Hitman The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudná valaki megmondani, hogy a film végén a stáblista alatt milyen zene ment? Igazából nem emlékszem rá, csak arra, hogy jó volt. Megvan a soundtrack, de egyik zene sem volt ismerõs. Tudja valaki?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
mellesleg meg azért van a tetoválás a tarkoján, mert a készítõk nem akartak nyüglödni a karakterünk hajával, és jobban hozzáillõnek találták a kopasz fejt, no de egész játék alatt a csillogó csupasz bört bámulja az ember? hát kitaláltak rá egy poénos tetkót. Ez meg ahogy tudjuk, mára már névjegye lett e bérgyilkosnak.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(Most jut eszembe a Doom filmbe is 47 kromoszómás lett a fõhõs( miután beadta magának a szérumot)...vagy rosszul emklékszem?).
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Másodszor meg klónok, és a klón az nem egyenlõ a mutánssal.
Harmadrészt meg amit eddig kivettem a játékokból (no meg a honlapjukról), hogy pont a vonalkódnak van szerepe a névben: 640509-040147
A 4-es a 4. generációs klón csoportot jelképezvén, a 7-es pedig a példány sorszámát.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Itt találsz feliratot hozzá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Najó talán ha reggelõs torrentoldal, akkor csak tíz fekvõ instant 😄D
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Kulonben nem volt rossz a film, mint b kat akciofilm. Csak nem mint hitman film. Az erzes megvolt. a Zene is turheto. Elefant Timót meg egesz jo, ahhoz kepest, mit vartam a trailer alapjan. Csak az a rusnya no lett vón'. Jol nez ki meg minden, de ez Hitman! Ha hitman, akkor max diana, az is csak hang inkabb (: Es a vege... addig meg jo is volt, csak a befejezes... Plussz az igaz, hogy nem kapott volna silent asassin rate-t 😄
azt ha érdekel a történet maga, akkor elolvasom a spoileres részeket is. Furcsa, sok forumon ez évekig tökéletesen müködött. Ez valami újkeletü betegség lehet, hogy a forumra írók elkezdtek rettegni a spoiler tag használatától, és nagy ivben neki is álltak gyülölet kampányt indítani ellene.
Ma már úgy müködik, hogy ha valaki megjegyzi, hogy van spoiler tag, egybõl leszedik a fejét, hogy minek jön be forumba ha még nem látta a filmet. Kérdem én, akkor mi a jó istenért találták ki a spoilert, ha ciki használni?
Hosszú volt a sor mi?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
kösz.
egy vmit nem értettem amikor elsõnek lövi le a Belicofot az nem az a belicof volt mert a végén a templomba lötte le az igazit
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"