakították, hogy trendi legyen (kb. más játékokat utánoztak), de a tartalom is kiveszett. Azok a tartalmak, amiket az utóbbi 10-20 évben adogatnak a játékhoz (új szigetek, lények, stb.), már köszönőviszonyban sincsenek azzal a tematikával, amivel anno indult a játék. Régen voltak törpök, sárkányok, óriás pókok, orkok, trollok, elfek, meg ilyesmi... Most meg vannak ilyenek:

Értem, hogy mindig kell valami új lény, hogy lehessen fejlődni (és fizetni) a végtelenségig, de ennek az "új világnak" már semmi köze a régi fantasy tematikához.

Ha lenne egy retro szerver, a 2004-2007 közötti időszakból, vagy akár még régebbi is, azt még most is szívesen kipróbálnám. De erre a katyvaszra ahol most tart a Tibia, már nem vagyok kíváncsi.

Shiwo
nekünk meg cégbe le van tiltva a fész, így eleve be se töltené onnan a képet <#idiota> max otthonról látnám.. <#hawaii>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bexter
ha facerol illesztesz be képet az el fog mindig tünni, mert csak facera lépve engedi a rendszer megnézni :(

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
nekem tuti lent van valami temp könyvtáramban :)

[/spam]&#8482;

Bobber
Érdekes mert amikor betetted az első hozzászólásodban akkor még simán betöltötte, de most már nekem is csak a face linken jelenik meg itt sg-n nem

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Shiwo
nekem be se tölti a képet..

CattiBrie
Neem, a hely! :)

[/spam]&#8482;

Bobber
Ezt a játékot felismerem :) Ez a Tibia :)

CattiBrie
Nektek ismerős?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
<#csodalk> <#csodalk> <#csodalk>

[/spam]&#8482;

ahhoz guild is kellene... :P ( 4 prémes még... )

Bobber
Vagy csak nem tudunk valamiről mert nem a guildhal előtt állunk rúnát gyártva dumálni :)

Új gazdára talált a tibia.hu domain.

&#63743;

<#integet2>
Kaptam 1 nap prémiumot egy 2018-as szerver crash miatt.

Utoljára szerkesztette: Xing, 2022.04.12. 18:06:32

&#63743;

Én is mindig kedvet kapok aztán rájövök, hogy nem tudnék magammal mit kezdeni. A hotkeyek rontottak el mindent meg a stackelhető rúnák. Azok nélkül volt játék a játék :p
Állni a guildhall előtt, dumálni és közben sd-t gyártani meg dragon hamet enni :)

&#63743;

Bobber
Hát nem is tudom :( elég durva és nem tudom engem már zavarna az az átláthatatlan kavalkád ami a videón is van :( Sokkal kellemesebb volt régen. Ez már csak tényleg arról szól hogy mennyi coint veszel húzod fel a karid és akkor te vagy a jani :( Jó régen is ez volt a cél hogy minél nagyobb erősebb stb légy de nem volt ilyen csít hogy xp boost koinért vett dolgok stb :(
Bár ettől függetlenül egy picit kedvet kaptam hogy benézzek és elszaladgáljak Thais mellett de nem teszem meg :)

CattiBrie
Először is, mi ez a helyszín? :D

[/spam]&#8482;

ha valaki esetleg vissza térne :D :

https://www.reddit.com/r/TibiaMMO/comments/b67f50/required_reading_for_returning_players/

Brutális, számomra elképzelhetetlen számok. Kíváncsiságból rákerestem, hogy néz ki a nagyok játéka.
1536-os RP, 15000 HP, 18000 Mana :D
https://www.twitch.tv/sanctumus/video/1449085696

&#63743;

Shiwo
be se tudnék már lépni (:

CsikiAndriss
140 es most a top 1 distance securán :)

CattiBrie
:o

meg sem nézem, hol van a dist első helyem :DDD

[/spam]&#8482;

rroolli
Securán a top 1000. helyezett 583 szintű, a top 1. pedig 1646-os.
Az összes szervert nézve 2039-es a legnagyobb szintű.

Durva becslésem szerint 10 év alatt kb. 3x nőttek a szintek. (Pl. aki 2010-ben 150-es szintű volt, annak most 450-esnek kéne lenni, hogy ugyanott foglalja el a helyét a rangsorban).

sok új dolog, nekem tetszik :)

Bexter

Bobber
Most hogy így írtad egyből próbáltam magam elé vizualizálni de nem nagyon megy :(

Bexter
Thais depot csak felimseritek még :D

CattiBrie
Meg belépünk és azt se tudjuk hol vagyunk meg mi ez... :))

[/spam]&#8482;

Bobber
és mind elfexünk mert már irányítani se tudunk :)

Bexter
Kéne egy Retro napot tartanunk amikor mind belépünk egyet játszani dumcsizni :D

Üdv :) Magyar klán létezik még Securán ?

CattiBrie
Rendszeresen játszol?
Mi számít ma nagy-nak? Hányas szinttől nagy egy karakter? :)
Amikor én kezdte, még nem volt 100-as szintű.. akkortájt lett Alfonzo 100-as..

[/spam]&#8482;

CattiBrie
<#circling><#vigyor2><#vigyor2> <#integet2>

[/spam]&#8482;

Shiwo
\o/

CsikiAndriss
Aha, rengeteg jó újítás volt én is le voltam még maradva kicsit de most már a legtöbb dologgal kezdek tisztába lenni. Az új küldetések azok kissé távol álnak most tőlem mert erősek nagyon a lények. Viszont más témában mostmár elég jól ki lehet igazodni. A Diamond arrowra visszatérve az egy területi Arrow 21 SQM területet támad az a nagy paladinok alap lőszere. A lovagoknak meg nem kell most már imbuement mert van minden fajta fegyverbe Axe, Sword meg Club ba, hogy 10 normál Physical Damage a többi meg 47 ice vagy ilyenek :)

CsikiAndriss
Hello mindenkinek :D csak tiszta kíváncsiságból beléptem ide, hogy megnézzem még aktív-e itt az élet. És nagy meglepetésemre az :D a játékban sajnos egy magyart sem látok, de jó látni, hogy itt még felhozódnak a régi szép idők :)

Bexter
Boomerek :D Már csak a nosztalgia maradt? :D

rroolli
Szerintem sosem fogom elfelejteni, és ez nem csak a játék érdeme, hanem a közösségé is. Valahogy úgy álltak össze a csillagok néhány évig, hogy ezen a platformon, ez a társaság felejthetetlen élményekkel gazdagodott és abban az időszakban ez az életünk meghatározó része volt. Úgy alakult, hogy én ennek a jelenségnek csak a felét, vagy talán csak a végét élhettem meg, de így is elég intenzív volt és az identitásom részévé vált, hozzájárul ahhoz, hogy az vagyok, aki.
Úgyhogy röviden igen, én emlékszem rá :)

CattiBrie
<#fogmosas><#kuss><#hawaii><#vigyor3>

Mobilos nézetben nincsenek szmájlik. De most megtaláltam. :)

[/spam]&#8482;

Aquir
néha ránéztem, úgyhogy még megvannak a karakterek:)
egy lvl 29 druid aki rúnákat csinált és a lvl 75 paladin, akit valami oknál fogva a játék visszaküldött a Carlin spawnból Thaisba:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
Most már sohatöbbé nem lépsz be :))

[/spam]&#8482;

Aquir
én nem vettem prémiumot, de volt amikor bónuszként kaptam. akkor nem tom mi lesz:)
Azt írja: Free Account (Premium Time expired at Jun 03 2009, 12:00:00 CEST, balance: 0 days). Premium History: Premium Surprise (7 days)
Jah itt van: Accounts for which a Tibia service (Premium Time, Tibia Coins, Recovery Key etc.) has been bought at least once with real money via the Webshop will not be deleted automatically at all.
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2021.12.04. 20:27:29

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
Na, akkor irány a thaisi csatornapa

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Te voltál prémiumos, nem? Akkor tudtommal nem törlik.

[/spam]&#8482;

Bobber
na már csak kíváncsiságból beugrottam megnézni és látom hogy már nem is a kód kell így be tudtam lépni :) és még megvannak a a karaktereim :)

Bobber
hát én már a kódjaimra se emléxem :( na meg se idő se energia :(

Aquir
egyre ritkábban, megnézem törölték e a karakterem:)

CattiBrie
Szoktatok még belépni a játékba? A Tibiára gondolok. Emlékeztek még erre a játékra? :)

[/spam]&#8482;