Hitman The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
18 karikás lesz a film?
megy valaki moziba?
én tuti elmegyek.
Elre érzem a zenéje fog meg majd a legjobban.
Hivatalos oldalon van 3 tvspot is. látta már valaki itthoni tvbe?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sûrgõs hivás Diana-tól
csak az a baj hogy en annyira szeretem a hitman jatekokat, hogy meg fogom nezni igy is moziban. mint ahogy a jatekot is megvettem most ilyen triple pack formajaban, csak mert olyan szep a doboza, de egyszerse raktam be meg azokat a dvdket a gepembe😊))
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Zajos olajralépés
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
?
😄 (nem tom felrakni mert követeli a kódek létét a gépemen, én meg biza nem akarom felrakni 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
bannernak😄
Na az még egy baró film volt😊
Egyébként a Deadwood-ban csak egyszer láttam Olyphant arcára érzelmet kiülni😊 Mikor péppé verte Swearingen fejét a 2. szezon elején😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem tudom láttad-e deadwood-ot...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tegnap néztem végig a Különvéleményt....és tetszett hogy mindig csavartak egyet a vége felé még a történeten...az jó volt..egy két iylen casvar ezekbe a filmekbe se ártana....
MEg most már 3 hónap alatt összedoban egy filmet..nevetséges...
Annak idején(90es évek, jurassic park, ryan közlegény, schindler listája) egy évig forgattak jobbára egy filmet..jó ha másfél év alatt moziba került akkor egy film...és azok jók is voltak...msot meg...egy ebédszünetben leforgatnajk valami g*gyit....csak a pénz miatt...
Az utolsó Oscar-dijazott filmekrõl is megvan a véleményem...ma már mindneki oscart nyerhet...jamie foxx csak azért kapott oscart m,ert eljátszotta ray-t...na és...az is cask azért lett nyertes, mert hires emberrõl készült, és mert hasonlitott rá...
Ott van pl. a csodálatos elme...senki smetudta hogy ki az a john nash..mégis qrva jó film...meg ilyen Millió dolláros bébik....szal eléggé szánalmas miket nem csinálnak ma...
(spielbergben is csalódtam a münchen-t és a világok harcát illetõen pedig õ jó arc)
ez van
Vin Diesel abszolut nem jo szerintem se, Jason Statham mar annal inkabb. Ez a gyerek akit most beraktak, asszem o jatszik a Sikolyban is nem? Tokre mashogy nez ki egyebkent kopaszon, szerintem abszolut nem all neki jol, plane a szerep nem. Ide egy merev, kemeny vonasu, szuros tekintetu ember kell, akinek nincs velemeny az arcan (ebbol a szempontbol talan Steven Seagal lenne a legjobb😄DD)
ha majd azt is szinkronizálják, remélem forgács gábor lesz a magyar hangja (pandorra t.😄)
Szal a véleményem az, hogy sztem ez az Elefánt gyerek nem is rossz választás...a fehér bõre, a tarkopasz feje, de még a fejformája is, tipikusan hitmanas...valóban fiatalnak tûnik...sõt...a játékban a tag mát a 40es éveit itporja...szal én a készitõk helyében egy kis maszkmunkálattal adtam volna pár ráncot a homlokára...
jason statham-re is illene a szerep...neki a szúrós tekintete az ami nagyon jol állna a szerephez, Timi gyereknek meg hát cseppetsem férfias arcvonásai vannak. - valószinûleg a rendezõk egy "jóképübb" embert akartak választani a szerepre, ki tudja...
remélem a filmben szerelmi szál nem lesz a fõhös köré vonva...mert azért valljuk meg a játék alapjá nem szabadna tulságosan mély érzelmekkel ellátni a mi kis gyilkosunkat..
Szeretném ha lenne a karakternek belsõ monologja, lennének vivódásai, mert a játékban is sokszor halljuk hogy magában motyog....
(vin dieselben meg van egy kis afrikai vér valljuk meg õszintén hitman szerepére nem illik egy szolis izompacsirta)
És remélem legalább a Tag hangja mélyebb, mint a 47-é....
Engem ami hitmanban legjobban lenyûgöz az a rezzenéstelen, érzelemnélküli pókerarc...amivel sztem nem nagyon rendelkezik a mi kis Elefántunk...
Na meg még ott is elcsúszhatnak a filmen, ha sok párbeszédet adnak a fõszereplõnek..mert valljuk meg, hitman csendes típus, nõkkel sem nagyon flörtöl, maximum a cél elérése érdekében, és csak akkor beszél ha kérdezik...és hát szorul helyzetbe se nagyon szokott kerülni, általában megy, elvégzi a feladatot minden fennakadás nélkül, szal tiszta munkát végez, könyörtelennek tûnik a szemünkbne, ugyanankkor mégsem az...és a filmben majd biztos lesz hogy elkapják, megkinozzák, megvallatják..ami hát...szal nem lenne jó
((amugy remélem a splinter cell szerepre jobb szinészt választanak😊 - nekem george cloonye jön be, de egy borostás ben afflek is megteszi, csak ne colin farrell...a forgatókönyvet maga clancy irja, az bizti hogy prif lesz))
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de én még mindig kivagyok ,h képesek voltak egy kis 17évesnek látszó pötst fõszerepbe választani
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
kicsit zavar azert, hogy sorra basszak el a pc-s jatekokbol keszult filmeket (doom, stb)
Mellesleg szerintem full hulyesegeket mondanak benne, mi az hogy titkos rend? meg hogy gonosz, meg meg az is bun hogy el ?? Aki 5 percet jatszott a jatekkal annak mar belopta a kis47es magat a szivebe annyira hogy ilyen baromsagokat ne mondjon rola😊
szinkronos trailer gyerekek!!!mindenki örüljön és sírjon!
mert én nem tudom eldönteni hogy sírjak e vagy ámuljak!<#idiota>#idiota>
gombot használd már légyszives