német zenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
szerintem német zene témában érdemes benézni bitreactorra! albumok, songok, mixek...
igazi igényes zenét csinálnak a németek, nem mint mind itt Magyarországon hogy a zene a 90-es évek szintjén van, ami elég kár, sajnálom ezt a dolgot.<#szomoru1>#szomoru1>
Ott van pl a rapperek közt:Azad, Raptile
a rockerek közül a Rammstein, Ooomph!
elektronikus zenét játszók:Scooter, westbam, tomcraft
s ez egy pár jó amit felsoroltam de szerintem jó az egész német zene.
Qwerty4
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
a szám vége meg nincs meg :(
itt van mégegy jó zene
Rio Reiser - König von Deutschland.mp3
fischerspooner - emerge hatalmas elektro zene:))
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

....................................................................................................
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hanem hát gondolom nem kell ecsetelnem hogy mért..
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
A legutóbbi albumuk nagyon nem tetszett :((((
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szerintem jó volt régen a Kraftwerk, már nem az :(
Meg a Culture Beat.
berlin,frankfurt,köln..