Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos itt nem mukodik h megveszed a legujjabbat ls megkapod az osszes tobbit.de szoktak nagy leárazások lenni
Jó pár év után elővenném a játékot.
End Of Dragons ami az utolsó meglévő kieg az accounton.
Mit kell megvenni, hogy fullos legyen az acc. Látóm jön a 6os kieg, esetleg van olyan hogy azt megveszem és meglesz a többi előző vagy itt nem így megy és meg kell venni mindent külön.
https://wiki.guildwars2.com/wiki/Bowl_of_Sweet_and_Spicy_Butternut_Squash_Soup
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ki játszik vele? :)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Látom már az adatlapján a kiegészítők is fel vannak sorakoztatva, szóval tárgytalan a kérdésem.
Guild Wars 2 10th Anniversary Event:
A +30% bonus to karma, magic find, and PvP and WvW reward-track progress will be active for one week starting on August 23.
As is traditional, we'll also have a wide range of Gem Store sales to celebrate the anniversary, and maybe even a few freebies to collect (spoiler: mount skin).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.08.16. 16:07:30
A korábbi accountok (az eddigiek szerint) nem lesznek átvihetők, de persze a mostani launcher is marad.
Az egyetlen tény a tavalyi ArenaNet kijelentés, miszerint nem dolgoznak a GW3-on. Minden más csak spekuláció. (Ha most is kezdenék el, alsó hangon 4-5 év, mire bármi is lehetne belőle, és jóval nagyobb csapatot kellene ráállítaniuk, mint az az egy szem UE5 fejlesztő, akit most felvennének.)
Egyébként a hozzáértők azt mondják (nem értek hozzá), hogy az UE5 alkalmatlan nagy számú játékos egyidejű kezelésére. Ami még egy fps-ben elmegy (50-60 player), az egy MMO map-hoz kevés.
Hamarosan 10 éves a játék, várhatók akciók és leértékelések (EoD még nekem sincs meg).
Új karakter? Igazából, ha nagyon rég nem játszottál vele, akkor mind új lesz, mert a balansz patch-ek sokat átalakítottak és várhatók még változások. Általánosan nézve (csak PvE-zek) jelenleg a guardian (firebrand), ranger (bármelyik), engineer (mechanist), necro (bármelyik) a népszerűbbek és könnyebbek, de nincs igazából "rossz" profession (mondjuk az elementalist és a mesmer továbbra is nehéz). Buildekre a SnowCrows és MetaBattle oldalak ajánlottak, theorycrafting-re meg a GW2 Skills.
Jelenleg melyik a legnépszerűbb szerver a játékban (EU szerver)? Melyikre érdemes átmenni?
Illetve mostanság hol szoktak összegyűlni a játékosok?
Az első két kiegészítő megvan, a Path of Fire történéseit és területeit még nem néztem meg (anno csak a bétával játszottam többet). Szóval még a mount sincs meg. Jelenleg tervben van az End of Dragons megvétele is. Ha egy teljesen új karaktert szeretnék indítani, mik a javaslataitok és tippjeitek így ennyi kiegészítő után?
(LWS1 visszatér, új expansion előkészítés folyamatban, negyedéves balance patch-ek, WvW újra, Steam megjelenés)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2022.03.23. 21:21:11
<#taps>#taps>
A következő béta event jövő hét kedden kezdődik és szombatig tart, a fenti három új speckót lehet majd kipróbálni a korábbi szabályok szerint.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.09.16. 17:33:54
Most nem telik SSD-re.
Ext..valami-re formázta a HDD-t a linux. Semmilyen windows maradvány rendszert nem használok.
Jól látom amúgy, hogy Mint-et használsz Cinnamon-nal (vagy valami hasonlóval)? Nekem Arco/Arch van Xfce4-el.
Elsőre szépen feltelepült és hibamentesen fut.
Kicsit aggódtam az miatt, hogy HDD-re települt, mivel a telepítő jelezte, hogy gond lehet belőle, mert elég lassan töltődnek be onnan a területek elemei.
Szerencsére semmi gond nincs vele. Emlékeim szerint, kb ekkora FPS-t produkált régebben Win alatt is ez a gép. Mondjuk csodát nem is vártam. Teljesen jól használható a játék.

A sztori innen folytatódik tovább: Two hours after completing the previous collection Gorrik will send you a mail telling you to meet him in Sun's Refuge. In order to hatch the eggs you will need to travel to various locations to collect certain types of magic located there.
Nem kevés idő, mire minden meglesz... :/
https://wiki.guildwars2.com/wiki/Skyscale/Walkthrough
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Először is el kell mondanom, hogy igen reggel is volt, hogy kiléptem illetve bezártam a komplett játékot.
Mivel elfoglaltságom volt, nem voltam itthon, nemrég jöttem meg.
Elindítottam a játékot és láss csodát, ott volt a négy djin. Megszereztem tőlük a cuccot, ácsorogtam kicsit és egyszercsak eltüntek és sehol senki.. Szóval úgy néz ki, hogy ezek időszakosan vannak itt vagy nem tudom..

https://www.youtube.com/watch?v=mo8zgw1lBus
Csinálom ezt a sárkányos mount küldetést.
Ott tartok, hogy beszéljek néhány djin-el. Meg van a koplett 4. szezon.
Beszéltem Gorrikkal. Elmegyek oda, ahol jelzi ezt a djinnt, de... sehol senki :/
Mit hagyok ki? (leverek ott néhány djinnt, de nem jön az, akivel beszélnem kellene.)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.08.18. 17:17:06
Nekem egyébként a tőrös mesi nagyon bejön, de nem játszom vele, mert nem akarom már előre megunni :) Kipróbáltam, oszt' jó napot.
Ma reggel volt valami, amit letöltött a kliens. Az új karik lv80-on kezdenek ugyan, de egy árva wp nélkül :/
Szerintem a megszerzett cumók megmaradnak, legalábbis bekerültek a bankba / tárolóba, és tudtam craftolni belőlük. Mivel az egész térkép nyitva áll a béta karaktereknek, kitűnően lehet farmolni és kipróbálni az eddig nem bejárt részeket.
Voltak achi-k is, amik aktiválódtak, nem tudom, ezekkel mi lesz a törlés után, főleg azokkal, amik AP-t vagy tárgyat / címet adnak.