Legjobb sportoló

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
ha már f1, akkor Senna! (surmoak)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Ferrari
Michael Schumacher!!!

DJ Skyline
jaja ez igaz...de néztem 1 mûsort még régen a F1-es versenyzõkrõl hogy hogyan készülnek 1 ilyen versenyre...hát gyúrtak nyakra rendesen...meg amikor mennek a Malajziai pályán..mondják hogy ez milyen meg az milyen meleg...és betesznek 1 gúnyába nyomjál le xy kört...azért az se pite...kell azért oda is az állóképesség...pláne 1 NASCAR versenyzõnek...az megy vagy nem tudom hány 100 kört!

fm
sztem a motor-sport az más tészta(úgyértem ahol egy gépet vezetni kell,mert ott rengeteg múlik a gépen is)

az igazi sportoló mindent magának köszönhet. minden elõrelépésében a saját ereje számít. én ezért kedvelem jobban az ilyen sportolókat,minta autó/motor versenízõket. azokat nem is nagyon nézem...

DJ Skyline
minden sportágban megvannak a tutik akik kilógnak az élmezõnybõl!...
Pelé télleg ott volt...
Ali is,meg minden régi!
a maiak közül is vannak olyanok akik régen jók voltak de kezdenek visszazuhanni,és jönnek a jobbak!pl a rallyban ott van Mcrae..régen isten volt a rallyban de ma meg már verik!és fiatalabbak mint pl a Richard Burns!
vagy ott van Schumi...még a szabályzat váltás hatására sem tudják megverni...

fm
sztem Ali , Michael Jordan, Pelé, vagy Egérke voltak a legnagyobbak! a maguk számában biztos..

Bandee1987
Itt nem lehet igazán azt mondani, hogy "legjobb", mert mindenkinek a szíve más sportághoz húz. Inkább sok kiváló és nagyszerû sportoló van(volt).

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Garcia
én

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

DJ Skyline
Puskás Öcsi bá!:PPP
vagy Muhamed Ali!:PPP

Láma!
Tényleg Õ a legjobb! :D

zaki
Kriston

Láma!
Szal?

← ElőzőOldal 2 / 2