Hitman The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Nem tudná valaki megmondani, hogy a film végén a stáblista alatt milyen zene ment? Igazából nem emlékszem rá, csak arra, hogy jó volt. Megvan a soundtrack, de egyik zene sem volt ismerõs. Tudja valaki?

Én most játszottam az elsõ résszel. Amúgy az csak egy amatõr hitman naplóba volt benne, h 4-es sorozat 7-es példány. A 48-as se egy volt.😄
Kmarha
játszottam én velük, csak már régen.. ez a kromoszóma nem maradt meg a fejemben 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Másrészt már nincs több klón, mert mindet kiírtotta.
Bocs, mármint az elsõ részre gondoltam.
Tom, elég elképzelhetetlennek tûnik, de nem ártana játszani. Akkor bizonyára tudnád, h télleg 47 kromoszómája van és ezért 47. Aztán meg azért vannak 48 is mert azoknak eggyel több van, és fejlettebbek. Ugye milyen bonyolult? Az meg már a készitõk balgasága, h pl 2. részben 18 is van. Így igazad van. Azt én is hallottam, h 4-es sorozat 7-es példány, de az eredeti a 47 kromosz. vagy kitudja... ez is olyan összetett mint a periódus tábla<#crazya>
Kmarha
tényleg le van írva.. de akkor sem emlékszem hogy hol hangzik el a játékba 😄 mindegy, hülyeség akkor is.. a többi klónt hogy nevezik (gondolom akkor azok is 47 kromoszómájuk van nem?) 😊

mellesleg meg azért van a tetoválás a tarkoján, mert a készítõk nem akartak nyüglödni a karakterünk hajával, és jobban hozzáillõnek találták a kopasz fejt, no de egész játék alatt a csillogó csupasz bört bámulja az ember? hát kitaláltak rá egy poénos tetkót. Ez meg ahogy tudjuk, mára már névjegye lett e bérgyilkosnak.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hitman-nak tényleg 47 kromoszómája van, ez elhangzik a játékban is, és a wikipédián is így írják: Mr.47

(Most jut eszembe a Doom filmbe is 47 kromoszómás lett a fõhõs( miután beadta magának a szérumot)...vagy rosszul emklékszem?).

Sland
46van egy embernek. neki miért van 47? mit csinál az a +1?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Kmarha
jaj.. ezt honnan vetted? Melyik játékban hallottál ilyent? Mert egyrészt, léteznek mások is (32-es, 48-as stb), akkor ezeknek csak úgy poénból teljesen más a kromoszóma párjuk?

Másodszor meg klónok, és a klón az nem egyenlõ a mutánssal.

Harmadrészt meg amit eddig kivettem a játékokból (no meg a honlapjukról), hogy pont a vonalkódnak van szerepe a névben: 640509-040147

A 4-es a 4. generációs klón csoportot jelképezvén, a 7-es pedig a példány sorszámát.

Amúgy télleg nem sok értelme van ennek a vonalkódnak, mert amúgy is azért 47-es, mert 47 kromoszómája van...
Gerbill
Nekem nagyon nem úgy jött le. A rendõr beszél a bérgyilkos szervezetrõl, és említi, hogy az emberünk akit kereseünk a legjobb közülük, eközben látjuk az "emberünket" egy akciója közben. Amúgyis ha klónozták volna õket, akkor nem nézne ki mindegyik máshogyan.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

akyyy
film elején nem a bérgyilkosra gondoltak, hanem arra az afrikai(?) néger csoportra, akik gyerekeket toboroznak, értem?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gerbill
Hmm? A film elején mondják, hogy árvából toborozzák õket és a metrós jelenetnél sem hasonlítanak túlságosan egymásra a bérgyilkosok.

akyyy
nincs belõle kivéve a klónozás

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gerbill
Megnéztem a filmet és nagyon gyengének tartom. A szereplõ úgy ahogy elmegy, de nem rajta bukott nálam a produkció, hanem a sztori megváltoztatásán. Miért kellett kivenni belõle a klónozást? Így már a vonalkódnak sem sok értelme van, hisz mindenki máshogy néz ki. Nameg a fõszereplõ sem lett a legjobb, na nem azért, mert nem hasonlít a játékbeli megfelelõjére, hanem a viselkedése, arckifejezései nem lettek túl Hitmanesek(ez lehet, hogy inkább a rendezõ hibája). Steven Seagal kellett volna ide az 1000 arcával😄

köszi, az még akkor odébb van...

zaki
4-5 hónap.

Tudja valaki a DVD megjelenésének az idõpontját?

Soldiers
jóhogy csak rövid

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Zillo
erdemes-e megnezni?

Alah Alik Ya Sidi!

http://feliratok.dyn.hu/index.php?keres=hitman
Itt találsz feliratot hozzá
Van már magyar felirat!! Amúgy szinkronosan éri meg megnézni, sztem jó lett. Fõleg az a morcos hang....😄
Lethys
Aki tud mihamarabb helyet h, honnan lehet letölteni feliratot az plz írja be

Gondolom ez is egy kamerás dolog. Lehet h meg kéne venni dvd-n.
Kmarha
hát ja.. meghivásos torrent oldalt aztán linkelhetne, sokra mentek vele 😊 publicon meg még én sem láttam.

light00
Dekár :C
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem te lenné laz elsõ és nem is az utolsó aki torrentet linkel, nem kell a púderszöveg 😄 Nem kell kitenni az üzenõfalra brutálnagy betûkkel, és ennyi. De azt csinálsz amit akarsz, egy link beírásából még senkinek nem származott baja.
Najó talán ha reggelõs torrentoldal, akkor csak tíz fekvõ instant 😄D

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

akyyy
torrentoldalonvan <#vigyor1> sokat érnék linkeléssel

Soldiers
ennyi akko linkeld be

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

light00
Akkor legalább légy oly jó és linkeld be 😛

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

akyyy
de van fent ne monjd már sületlenséget

de még egy felirat se..
Soldiers
még nincs fent a szinkron

És a szinkronost hol találom?
Sland
Soundtrack-et le lehet már valahonnan kapni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

akyyy
van szinkron is😄

Jah, de nem is ez a legnagyobb baj. Már rég megvan a film de sajna felirat nincs...Még senki nem vállalkozott rá, h összedobja😄
ng0ofy
Kubuka, lattam. Mozi. rossz a minosege a legjobbnak is.
Kulonben nem volt rossz a film, mint b kat akciofilm. Csak nem mint hitman film. Az erzes megvolt. a Zene is turheto. Elefant Timót meg egesz jo, ahhoz kepest, mit vartam a trailer alapjan. Csak az a rusnya no lett vón'. Jol nez ki meg minden, de ez Hitman! Ha hitman, akkor max diana, az is csak hang inkabb (: Es a vege... addig meg jo is volt, csak a befejezes... Plussz az igaz, hogy nem kapott volna silent asassin rate-t 😄

Kmarha
azért hogy leirják hogy akciódus, logikai szemét, unalmas, vagy éppen jó hangulatot árasztó film, jó e a fõszereplõ, nem jó, érdemes moziba megnézni vagy elég várni egy jó kis verzió megjelenésére.

azt ha érdekel a történet maga, akkor elolvasom a spoileres részeket is. Furcsa, sok forumon ez évekig tökéletesen müködött. Ez valami újkeletü betegség lehet, hogy a forumra írók elkezdtek rettegni a spoiler tag használatától, és nagy ivben neki is álltak gyülölet kampányt indítani ellene.

Ma már úgy müködik, hogy ha valaki megjegyzi, hogy van spoiler tag, egybõl leszedik a fejét, hogy minek jön be forumba ha még nem látta a filmet. Kérdem én, akkor mi a jó istenért találták ki a spoilert, ha ciki használni?

Soldiers
hát ja eléggé 2 percet vártam mire kikérhessem a jegyet

Blasta
Na fasza.
Hosszú volt a sor mi?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

a film topikjában a filmet tárgyalják ki - pláne a premier után. mi értelme van bejönni és elõtte olvasni, hogy az ember spoilerekbe ütközzön?
Kmarha
na fasza... ezért nem szabad forumot olvasni, mert egyre kevesebben tudják mi az a spoiler.

kösz.

Nekem nem tetszett. Bármely más zenével százszor jobb lett volna, végig mintha a Bourne zenéjét nyomták volna, a hitmanhez teljesen más illett volna. Olyphant pozitív csalódás, nem a legjobb, de elég jól hozza a karaktert. A történet végülis nem rossz, ennyi változtatást még elbírna a film, de a megvalósítás nagyon rosz. Néhány klaszikus hitmanes jeleneten, képkockán kívül, csak egy b osztályú akciófilmre emlékeztet. Valahogy kimaradt belõle a Hitman feeling. Sokat dobott volna néhány igazi profi lopakodós, besurranós jelenet. De még a néhány véletlenül adódó alkalmat sem ragadták meg, inkább a klaszikus akciófilmekhez hasonlóan ezeket átugrották.
Soldiers
én tegnap néztem meg rohadt nagy film csak kurva rövid
egy vmit nem értettem amikor elsõnek lövi le a Belicofot az nem az a belicof volt mert a végén a templomba lötte le az igazit

nah megnéztem én is a filmet,és azt kell h mondjam nekem teccik!tûrhetõ.volt benne pár olyan rész amit én kihagytam volna,meg az se teccett h átírta a storyt(nem is klónok),de jó volt h volt benne pár csavar meg kellett követni az eseményeket,meg érteni is!és még ez az Elefánt gyerek is a helyén volt<#taps>probáltam film alatt elképzelni Jason Statham-et és rájöttem arra h akkor tulságosan is olyan szállítós érzésem lett volna...szal ez így pont jó volt és sztem megérte az árát,csak tényleg több zenét is átrakhattak volna a játékból😛
grizzly21
szamomra a transformers😊

akyyy
<#idiota>azt se néztem meg még😄

BlackShadow
hát ami számomra a star wars után utoljára megérte a mozijegyet az a 300 volt 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

r