német zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
//www.youtube.com/embed/5g7j0TrYKMk

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

scooter-t azért ne említsük igényes német elektronikus zene címszó alatt... sztem.

Hrisskar
Gamma Ray
német Heavy Metal

sziasztok.
szerintem német zene témában érdemes benézni bitreactorra! albumok, songok, mixek...
Falco tényleg nagyon jól csinálta. Béke poraira... <#sir>

Qwerty4
látom kihalt a topik de azért elmondom a véleményemet a német zenékrõl.
igazi igényes zenét csinálnak a németek, nem mint mind itt Magyarországon hogy a zene a 90-es évek szintjén van, ami elég kár, sajnálom ezt a dolgot.<#szomoru1>

Ott van pl a rapperek közt:Azad, Raptile
a rockerek közül a Rammstein, Ooomph!
elektronikus zenét játszók:Scooter, westbam, tomcraft
s ez egy pár jó amit felsoroltam de szerintem jó az egész német zene.

Qwerty4

németek milyen fájlcserélõt használnak leginkább? valaki tud tippet adni?

A Rammstein a legjobb!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Toten Hosent szeretem (:)

gercse
Die Ärzte:Deine Schuld,nagyon király ha valakinek kell,akkor vegyen fel msn-be,de én is csak googleben beirtam és kiadta

bocs megfulladnak :))))

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Szerintem a német zene lexebbike a rap... Majd megbulladnak bele :))

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

hen-tes
holmár ? rühellem! :D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Tetsuo
münchen

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

megint nem megy a link? itt találtam: http://web.mit.edu/~krobinso/
a szám vége meg nincs meg :(

Die Arzte-t névrõl ismerem, de nem hallottam tõlük még számot

itt van mégegy jó zene

Rio Reiser - König von Deutschland.mp3

nemcsakfeel
Die Arzte ?

*hihi ** *

ez a német nyelv baromi jó

Die Fantastischen Vier - Die Da!?.mp3

Dani20
ezt már szedem is le..
fischerspooner - emerge hatalmas elektro zene:))

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

azt nem, de meghallgatnám, keress linket

Aqua - Barbie Girl (German Version).mp3 lassú a szerver

PResident Evil
Oomph! -ot ismeri vki ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nemsi a tiedre akartam válaszlani....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gyiik
teny hogy falco sogor, de az is teny, hogy nemet nyelvezet ellenere telleg najonjo

....................................................................................................

Taranov
Persze, fogom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dani20
nézd itt aki elmegy a koncertre az nem a legutobbi albumuk miatt megy..
Hanem hát gondolom nem kell ecsetelnem hogy mért..

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Taranov
Én nem tudom, hogy elmennék-e.
A legutóbbi albumuk nagyon nem tetszett :((((

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Persze vannak még jók.

Dani20
azér elmennék a koncertjukre,ha nem lenne olyan drága.

Taranov
A Falco az osztrák, de német nyelvû, ez tény.
Szerintem jó volt régen a Kraftwerk, már nem az :(
Meg a Culture Beat.

Dani20
német elektronikus zenék is elég komolyak..
berlin,frankfurt,köln..

Sadun Tryst
a legjobb német zene a Falco... :D

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"