Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MMORPG? milyen platfrom? pc?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írom a kérdésem, de nem találtam olyan helyet ahol jobban vágnák a témát.
Gyerekeknek (8 éves) szeretnék RPG játékot amiben fejleszthetik a karaktert, varázslatokat küldhetnek, stb.. és lenne valami jó kis világa a játéknak. Van valami ötletetek? GuildWars olyan jó lenne, ha egy kicsit "butább" lenne! 😊
Nagyon köszönöm előre is tanácsokat!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Discordon: https://discord.gg/Kt5yWa
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.08.28. 18:09:41
Egyébként ez is lehet az oka, hogy valaki kevés, vagy sok játékost lát ugyanazon a pályán. Az AN viszont soha nem fog publikálni olyan statokat, hogy valójában hányan játszanak.
Ja igen a link: GW 2 population stat
Nem igazán értem, hogy miért játszanak vele ilyen kevesen... Nincs havidíj, az alapjáték amúgy is ingyenes. Vagy lehet már egyszerűen csak beleuntak az emberek az MMORPG-kbe? Ami Guildokba benne voltak, ott a többség már rég nem logolt be/visszavonult a játéktól (Variance játékos táblázatában is a 80% már visszavonult). Régen egy-egy kisebb eventnél is számtalan játékos volt. Most meg egy World Bossnál, ha összegyűlik 100 játékos, akkor sokat mondtam (aminek a fele F2P játékos). Nem értem az okát, pedig a WoW mellett az egyik legjobb MMO a piacon. Korrekt kiegészítők, nincs Pay2Win, gyors és könnyű sikerélmény és fejlődés (mindenért XP jár), jó fantasy világ, hangulat, pályadesign, grafika, zene, sztorivonal. Egyszerűen nem értem mi lett ezzel a világgal...
A demo-ban, meg csak a personal-t csináltam meg, de onnan kijőve, legalább nyolc játékost láttam rohangálni raptorháton.
Nincs valahol szerver terhelés mérő? Az jobban megmutatná a játékos számot.
Néhány kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Necro-t klónoztam és azzal próbálkoztam.
Néhány kép az első küldetésről: Képek
"The #GW2PoF Preview Weekend has begun! Head to character selection and create your character!"
ಥ_ಥ
A HoT-ot sokan kihagyták, vagy az első tapasztalatok után a továbbiakban elkerülték. Elég megosztó lett, a többség csak a mastery rendszer és a specializációk miatt vette meg. A beépített LFG-vel viszont általában lehet találni embereket hero pontokra és event-ekre.
A régi gyűjtőhelyek csordultig voltak játékossal, most 1-2 lézengőt látok, az is kicsi szintű és F2P játékos. A régi guildjeim sem aktívak már.
Champion Train sincs már, pedig azzal gyorsan lehetett tápolódni + geart és goldot szerezni.
Nem tudom a HoT milyen változásokat hozott ilyen tekintetben, még nem néztem utána. Lehet, hogy másik területen van már a többség? 😊
A játék s temérdek hibái és hiányosságai ellenére még mindig le tud kötni ideig-óráig (új karaktert kezdtem), csak félő, hogy megint kevés lesz számomra az Endgame content.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.09. 18:24:33
Bár a tegnapi "balance" patch után olyan kitterstorm van a fórumokon és a redditen, hogy ilyet szerintem még nem láttam, amióta GW-zek. 😊
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.08.09. 16:58:24
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
More
We noticed hat some players suffer from network errors on their first login attempt. Please try again or change characters if you can.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Láthatólag ez már nem mai hiba, hiszen még videót is taléáltam róla:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Közben megjavult a login szerver, így már be is tudtam végre lépni a játékba.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Itt is ezt javasolják.
Nagyjából így.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.08.08. 23:00:11
Mindenki számára elérhető lesz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.08. 19:53:31
amúgy ha ascended geart összeraktad akkor nem kell sokat aggódni, ez nem a klasszikus mmo-k közé tartozik
itt ha megvan a top gear az elég sokáig valid 😄
Hasonlókat olvastam én is, emiatt ódzkodom a vásárlástól, de akkor behúzom majd a hivatalos oldalról a hétvégi ingyenes esemény után.