Régi autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elte belsõ udvar 😊

cartarsak

www.car-tarsak.blogspot.com

cartarsak
A Hahu-n a legjobb, de ez a típus (hiába van kevés itthon)nem igazán került a veteránosok látókörébe, eleve a veterán korú japán autókat is érinti ez a dolog (persze vannak kivételek, sikeres japcsi veterán típusok, de egy 323 sosem lesz az)
...nameg, manapság bármi olyat eladni ami egy pénztemetõ hobbi <#wilting><#szomoru2>

www.car-tarsak.blogspot.com

Sziasztok Régi autókat kedvelõk

Benzingõzös szenvedéllyel vezérelve megalapítottam a Karburátor nevû facebook oldalt, ahol a tartalmat közösen írjuk a tagokkal a következõkrõl:

Autókról, melyeket még szenvedéllyel építettek LEGINKÁBB az ezredforduló elõtt.
Autókról, melyek tervezésénél a vezetési élmény elsõdleges volt.
Autókról, melyekben a fém, bõr, fa túlsúlyban van a mûanyaggal szemben.
Autókról, melyek még nincsenek tele elektronikával.
Autókról, melyeknél még a gazdaságossági tényezõ nem volt jelentõs a tervezésnél.
Autókról, melyek többek, mint egyszerû közlekedési eszközök.

Karburátor
http://www.facebook.com/pages/Karbur%C3%A1tor/234387379923289

Az oldal létrehozásának az volt a célja, hogy a hasonló gondolkodású emberek „találkozóhelye” legyen, ahol a tartalmat közösen írjuk.
Kötetlenül lehet beszélgetni mindenrõl, ami autó. Legyen szó tulajdonosi tapasztalataitokról, saját autóitok képérõl, álomautóitokról, képekrõl, filmekrõl – a lista végtelen -.

Benzingõzös szenvedéllyel üdv,

Roli
Üdvözletem a kedves fórumozóknak!

Nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel.:

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehetne veterán korú, de pénz-, idõ hiányában nem veteránosított autót eladásra kínálni.
A használtautó.hu-n lesz meghírdetve hamarosan, de szeretném valami nemzetközi oldalra is felrakni, csak nem igen ismerek ilyet.
Nem rossz állapotú, a mai napig az akksi behelyezése után pöccre indul.
1979-es évjáratú Mazda 323-as, és ahogy néztem elég ritka, fõleg, hogy három ajtós amilyet nem is nagyon találtam a neten.

Várom a válaszotokat!

Köszönettel: Csopak

Keresek osztott abakos bogarat, kasztnit vagy alkatrészeket bármilyen állapotban. Esetleg BMW 700 LS-t cserélném érte.

nesto
1969 Chevrolet Camaro, egy igazi autó

Törölt felhasználó
ha lenne lehetõségem most per pill autóimportra akkor õt honosítanám
Hazárd megye lordjai! 😊
jo kis Dodge Charger, az a kira gép 😊

Törölt felhasználó
ez? http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=626652
Taranov
Nem találom, lehet, hogy eladták

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem tudom, szerintem az '58-as Caddilac fejlesztésérõl lemondhatsz.
Bár én nem ismerem az anyagi helyzetedet, lehet, hogy jó hobby lesz neked 😊
A www.hasznaltauto.hu-n 8 milláért jó állapotú, páncélozott, full extrás cadillacet lehet venni. Nem tudom milyen régi. Mindjárt megnézem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Egész pontosan '83 óta van film is.😊 2-3 évente el lehet kapni TV-ben is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Gladiator
film? az nem egy könyv? vagy már van belõle film is? mondjátok, hogy igen!

Törölt felhasználó
'58 Plymouth Fury
A Christine cimu filmben milyen kocsi van? Kepeket akarok lehozni rola a net-rol.
Match
lehet hogy párszázezer dollár, és kapásból van benne még étterem is 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Törölt felhasználó
jah csak abból a pár százból kapsz egy széjjel rohadt, agyon gányolt négykerekût amire aztán a gatyád is ráköltheted.
I.C.ram
Felejtsd el ezt a pár százezret. 58-as jó állapotú Caddy-t nem kapsz 1-2 milka alatt. De szerintem még 5 milka alatt is csak "roncsokat" kapsz
Gladiator
na, azt ha ez így télleg müxi, akkor sokkal királyabb egy ilyen kocsival menni suliba, mint egy OPEL Astraval.

Gladiator
nincs, de elméletileg pár százért lehet kapni. mondjuk ezt nem hiszem, de ezt olvastam.

Törölt felhasználó
mé' van egy 58as Caddyd?
I.C.ram
Lehet persze, csak akkor löttek a veterán vizsgának.
Gladiator
Kérdésem az, hogy ilyen régi kocsikba lehet-e modern technikát szerelni? Pl. egy 58-as Cadillacbe ABS-t, ESR-t, meg hasonlókat.

I.C.ram
Robogók... van
Choppers... van
AUTÓ... van
Gyorsasági motorok... MÉG nincs 😄
The Garrett
Jó milyen topik nincs még? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.