DOBD A CIGIT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAYNE
igen a szofi nem rossz cigi! de én a világoskéket nem szeretem, nekem a barna jön be a legjobban! ma például olyat vettem mert nem vót pall mall! és kimondottan finom!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Match
ahh....ezt nem kellett volna 😄
fõ az egészséges élet 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

-15 évesen szoktam rá szakközépben
-21 évesen karácsonykor 40fokos lázam lett, akkor szívtam el az utsót
-most 26 vok és csak röhögök magamon mekkora idióta voltam 6 éven át

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bld
mer' akkor kemény dohányos lehetnél, így meg csak simán kemény vagy😊)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

PResident Evil
<#idiota>

Match
mér? 😄

bld
kár😊)))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Match
mellesleg nem cigizek 😄

bld
akkor te mindent elszívsz csak papírba legyen h meggyulladjon😊)

Match
betonszofi über alles...
a többi meg szûrõ élkül elmegy...

bld
világoskék szofi a tuti

bld
arra még nm jártam majd benézek😊thx

PResident Evil
ott az idióta szmájli... tehát nem komolyan írtam...

a másik topicba pedig azért írom, mert az a téma 😊

PAYNE
csak annyit tok elmondani hogy:

PIROS PALL MALL RULEZ!!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

bld
csak a hozzászólásodból következtettem...kicsit tipikus vagyánykodósra sikeredett aki felvág azzal h szív és hogy mennyit mennyiszer, az ilyeneket nm kedvelem(és akkor finom voltam és nõies)

PResident Evil
asszem rossz helyen tapogatózol 😉

bld
a mértéktelen dohányzás tényleg káros de ha megfelelõ korlátok mellett csinálod nm olyan káros, örülök h neked sikerül(õben van) én egyenlõre nm tervezek leszokást, soha nm is próbáltam a leghosszab idõ cigi nélkül egy hét volt de észre sem vettem( egy külföldi nyaralás volt a szülõkkel)

zoli80
2hete nem gyujtottam rá.nem hittem volna hogy eddig kibirom.semmi akarateröm semmihez.14ves korom ota szivom ezt a szart!kb 30szor probáltam leszokni.azt hiszem most sikerülni fog,tegnap pl elmentem a haverokkal iszogatni,beszélgetni.kurva nehéz volt két whiskey után,föleg hogy 7en bagoztak mellettem de sikerult.sokkal tobb az energiam,jobb a kozerzetem,stb..
minden bagosnak uzenem hogy érdemes szenvedni a leszokásért!

bld
maj' lesz😊) ami késik az a vonat

bld
...seggbedugnak a gumibottal

Narcotic Syntax
még nem volt rá precedens.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

bld
neszívjál füvet mert elvisz a rendõrség

bld
csak nm még egy "májer"-füves.....

Narcotic Syntax
neszivjál füvet mer olyan leszel mint én!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

PResident Evil
szívjatok füvet...de az másik topic <#idiota>

bld
szar😊 mivel nins benne dohány így nm tartalmaz nikotint sem

PAYNE
és milyen íze van?

PAYNE
tudom ajánlani a rajzlapba tekert rajzlapt amint átitatod valami alkohollal! 😄

PAYNE
14éves korom óta dohányzom. de mért nem akarok leszokni róla??? tiszta jó érzés szívni a füstöt, fõleg télen! mert mikor kifújod (már ha odakint vagy) nehéznek töménynek látszik a füst és szinte gomolyog 😊)))

bld
és abba mi a poén? teafüvet tekertél be😊)) nekem volt egy csop társam anno aki ilyeneket nyomot a citromfûnél messzebb azért õ sem ment de jópár jegyzetõmbpapírba tekert baromságot szívott el😊)

A cigarettafüsttel beszívott nikotin 10-15 másodperc alatt éri el az agyat. Ott acetil-kolint szabadít fel, amely testi-lelki élénkséget okoz. A további szippantás béta-endorfinokat termel, amelynek viszont nyugtató hatása van. A dohányzás az idegrendszert egyszerre izgatja és nyugtatja. Ez - leszámítva a kezdeti köhögést - olyan érzést vált ki, amelyhez nagyon könnyû hozzászokni. Azon fiatalok kétharmada akik túl vannak a második szál cigarettájukon, dohányossá válnak. Magyarországon a 15 évnél idõsebb korosztály 38%-a dohányzik. Az egy felnõttre esõ évenkénti 3260 szál cigarettával - Lengyelország és Görögország után - a világ harmadik legnagyobb cigarettafogyasztó nemzete vagyunk. 20 évvel ezelõtt a 13. helyen álltunk. Az utóbbi 40 évben négyszeresére nõtt a dohányzás okozta halálozás. Magyarországon évente 30.000 ember (75%-uk alkotóerejük teljében) hal meg a dohányzás következtében. A dohányzás okozza a tüdõrák-halálozás 90%-át, a szívinfarktus-halálozás 40%-át. A dohányosok élete átlagosan 12 évvel rövidült meg. A dohányzás abbahagyását követõ egy év múlva mérséklõdik a volt dohányosok elhalálozási kockázata. SOKKAL KÖNNYEBB VISSZAUTASÍTANI AZ ELSÕ SZÁL CIGARETTÁT, MINT LESZOKNI RÓLA!!!!!!

Szokjunk le mi is!!!!

Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.

rudanjoe
Nekem a legdurvább esetem (úgy 10 éve): 1 rettenetes másnapos szombat reggel nem találtam otthon cigit, persze pízem sem vót, úgyhogy újságpapír+teafû keveréket sodortam és szívtam! LoL😊

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

bld
megnöveli a vérnyomást mert összeszûkíti az ereket

PAYNE
nekem nem is büdös a pofám! csak cigiszagú. most viszont lehet hogy egy kicsit büdös mert az este kurvára berugtam a barátnõm miatt és most kerültem haza. elvileg egy barátomnál aludtam aki azt mondta. ilyennek még nem látott. és képzelejéteke el 1 bontatlan doboz cigit cittem és olyan 4-5óra alatt végezhettem vele mert elvileg akkor már kész voltam.....

PResident Evil
nikotin mi jót csinál ? 😄

MIMACSKA
Másfél dobozt szívtam. Két és fél éve egy szálat sem!!
Könnyû volt! Nem is érdekel a cigi. Mindennap örülök neki, hogy nemdohányzó vagyok és szörnyülködve gondolok vissza a régi idõkre:
vajon nekem is olyan rohatt büdös hamutartószagú volt a pofám?? pff

www.extragyongy.hu

Tikal
a cigi a szervezetednek kell ( a nikotin! ), nem csak pszihés dolog, nem véletlen a nikotin tapaszos leszokás sem..... a cigirõl rosszabb a leszokási arány mint a hernyorol. 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PResident Evil
a cigi pszichés dolog... nem a szervezetednek kell... és nem is befolyásol semmi szervet, vagy teljesítményt... egyszerûen az agyad kattant rá... ennyi.

PAYNE
14 éves korom óta dohányzom ezt 3évig titokban tartottam majd 17évesen anyu megérezte rajtam, azóta igen erõsen napi 1doboz (ha dolgozom 30szál is) elmegy. de viszont én egyáltalán nem akarok leszokni. mert SZERETEM!!! na ez mért van?! és én mielõtt dohányozni kezdtem azelõtt is versenyszerûen úsztam és futottam és most is. nem érzem gyengébbnek magam se nem érzem lassabnak. és szereintem az állóképességem se romlott mert most is simán futok/úszok nagy távokat. igazából a dohányzásnak is van visszahúzóereje (legalább is hatékony) a barátnõd/barátod vélemény!!! nekem a barátnõmet már zavarta úgyhogy elhatároztam hogy leszokok, és 1 hétig nem is szívtam egy szálat se, eszembe se volt (elfoglaltam magam) de utána szakítottam a barátnõmmel és mostmár uyganúgy szívom.
EZT HÍVJÁK TOTÁLIS CSÕDNEK!!!

és mostanra már olyan szarnak érzem magam hogy csak azért is szívom, szívom míg bele nem döglök vagy meg nem halok valamiért, mert semmmi visszahúzóerõ nincs!

bld
ha mindig mindenki csak annyit szívna el amennyi feltétlenül szükséges akkor kevesebb gáz lenne, csak hát adódnak ugye azok a szituk amikor állsz a buszmegállóban, vársz a buszra és az meg ugye sehogy se akar jönni és olyankor jön h gyújtsunk rá azzal is megy az idõ..

cSuwwi
én már "leszoktam" ma estig. 😊 volt haveri körrel egy biliárdos, piálós party, mindenki szívta, hát én is rágyújtottam.

az elsõ elég szarul esett 4 hét untán.
a többi már nem (össz. 5 szálat szívtam el)

bár nekem nem okoz nehézséget, hogy utána akár több hétig/hónapig nélkülözzem...

shit happens

bld
én egyenlõre nm vagyok rajta bár asszony szokott cseszegetni de õt se zavarja nagyon

FtranX
addig kéne leszokni, amíg könnye(bbe)n megy.

bld
ja meg ha nincsen cigim akkor nm olyan gáz viszont ha van el el pörög (az más kérdés h utánna a föld alól is kerítek😊))

FtranX
akkor az még a nikotin-függõség egy enyhébb foka lehet. mikor még csak olyan másfél éve bagóztam, ha beteg voltam, én sem kívántam. amúgy, ha nem volt cigi, akkor nem hiányzott különösebben.
most már betegen is kívánom :/

bld
hajrá!sztem menni fog, amúgy az ilyen betegségek mint a torokgyulladás segítenek leszokni mert nm is esne jól ha rágyújtanál így jóval kevesebb akaraterõbe "kerül" az h ne gyújts rá. Én például észre sem vettem amikor lázasan fetrengtem itthon, h már három-négy napja nm gyújtottam rá....

Kösszös!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Tegnap rágyújtottam.....egy félre. Nagyon szarul esett+beszédültem.
Mostmeg megfáztam v mi, mert az egész légcsövem fáj!
Lehet, h így könnyebb lesz!!

De csinálom tovább..

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

FtranX
Na igen, lelki függõség.
Nálam is ez játszott be, amikor le akartam szokni. A harmadik nap után már nem nagyon éreztem a fizikai függõség kényszerét. Le tudtam menni a csoporttársakkal az udvarra úgy, hogy mellettem mindenki más rágyújtott.
Aztán a hétvégén elmentem haverokkal kocsmázni. Egy kicsit ittam és a lelki erõm máris teljesen szertefoszlott. 😊

observer
Tarts ki!!!!!!

Én akkor hagytam abba, mikor egy éjjel majdem megfulladtam a trutyitól a tokomban és reggelente egy órán át krákogtam.

Június elején álltam le, 14 évesen kezdtem, a csúcs napi másfél doboz volt, ha ittunk, vagy zsugáztunk.
Nem akarnék itt észt osztani, de abbahagyni csak egyszerre lehet, fokozatosan nem. Híztam utána vagy 10 kilót, de mostanra annak is lement már a fele.

..szeretlek, csak nem nagyon....